Copa del Rey: Barcelona vs Real Madrid

Un nou episode din El Clasico va avea loc în această seară. Este episodul cu numărul 273 dintre cele două formații. Partida din această seară se va disputa în Copa del Rey. Partida contează pentru manșa tur a semifinalelor. Ambele echipe se află într-o formă foarte bună. Acesta este cel mai urmărit derby de pe planetă astfel că ne așteptăm la un meci de totul sau nimic pentru ambele formații. Cele două formații s-au întâlnit și în La Liga în acest sezon. În acel meci cei de la Barcelona s-au impus cu scorul de 5-1. Cele mai bune pronosticuri fotbal le găsești zi de zi pe Beturi.ro.

El Clasico Barcelona vs Real Madrid

Barcelona pornește din postura de mare favorită. Prezența lui Leo Messi este pusă sub semnul întrebării. Pentru a ajunge în aceast fază a competiției cei de la Barcelona au trecut de Leonesa, Levante și Sevilla. Contra celor de la Sevilla, catalanii au întors scorul în meciul retur și au câștigat cu scorul de 6-0. În La Liga cei de la Barcelona merg destul de bine chiar dacă vin după o remiză chiar pe acest stadion în fața Valenciei. Catalanii au un avans de 6 puncte față de cei de la Atletico. Pronosticuri fotbal ne propun o serie de pariuri câștiguri câștigătoare.

Real Madrid își poate salva sezonul cu un trofeu în Cupa Spaniei. Pentru a ajunge în această fază a competiței cei de la Real Madrid au eliminat pe Melilla, Leganes și Girona. În La Liga galacticii ocupă poziția a clasamentului. Ei vin după o serie de meciuri foarte bună în campionat. Vin după patru victorii în ultimele patru runde din La Liga. Putem adăuga și meciurile din Cupa Spaniei și astfel ajungem la faptul că au înregistrat o singură înfrângere în ultimele 8 meciuri ceea ce este foarte bine după ce început de sezon au avut.

Barcelona vs Real Madrid este cel mai așteptat meci al serii. La o cotă de 1.75 vom paria pe faptul că cei de la Barcelona vor reuși să se impună și astfel să aibă u avantaj pentru returul de pe Santiago Bernabeu. Orgoliile sut foarte mari într-un astfel de meci astfel că ne așteptăm ca să se joace destul de dur. Peste 5,5 cartonașe galbene ne vor aduce o cotă de 2.00. Pariază în fiecare zi alături de noi și pe termen lung o să reușești să câștigi.