Champions League: Valencia vs Atalanta

ponturi meci valencia vs atalanta

Champions League este competiția regină din fotbalul european, iar fazele eliminatorii sunt de fiecare dată deliciul spectatorilor. BETuri se întoarce cu biletul zilei și vă propune un meci de zile mari, Valencia CF împotriva Atalantei Bergamo. Meciul se joacă în condiții speciale, fără spectatori, din cauza epidemiei de coronavirus din Europa.

În prima manșă, Atalanta a surclasat finalista Ligii Campionilor din 2000 și 2001 cu un sec 4-1. Biletul zilei de astăzi vă propune un pariu de peste 3.5 goluri la meciul dintre Valencia și Atalanta din faza optimilor Champions League. 888 Sport oferă o cotă atractivă de 2.10. Partida se joacă pe Stadionul Mestalla din Valencia de la 22 ora României .

Biletul zilei – Valencia vs Atalanta: peste 3.5 goluri

Meciul tur a surprins toată suflarea fotbalistică. Nimeni nu s-a gândit că o echipă dintr-un orășel cu o populație puțin peste 100.000 de locuitori și aflată la debut în Liga Campionilor ar putea domina în așa manieră o echipă de top din campionatul Spaniei. Prima manșă de la Bergamo s-a încheiat cu 4 la 1, iar șansele de calificare ale Liliecilor sunt pur matematice. Totuși, dacă ne amintim de semifinala de anul trecut, când Liverpool a întors un 3-0 de pe Camp Nou și a eliminat Barcelona pe Anfiled, lucrurile nu vor mai părea imposibile. Pentru cei curioși, cota oferită de 888 Valenciei la calificare este de 11 (aviz amatorilor).

Totuși, un bilet al zilei axat pe goluri pare mult mai realist și mai profitabil, asta dacă plasăm o miză mai mare sau dacă combinăm acest Over 3.5 (peste) cu alte evenimente oferite de bookmaker. Dacă ne uităm doar la ce cele mai recente partide ale fiecăreia dintre cele două combatante de pe Mestalla din Valencia, vom vedea că s-au înscris foarte multe goluri.

În ultimele cinci meciuri disputate de spanioli s-au înscris nu mai puțin de 17 goluri, în timp ce meciurile Atalantei sun adevărate spectacole cinematografice. 17 goluri și în întâlnirile bergamascilor, însă în doar trei partide. Vorbim practic de o medie de mai mult de cinci goluri pe meci, peste cele patru pe care le așteptăm de la biletul zilei de astăzi. Mai mult, foamea de meciuri a Atalantei (italienii au avut câteva partide amânate din cauza COVID-19) ar putea să conteze, chiar și în lipsa spectatorilor din tribune.

Absențele din cele două garnituri

Pe lângă înfrângerea usturătoare din tur, spaniolii se confruntă și o listă lungă de accidentați. Eliaquim Mangala (fundaș), Gabriel (fundaș), Ezequiel Garay (fundaș), Maximiliano Gomez (mijlocaș ofensiv), Cristiano Piccini (fundaș) vor absenta toți la meciul retur. Vorbim practic de o întreagă linie defensivă, patru fundași ce nu vor intra în teren la fluierul arbitrului.

De asemenea, cu semnul întrebării sunt alți trei jucători de la Valencia: Francis Coquelin (mijlocaș), Rodrigo (atacant), Manu Vallejo (mijlocaș ofensiv). Nu va fi ușor pentru echipa antrenată de Albert Celades, fostul jucător de la Real Madrid, Barcelona și Celta Vigo, dar ne putem aștepta la multe goluri. Specialiștii BETuri văd cel puțin patru marcate în partida Atalanta vs Valencia.

Lista accidentaților de la Atalanta e mult mai restrânsă. Doar fundașii Rafael Toloi și Boško Šutalo urmând să nu evolueze diseară. Este foarte important ca antrenorul Gian Piero Gasperini să mențină tonusul jucătorilor săi, care nu pot pleca în meci gândindu-se deja la adversara din sferturile Ligii Campionilor.

Dacă vor reuși totuși această performanță, italienii vor avea un rezultat asemănător cu al englezilor de la la Leicester, care atingeau faza ultimelor opt echipe la debutul din sezonul 2016-2017. Asemănarea merge încă și mai departe și constă în faptul că echipa antrenată atunci de Claudio Ranieri întâlnea în optimi tot o echipă spaniolă, Sevilla. Rămâneți aproape pentru încă o seară specială de Liga Campionilor!