Championship: West Brom vs Aston Villa

Prezenţa în Premier League este o dorinţă foarte mare a echipelor din Championship. Acolo barajul a ajuns în faza semifinalelor, iar echipele mai au un singur pas până la promovare astfel că vor da totul pe finalul de sezon. În această seară începând cu ora 22:00 avem programată o partidă foarte importantă între West Brom vs Aston Villa. Acest meci contează pentru returul semifinalelor. În tur s-au impus cei de la Aston Villa cu scorul de 2-1. Meciul de astăzi este deschis oricărui rezultat. Un egal, o victorie, West Brom şi o victorie, Aston Villa s-au înregistrat în cele trei întâlniri directe dintre cele două formaţii. Pariază alături de noi cu cele mai bune ponturi pariuri online.

Lupta pentru promovare între West Brom vs Aston Villa

West Brom nu se gândeşte decât la victorie. Gazdele partidei de astăzi sunt obligaţi să câştige la cel puţin un gol sau poate două pentru a ajunge în finală. Ei au terminat sezonul din Championship pe poziţia a 4-a. Putem spune că au o şansă mare de a promova. Pentru West Brom o absenţă foarte importantă pentru jocul din această seară este cea a lui Robson-Kanu. El este un jucător foarte valoros pentru Championship. Câştigă cu noi pe ponturi pariuri online.

Aston Villa are avantajul victoriei din meciul tur. Oaspeţii partidei de astăzi îşi vor pute face singuri meciul uşor în cazul în care vor marca cel puţin un gol în jocul de astăzi. Sezonul din Championship l-au încheiat pe poziţia a cincea a clasamentului fiind la doar 4 puncte în spatele adversarei de astăzi. Aston Villa nu se va putea baza pe Nyland. În deplasare cei de la Villa se descurcă foarte bine în ultima perioadă. Un egal şi 5 victorii au obţinut în ultimele 6 meciuri disputate departe de proprii fani. Astfel ne aşteptăm la un meci destul de bun făcut de oaspeţii de astăzi. West Brom vs Aston Villa se anunţă a fi un meci de totul sau nimic pentru ambele formaţii. Ne aşteptăm ca West Brom să facă un meci bun şi să obţină victoria. Pentru acest lucru au o cotă de 2.82. Totuşi o victorie nu le ajunge celor de la Aston Villa pentru a se califica în finala play-off-ului. Astfel la o cotă de 1.60 vom paria pe faptul că cei de la Aston Villa vor reuşi să se califice.  Un alt pariu de luat în calcul este GG-ul la o cotă de 1.70.