Grupa H: Columbia vs Japonia

Recomandarea noastră: 1

Columbia vs Japonia
Columbia - Japonia
1
1.68
X
3.80
2
6.00

Spectacolul Cupei Mondiale continuă. Nicio zi fără meciuri de calitate la turneul final din Rusia. Ne aplecăm acum atenția asupra celei mai echilibrate grupe din competiție, o grupă în care nici Polonia, nici Japonia, nici Senegal și nici Columbia nu pleacă din start cu șansa principală. Dacă ne uităm la cotele pentru câștigarea grupei H, vom observa niște parametrii foarte asemănători. Conform Unibet, Columbia are 2.35 pentru a se impune în această serie, în timp ce Polonia 2.90 pentru aceeași oportunitate. Senegal și Japonia încheie și ele această variantă de pariere cu cote de 5.25 și 8.25. Acestea fiind datele de la firul ierbii, putem să ne așteptăm la o partidă Columbia vs Japonia extrem de dinamică. Meciul se joacă marți, 19 iunie, la ora 15, ora României. Întâlnirea se va desfășura pe stadionul Mordovia Arena din Saransk. Pronosticul echipei Beturi.ro este o victorie a Columbiei.

Columbia vs Japonia în termeni de statistică

În ceea ce privește statistica anterioară, Columbia vs Japonia pare a fi o afacere sud-americană. Columbia s-a impus în două din cele patru meciuri anterioare, în timp ce alte două meciuri s-au terminat la egalitate. Poate că cel mai important meci dintre disputele anterioare este întâlnirea de la precedenta Cupă Mondială din Brazilia, unde Columbia a învins Japonia cu 4 la 1 în faza grupelor. Din grupa C din 2014 mai făcuseră parte Grecia și Coasta de Fildeș. Columbia și Grecia au mers în optimi braț la braț.

Dintre marcatorii din acel meci doar Jackson Martínez de la columbieni nu mai face parte din lot. Shinji Okazaki (Leicester), Juan Cuadrado (Juventus) și James Rodríguez (Bayern) sunt încă oameni de bază chiar și după patru ani. Să vedem care este perspectiva pariorului din tine față de Columbia vs Japonia. Te-ai gândit la variantele optime?

Columbia, deja o clientă fidelă a Cupelor Mondiale

Au trecut vremurile în care cluburile din Europa se uitau la piața din America de Sud doar pentru jucătorii brazilieni, argentinieni și uneori pentru cei din Uruguay. Columbia are o serie importantă de jucători în campionatele tari ale Europei. 14 din cei 23 de fotbaliști selecționați pentru Rusia evoluează pe bătrânul continent. Restul jucătorilor provin din campionatul intern și din campionatele Mexicului, Argentinei și Braziliei. Printre vedetele columbienilor se numără atacantul lui AS Monaco, Radamel Falcao, mijlocașul lui Bayern, James Rodríguez, fundașii Cristian Zapata (AC Milan) și Davinson Sanchez (Tottenham Hotspur), dar și portarul lui Arsenal, David Ospina.

Cum s-a comportat Columbia de la sfertul pierdut în fața Braziliei în 2014

Columbienii au avut o perioadă bună de la meciul pierdut cu 2 la 1 în fața Braziliei la Mondialul din 2014. Atunci, pe Estádio Castelão din Fortaleza, experiența brazilienilor s-a dovedit a fi suficientă pentru a răpune ambiția lui James și a colegilor săi. Totuși, aceea a fost cea mai bună prestație din istorie la un Campionat Mondial pentru Naționala Columbiei. Pentru columbieni a urmat Copa America, unde au obținut un meritoriu loc trei. Atunci, la ediția centenară a competiției, Columbia s-a impus în finala mică în fața Statelor Unite, prin golul marcat de Carlos Bacca.

În ceea ce privește campania de calificare pentru Cupa Mondială din Rusia, Los Cafeteros s-au clasat pe poziția a patra în zona CONMEBOL, la mare luptă cu Argentina, Peru și marea perdantă, Chile. În ceea ce privește meciurile amicale din 2018, Columbia a disputat doar trei dueluri în 2018. Cel mai remarcabil rezultat este desigur victoria în fața Franței, scor 3 la 2. Meciul s-a desfășurat pe Stade de France în martie. Celelalte două partide au consemnat două remize albe în fața unor echipe calificate la Cupa Mondială din Rusia: Australia și Egipt. Cum te gândești să pariezi la meciul Columbia vs Japonia? Crezi în victoria Columbiei?

Columbia vs Japonia din perspectiva niponilor

Deși J1 League, campionatul național din Japonia, este unul destul de puternic în acest moment, deși au apărut mulți japonezi în campionatele europene în ultimii 20 de ani (Nakata, Kagawa, Honda, Nagatomo), naționala acestei șări a fost prima dată prezentă la un turneu final abia în 1998 în Franța. Rusia reprezintă a șasea Cupă Mondială consecutivă la care japonezii iau parte, nemairatând niciuna din 1998 încoace. Poate că nu este întâmplător faptul că Andrés Iniesta, legenda Barcelonei, a ales să-țio încheie cariera la Vissel Kobe.

Parcursul de la Mondialul brazilian până la cel rusesc

A fost mai întâi eliminarea din grupele mondiale în 2014. Apoi, la Cupa Asiei din 2015, Japonia a trecut de faza grupelor, dar a fost surprinzător eliminată de echipa Emiratelor Arabe Unite după lovituri de pedeapsă. Competiția a fost în final adjudecată de Australia. În ceea ce privește preliminariile pentru Cupa Mondială din Rusia, Japonia s-a descurcat foarte bine în ultima fază a preliminariilor. Într-o grupă cu Arabia Saudită, Australia, Emiratele Arabe Unite, Irak și Thailanda, Japonia s-a clasat pe primul loc.

Staturile japonezilor

În contrapunct cu preliminariile, niponii au avut prestații mai degrabă modeste în amicalele din 2018. Din cinci teste, Japonia a reușit să câștige doar meciul cu Paraguay (4-2). Au fost alte trei înfrângeri (Elveția, Ghana Ucraina) și egalul cu modesta Mali. Antrenorul Akira Nishino are de ce să își facă griji pentru meciul de debut în fața Columbiei. La fel ca și Columbia, și Japonia are tot 14 echipieri care evoluează pe bătrânul continent. Alți opt jucători provin din campionatul intern, în timp ce mijlocașul Keisuke Honda (fost la AC Milan) a ajuns acum în Mexic, la Pachuca.

Vedetele niponilor sunt în primul rând mijlocașul Borussiei Dortmund, Shinji Kagawa, atacantul Shinji Okazaki de la fosta campioană a Angliei, Leicester, dar și fundașii Hiroki Sakai de la Marseille și Yuto Nagatomo de la Galatasaray Istanbul. Să vedem dacă Japonia va reuși să depășească borna optimilor de finală la Cupa Mondială din Rusia. Ai curaj să mizezi pe acest eveniment?

Variante de pariere la Columbia vs Japonia

Azi îți propunem să mergem pe pariuri cu handicap. Cel asiatic oferit de Unibet are o valoare de piață extrem de mare. În completarea victoriei Columbiei poți încerca pe alte bilete combo-uri în care să incluzi o variantă cu Columbia -1. Cota este excelentă: 2.20. O altă idee ar fi să riști mai mult pe un succes la cel puțin două goluri al Columbiei în fața niponilor. Columbia -2 (o victorie la 2 goluri îți dă miza înapoi) este cotată la 5.60. Variantele câștigătoare sunt mereu la îndemână cu BETuri.ro! Vara asta mergi pe mâna noastră la Cupa Mondială din Rusia!