sportingbet bonus de bun venit

Sportingbet Pariuri Bonus de Bun Venit – Profită de 500 RON Gratis!

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: ianuarie 2, 2024
5/5 - (2 votes)

Creată acum 23 de ani și disponibilă în 200 de țări din lume, această casă de pariuri te așteaptă din prima zi cu un Sportingbet bonus de bun venit de 500 RON. Ai și alte surprize plăcute pe care le vom explica imediat.

Sportingbet pariuri
Bonus de Bun Venit Sportingbet de 500 RON
Ia bonusul de bun venit și atacă cele mai tari cote!

Sportingbet pariuri îți oferă un bonus de bun venit numai bun: premii de până la 500 RON!

Sportingbet bonus de bun venit – 500 RON

Ți-ai făcut cont? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci trebuie să știi că Sportingbet pariuri îți oferă un cadou de bun venit. Tot ce trebuie să faci este să depui minim 40 RON în termen de 7 zile de la data la care ți-ai creat un cont nou Sportingbet. Apoi, vei primi Sportingbet bonus de bun venit ce constă în premii în valoare de până la 500 RON! Banii se acordă etapizat, iar în continuare îți vom prezenta toate informațiile

Iată cum se acordă acest bonus Sportingbet de bun venit:

  • Odată cu primul tău depozit, vei primi 50% din suma depusă până la 200 lei.
  • Pentru a doua depunere Sportingbet, vei primi bani bonus în valoare de 50% din suma depusă. Din nou, vei primi un nou bonus de până la 200 lei. Până acum, s-au adunat deja 400 RON.
  • La al treilea (și ultimul) depozit din cadrul acestei promoții Sportingbet, ți se va acorda un bonus de egal cu 100% din suma depusă, până în pragul de 100 lei.

Ca să poți retrage banii, trebuie să mai știi că este nevoie să faci rulaj x10 asupra întregii sume (depuneri + bonus acordat). Acest lucru nu este de speriat, întrucât avem o multitudine de ponturi bune pregătite pentru tine. Echipa noastră îți propune Cota 2 Azi și Biletul Zilei Gratis în fiecare zi. Inspiră-te și tu și ia-le banii!

Nu uita că ai și o recenzie Sportingbet pariuri pe care poți s-o parcurgi pentru extra informații despre operator! Dar și să stai cu ochii pe pagina noastră dedicată de oferte pentru a vedea cu ce alte promoții mai vine operatorul. Sportingbet oferă un bonus de bun venit și pentru zona de cazino.

Dar și pe sport au fost și vor mai fi promoții. De pildă, o astfel de ofertă a fost și Sportingbet Hat-trick Mania, dedicată marilor finale europene. Dar în trecut au fost și altele, de la cele dedicate lui Leo Messi și performanțelor sale în tricoul lui PSG la calendare speciale de Crăciun!

Concluzii

Ai toate motivele să încerci un cont la această casă de pariuri. Încă de la început te așteaptă un Sportingbet bonus de bun venit de 500 RON. Ce mai aștepți?

Foarte important este și următorul aspect: operatorul vine cu o soluție practică pentru pariori – este vorba despre aplicatia Sportingbet. Află mai multe din articolul special despre Sportingbet aplicatie.

În plus, ai mereu tot felul de surprize și cadouri precum ”Combo Mania în fiecare zi” și ”Lucky Box”. Suntem convinși că surprizele nu se vor opri, pentru că Sportingbet chiar prețuiește pariurile sportive. Vezi și alte oferte case pariuri pe site!

Nu uita că avem pentru tine mereu pronosticuri sportive de calitate. Dar și articole despre cele mai bune strategii de pariere. Totul pentru ca tu să pariezi informat și inspirat! Hai alături de noi și pe Telegram pentru o experiență completă!

Sportingbet pariuri
Bonus de Bun Venit Sportingbet de 500 RON
Ia bonusul de bun venit și atacă cele mai tari cote!

Sportingbet pariuri îți oferă un bonus de bun venit numai bun: premii de până la 500 RON!