Copa del Rey: Levante vs Barcelona

Copa del Rey ne aduce noi meciuri destul de interesante. Începând cu ora 22:30, vom asista la o partidă foarte interesantă între Levante vs Barcelona. Ne așteptăm la un nou meci foarte interesant. În ultimele trei meciuri s-au marcat peste 2,5 goluri. Trebuie să notăm și faptul că în ultimele două meciuri directe echipa care și-a adjudecat victoria a marcat 5 goluri. Ambele formații au nevoie de un rezultat bun astăzi în vederea meciului retur dar tot Barcelona rămâne mare favorită la calificare fiind avantajată și de meciul retur ce va avea loc ep Camp Nou. Joacă și câștigă la pariuri sportive doar alături de noi.

Goluri multe în Levante vs Barcelona

Levante joacă un fotbal foarte spectaculos și abordează fiecare meci la victorie. În La Liga sunt pe poziția a 10-a a clasamentului după ce au obținut o serie de rezultate surprinzătoare. În singura etapă disputată în acest an au remizat contra celor de la Girona cu scorul de 2-2. Pentru a ajunge în în această fază a competiției cei de la Levante au trecut de Lugo cu scorul de 3-1 la general.În 7 din ultimele 8 meciuri ale celor de la Levante s-au marcat peste 2,5 goluri. La un asemenea rezultat ne așteptăm și în această seară. La pariuri sportive poți să câștigi zi de zi.

Barcelona pornește cu prima șansă atât la victorie astăzi cât și la calificare. Catalanii sunt într-o formă foarte bună. Oaspeții partidei de astăzi au o serie de 9 meciuri fără înfrângere și astăzi țintesc un nou rezultat pozitiv. În Copa del Rey până acum Barcelona a trecut de Leonesa cu scorul de 5-1 la general. Chiar dacă este posibil ca să nu fie în teren astăzi o serie de titulari de la barcelona, totuși ne așteptăm la un nou spectacol din punct de vedere ofensiv.

Levante vs Barcelona se anunță a fi o partidă deosebit de interesantă și spectaculoasă. La o cotă de 2.10 vom paria pe faptul că se vor marca peste 4,5 goluri. Un alt pariu care ni se pare a fi unul foarte avantajos este cel conform căruia, Barcelona va reuși să se impună. Acest pariu vine cu o cotă de 1.57. Cota de 2.30 pentru ca Barcelona să conducă atât la pauză dar și la final considerăm că nu trebuie ratată. Pariază în fiecare zi alături de noi și pe termen lung o să ai profit.