Cele mai bune meciuri pentru pariuri

Câștigul și profitul pe termen lung la pariuri este rezultatul unei munci destul de complexe depusă de parior. Chiar dacă această muncă pare ușoară la prima vedere, nu este chiar așa. Pariorul trebuie să foe foarte atent la mai mulți factori care îi pot influența pariul. Aproape zilnic oferta de la pariuri este una foarte bogată. Sunt sute de evenimente din zeci de sporturi. Toate acestea au foarte multe opțiuni de pariere. În cadrul acestui articol ne-am propus să vă prezentăm câteva reguli foarte importante pentru alegerea celor mai bune meciuri pentru biletul zilei.

Un singur sport sau mai multe sporturi?

Foarte mulți pariori aleg să combine foarte multe evenimente în cadrul aceluiași bilet pe mai multe sporturi. Este foarte greu ca mulți dintre noi să fim ,,specialiști” în mai multe sporturi: fotbal, baschet, tenis, handball dar și altele. Un prim sfat al nostru ar fi ca să ne alegem un singur sport, cel mult două, iar din oferta disponibilă să selectăm cele mai sigure evenimente. Dacă suntem un fan al ,,sportului rege“, fotbalul, idea ar fi să ne alegem ponturile pentru meciuri din fotbal. Dacă urmărim ,,sportul alb” și suntem la zi cu ultimele noutăți, ne alegem ponturi pentru meciurile din tenis. Concluzia ar fi pentru cele scrise mai sus să nu combinăm mai mult de două sporturi pentru biletul zilei. Dacă într-o zi sunt foarte puține meciuri din sportul preferat este mai bine să nu pariem în acea zi. Nu este o variant deloc câștigătoare să mizăm pe sporturi pe care nici nu le cunoaștem sau nu am auzit de acele echipe, gen meciurile din hochei, baschet dar și din alte sporturi. Dacă nu este cel puțin familiarizat cu un anumit sport nu ai cum să alegi cele mai bune pronosticuri pentru meciuri.

Pariază pe meciuri cu șanse mari de reușită

Tuturor ni s-a întâmplat să pierdem un întreg bilet pentru un singur meci. O regulă pentru biletul zilei este să încercăm să evităm meciurile care sunt expuse unei surprize care ne poate face să pierdem întreg biletul. Este destul de ușor să spunem acest lucru dar să nu uităm că este destul de greu de intuit meciurile care sunt expuse unei  surprize. Ca și exemplu vom lua meciurile de fotbal. În primul rând trebuie să aruncăm o privire destul de atentă asupra clasamentului și să vedem ce realizează una dintre echipe cu victorie. Apoi forma de moment a echipelor este foarte importantă deoarece trebuie să evităm echipele care au o formă oscilantă. Aceste echipe sunt cele mai expuse pentru o surpriză.  Este destul dacă analizăm ultimele zece meciuri ale unei echipe și dacă în acea perioadă a apărut vreo surpriză este bine să evităm acea echipă deoarece sunt șanse să facă încă o surpriză plăcută sau neplăcută care ne poate duce către pierdere. Apoi trebuie să vedem care sunt șansele ca în campionatul de unde sunt echipele să se realizeze surprize. De exemplu Premier League este unul dintre cele mai expuse capionate la o surpriză, așa că este mai bine să îl evităm atunci când căutăm anumite jocuri ,,sigure” pentru biletul zilei.

Pentru a nu avea de pierdut trebuie să încercăm să nu mizăm pe anumite tipuri de meciuri. Cele mai dese surprize sunt în meciurile fără miză, derby-uri sau cele ce se dispută în condiții speciale. Se spune că derby-urile egalizează valoarea echipelor și așa și este deoarece într-un derby este un plus de motivare din partea echipei mai slabe. Meciurile în care una dintre cele două echipe și-a îndeplinit obiectivul sunt în general de evitat pentru că jucătorii nu vor mai evolua la capacitate maximă. Așa cum am mai spus condițiile meteo joacă un rol foarte important deoarece dacă sunt temperature foarte scăzute sau foarte ridicate, atunci se vor egaliza șansele deoarece jucătorii nu vor mai putea evolua la capacitate maximă.

Un sfat al nostru este ca înainte de a paria să încercați să faceți o analiză foarte amanunțită asupra tuturor factorilor care pot influnța anumite partide. Doar așa ne putem crește șansele de reușită la pariuri sportive.