Copa del Rey: Barcelona vs Levante

Returul optimilor de finală din Cupa Spaniei ne aduce meciuri deosebit de interesante. După eliminarea celor de la Atletico de către Girona, astăzi pe Camp Nou vom asista la un nou meci deosebit de interesant. Barcelona vs Levante porneşte de la scorul de 2-1 înregistrat la finalul meciului tur. Rezultatul din tur a fost o mare surpriză pentru multă lume. Pentru Levante a marcat atunci Mazoral şi Boyaco în timp ce pentru Barcelona a înscris Coutinho. În această seară ne aşteptăm la un meci spectaculos în care ambele formaţii să încerce să se califice. Cele mai bune pronosticuri fotbal le găseşti zi de zi pe site-ul Beturi.ro.

Totul pentru calificare Barcelona vs Levante

Barcelona va încerca în această seară o remontada. Chiar dacă au pierdut în meciul tur, gazdele partidei de astăzi se află într-o formă foarte bună. În La Liga sunt pe prima poziţie a clasamentului şi au un avans de 5 puncte faţă de cei de la Atletico Madrid. Înfrângerea din tur este singura în ultimele 11 meciuri. Astfel că elevii lui Valverde se află într-o formă foarte bună şi astăzi au toate şansele să reuşească să se califice în sferturile de finală. Ne aşteptăm ca Barcelona să folosească cel mai bun prim 11. Pronosticuri fotbal poţi găsi peste tot da pe Beturi.ro sunt cele mai bune.

Levante are o şansă şi speră să poată să profite de ea. Are nevoie de încă un meci foarte bun făcut pentru a spera la calificare. Oaspeţii partidei de astăzi au marcat foarte rapid cele două goluri din tur astfel că după aceea au abordat o tacică defensivă. Ne aşteptăm ca şi astăzi să încerce să se apere şi să lovească apoi pe contraatac. În La Liga cei de la Livante ocupă abia poziţia a 12-a a clasamentului. Viictoria din tur a fost singura obţinută în ultimele şase partide disputate în toate competiţiile.

Barcelona vs Levante are o favortiă clară. La o cotă de 1.30 putem paria că cei de la barcelona vor reuşi să se califice mai departe. Un alt pronostic de luat în calcul este cel conform căruia Barcelona va reuşi să câştige ambele reprize. Acest pariu ne va aduce o cotă foarte avantajoasă de 1.80. Dacă pariezi în fiecare zi alături de noi, pe termen lung o să realizezi un profit consistent.