Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii
superduel

SuperDuel – Promoția momentului la Superbet

Autor: Vlad Marina
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (3 votes)

SuperDuel este o promoție apărută la începutul anului 2023 pe platforma Superbet. Această promoție este disponibilă atât pentru noii clienți Superbet, cât și pentru cei existenți. Participarea nu implică costuri, astfel, este gratuită. 

Pentru a accesa SuperDuel în aplicația de pe telefonul tău, asigură-te că aplicația Superbet este actualizată la ultima versiune disponibilă. 

superbet pariuri sportive
SuperDuel Superbet – Inspirația îți aduce beneficii!
45 000 LEI – Premii totale pentru primele 3 ligi!

„SuperDuel” este o promoție disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți, iar participarea este gratuită.

Premiile totale acordate în fiecare lună vor fi sub formă de Pariuri gratuite și sunt detaliate mai jos:

 • Locul 1 – 1,000 lei Pariu gratuit pentru fiecare membru al ligii
 • Locul 2 – 750 lei Pariu gratuit pentru fiecare membru al ligii
 • Locul 3 – 500 lei Pariu gratuit pentru fiecare membru al ligii

Te invităm să arunci o privire și peste articolele referitoare la SuperProno Superbet, programul Superbet, Pariul Șansă Superbet, dar și Bonusul Sport de Bun Venit din partea operatorului.

SuperDuel Superbet – Informații importante despre promoție

 • Pentru a participa în cadrul acestui joc, utilizatorii trebuie să se conecteze pe pagina dedicată “SuperDuel” sau în aplicație.
 • Ce trebuie făcut mai exact la Super Duel Superbet? Trebuie să răspunzi la întrebările afișate în cadrul promoției până la sfârșitul termenului disponibil și să te alături unei ligi Superbet. 
 • O rundă de joc se desfășoară pe o perioadă de o lună de zile. Premiile sunt acordate la sfârșitul fiecărei runde de joc, și mai exact, la sfârșitul unei luni. 
 • Punctele urmează să fie alocate pentru fiecare rundă pe baza datei ultimei zile în care pot fi adăugate predicțiile duelurilor. 
 • Exemplu: Dacă perioada în care pot fi adăugate predicțiile începe pe data de 30 martie 2023 și se termină pe data de 1 aprilie 2023, punctele reprezentative duelurilor urmează să fie disponibile în runda din luna aprilie. 
 • O etapă din concurs SuperDuel reprezintă perioada în care jucătorii pot plasa predicțiile pentru cele 8 dueluri și până la momentul acordării punctelor pentru performanța jucătorilor, dar și pentru punctele fiecărei echipe. 
 • Într-o etapă sunt prezente 8 dueluri. O rundă este formată din mai multe etape și are termenul de desfășurare egal cu o lună de zile. 

Concurs SuperDuel – Cum particip la promoția Superbet?

 1. Conectează-te pe pagina dedicată SuperDuel (site sau aplicație) și alege-ți un Username pentru această secțiune (minim 8 caractere). 

Recomandare: user-ul pe care îl alegi pentru participarea la această promoție să fie diferit de cel folosit pentru logarea în contul de jucător. De ce? Datorită faptului că aceasta va fi public în clasamentul prezentat pe pagina promoției. 

 1. Creează o ligă sau acceptă invitația prietenilor pentru a te alătura unei ligi. 
 2. Alege jucătorul pe care mizezi că va obține cele mai multe puncte. Vei primi punctele pentru jucătorul ales în funcție de performanța acestuia, iar dacă jucătorul ales va câștiga duelul, vei primi încă 3 puncte. 
 3. Odată cu selectarea tuturor jucătorilor, trimite pronosticurile pe site / în aplicația Superbet. 
 4. Acumulează cât mai multe puncte prin intermediul răspunsurilor acordate la întrebările din cadrul promoției, până la sfârșitul termenului prezentat pe pagină. 

Ligi Superbet – Cum creez o ligă sau/și cum mă alătur unei ligi?

 • În pagina promoției, trebuie să selectezi secțiunea intitulată „Ligi”. Mai apoi, trebuie să alegi opțiunea „Creează o ligă”. Nu uita să denumești liga ta (numele trebuie să aibă între 6 și 24 de caractere). 
 • Pentru a face parte din alte ligi, ai nevoie de o invitație. Cum faci acest lucru? Acceptă invitațiile prietenilor tăi prin intermediul accesării link-ului trimis de aceștia sau introducând codul PIN din invitația primită, așa numitul cod ligă Superbet. Vei vedea menționat câmpul „Introdu codul primit” pentru a efectua această acțiune. 
 • ATENȚIE! Dacă ai creat deja o ligă, în acest câmp rămâne salvat PIN-ul pentru liga pe care tu ai creat-o. Acorda atenție acestei secțiuni pentru introducerea PIN-ului aferent ligilor în care ai fost invitat. În caz contrat, vei primi o notificarea legată de o eroare. 
 • Poți să fii membru în maximum 5 ligi SuperDuel. Vei putea câștiga un singur premiu în fiecare lună aferentă unei runde (vei primi premiul echivalent cu cea mai mare valoare). Vezi pe site și alte promoții Superbet asemănătoare!

Promoție SuperDuel – Cum invit prieteni în Liga Superbet și cum sunt eligibil pentru premiu?

 • Pentru a participa la SuperDuel și pentru a obține eligibilitatea premiului, liga ta trebuie să aibă minim 3 persoane și maxim 20 de persoane. 
 • Alege opțiunea „Invită” pentru a genera un link cu un PIN. Trimite link-ul mai departe prietenilor tăi, pentru a se înscrie și ei în liga ta. 
 • Pentru a vedea ligile din care faci parte, dar și numărul total de membri din fiecare ligă + punctele acumulate, selectează secțiunea intitulată „Ligi”. Aceasta este disponibilă pe pagina promoției. 
 • În partea stângă regăsești liga creată de tine. Aici poți să-ți inviți prietenii. Alături este disponibilă cealaltă ligă/celelalte ligi pentru care ai ales să participi. 

Unde găsesc clasamentul Super Duel Superbet?

 • Clasamentul Ligilor din Superduel sau cel individual se accesează prin intermediul secțiunii „Clasament”, secțiune disponibilă pe pagina promoției. 

SuperDuel Superbet – Cum elimin jucători din liga mea?

 1. Selectează săgeată regăsită în dreptul numelui ligii pe care ai creat-o. 
 2. Alege opțiunea intitulată „Editează”.
 3. Alege jucătorii pe care dorești să îi elimini prin intermediul butonului „X” din dreptul lor. Mai apoi, apasă pe butonul „Finalizat”.

Cum ștergi liga Superbet pe care ai creat-o?

 • Pe pagina promoției ai opțiunea de a șterge Liga Superbet din SuperDuel, cu ajutorul butonului „Eliminați Liga”.
 • ATENȚIE! Odată ce ștergi liga pe care ai creat-o, toți cei care se află în liga ta își vor pierde punctajul din liga respectivă. 

SuperDuel Superbet – Premiile din cadrul promoției

 • La finalul fiecărei etape, este efectuată o medie a punctajului tuturor membrilor ligii. Acea medie reprezintă punctajul ligii.
 • Dacă o ligă este compusă din 6-10 membri, punctajul ligii respective crește cu 10%. În cazul în care liga este formată din 11-15 membri, punctajul este cu 20% în plus, iar la 16-20 membri, punctajul crește cu 30%.
 • Participanții primesc puncte strict pentru Ligile din care aparțin la momentul acordării punctelor.
 • O ligă trebuie să aibă cel puțin 3 membri pentru ca liga respectivă să fie punctată.

Rezultatele oficiale sunt preluate de la furnizori terți specializați în colectarea de statistici (Opta) și de pe site-urile oficiale ale competițiilor.

Criteriile de punctaj

Mai jos vă prezentăm criteriile de punctaj pentru SuperDuel:

 • Gol înscris = 5 puncte
 • Pasă de gol = 3 puncte
 • Echipa jucătorului câștigă meciul = 2 puncte
 • Echipa jucătorului câștigă meciul la 3+ goluri diferență = 4 puncte
 • Jucătorul joacă până la 60 minute (până în 59:59 minute) = 1 punct
 • Jucătorul joacă cel puțin 61 minute (60:00+ minute) = 2 puncte
 • Jucătorul primește cartonaș galben = -2 puncte
 • Jucătorul primește cartonaș roșu = -5 puncte
 • Autogol = -2 puncte

În cazul în care un duel se termină la egalitate, participanții vor primi punctajul aferent jucătorului ales în duel, iar cele 3 puncte pentru câștigarea duelului nu se vor acorda.

Dacă un jucător listat într-un SuperDuel Superbet nu evoluează niciun minut în meci, acesta va primi 0 puncte.

Dacă unul dintre jucătorii care fac obiectul duelului nu participă niciun minut în meci, duelul rămâne valid în continuare.

Punctele pot fi obținute doar pe perioada timpului regulamentar de joc (de exemplu Fotbal 90 minute). Nu se iau în considerare reprizele de prelungiri și/sau loviturile de departajare, cu excepția cazurilor în care este specificat altceva.

Dacă meciul este amânat, duelul va fi anulat și nu se vor acorda puncte pentru acel duel.

Pariul Gratuit – Promoție SuperDuel

 • Pariul Gratuit Superbet este acordat în termen de 72 de ore de la sfârșitul fiecărei perioade a participării la SuperDuel.
 • Pariul Gratuit trebuie acceptat in termen de 24 de ore.
 • Pariul Gratuit trebuie jucat în termen de 14 zile de la momentul activării, pe evenimente se desfășoară în acest interval.
 • Pariul Gratuit poate fi jucat în secțiunile Sport și Live, pe bilete de tip single și/sau acumulator.
 • Sunt luate în calcul inclusiv pariurile care conțin SuperCota, SuperExtra și Speciale.
 • Biletele plasate prin Pariu Gratuit beneficiază de funcția CashOut. Din valoarea de CashOut se scade miza Pariului Gratuit.

Concluzii

Pasionații „sportului rege” nu pot rata o astfel de oportunitate oferită de Superbet! Promoția SuperDuel Superbet este una gratuita și bazată strict pe inspirația jucătorului, dar și a Ligii/Ligilor din care aparțin.

superbet pariuri sportive
SuperDuel Superbet – Inspirația îți aduce beneficii!
45 000 LEI – Premii totale pentru primele 3 ligi!

„SuperDuel” este o promoție disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți, iar participarea este gratuită.

Premiile totale acordate în fiecare lună vor fi sub formă de Pariuri gratuite și sunt detaliate mai jos:

 • Locul 1 – 1,000 lei Pariu gratuit pentru fiecare membru al ligii
 • Locul 2 – 750 lei Pariu gratuit pentru fiecare membru al ligii
 • Locul 3 – 500 lei Pariu gratuit pentru fiecare membru al ligii

Combină ponturile la pariuri de pe pagina noastră cu cotele oferite de Superbet și cu siguranță vei avea multe bilete verzi! Alătură-te canalului Telegram BETuri pentru un plus de inspirație.

Pe pagina noastră la categoria de Oferte speciale, vei putea regăsi numeroase alte bonusuri pariuri și promoții. Dacă vrei să revendici un bonus de bun venit sau să găsești cele mai tari oferte și bonusuri fără depunere la cazino, te așteptăm pe secțiunea de Oferte Cazino de pe BETuri.ro. Nu uita de secțiunea Ghid Pariuri, acolo unde vei afla tot ce vrei să știi despre casele de pariuri/cazinourile disponibile în România. Ca de pildă despre Princess Casino sau Cashpot Online sau despre oferta de pariuri Magnumbet.