Copa del Rey: Getafe vs Valencia

Cupa Spaniei a ajuns în faza sferturilor de finală. Echipele sunt acum în fazele superioare şi se apropie de marele trofeu chiar dacă mai este drum lung până acolo. Primul sfert de finală programat este duelul dintre Getafe vs Valencia. Acest meci va avea loc astăzi pe stadionul Coliseum Alfonso Perez. Cele două adversare de astăzi s-au întâlnit şi în La Liga chiar pe acest stadion. Atunci a câştigat Valencia cu scorul de 1-0. Astăzi ne aşteptăm să fie un meci spectaculos în care ambele echipe să încerce să marcheze şi să încerce să obţină un rezultat pozitiv în vederea meciului retur. Cele mai bune ponturi pariuri sportive le găseşti pe site-ul Beturi.ro.

Lupta pentru calificare Getafe vs Valencia

Getafe pare a avea prima opţiune atât la câştigarea acestei partide dar şi la calificarea mai departe. Gazdele partidei de astăzi au nevoie de un rezultat bun pentru a porni cu un avantaj în meciul retur. Până acum în Cupa Spaniei cei de la Valencia au eliminat pe Cordoba şi Valladolid. În Primera Division cei de la Getafe sunt pe o poziţie foarte bună. Ei ocupă în acest moment poziţia a 6-a a clasamnetului şi vin după un succes cu scorul de 4-0 în faţa celor de la Alaves. Ponturi pariuri sportive poţi găsi oriunde dar cele mai bune sunt pe Beturi.ro.

Valencia porneşte cu a doua şansă în acest meci dar are avantajul că returul se va disputa pe propriul stadion. Liliecii pentru a ajunge în această fază a competiţiei au eliminat pe Ebro şi Gijon. Au întâlnit adversari destul de modeşti până acum. În La Liga, oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 9-a a clasamentului. În ultima etapă au învins în deplasare pe Villareal cu scorul de 2-1. Astfel observăm că cei de la Valencia vin cu un moral destul de bun la acest meci. Pentru ei e foarte important şi dacă vor reuşi să marcheze astăzi. Getafe vs Valencia se anunţă un meci echilibrat. Vom paria că la pauză sau la final se va înregistra un rezultat de egalitate. PSF x ne va aduce o cotă foarte avantajoasă de 1.60. Un alt pronostic în care noi avem mare încredere este cel conform căruia vor reuşi să înscre ambele echipe. GG ne va aduce o cotă de 1.70. Nu rata pronosticruile noastre de pe site deoarece cu noi o să câştigi zi de zi.