sportingbet bonus de bun venit
Andrei
10 martie 2021

Sportingbet Pariuri Bonus de Bun Venit – Profită de 300 RON Gratis!

Creată acum 23 de ani și disponibilă în 200 de țări din lume, această casă de pariuri te așteaptă din prima zi cu un Sportingbet bonus de bun venit de 300 RON. Ai și alte surprize plăcute pe care le vom explica imediat.

Sportingbet pariuri
Bonus de Bun Venit Sportingbet de 300 RON
Îți dublezi banii la prima depunere!

Sportingbet pariuri îți oferă un bonus de bun venit numai bun: 100 % la prima depunere, până la 300 RON!

Sportingbet bonus de bun venit – 300 RON

Ți-ai făcut cont? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci primești un prim cadou imediat sub forma unui Sportingbet bonus de bun venit . Trebuie să faci o depunere de minim 40 RON în termen de 7 zile de la data la care te-ai înregistrat. Vei primi un bonus de 100% din depunerea efectuată. Suma maximă disponibilă pentru acest cadou este de 300 RON.

Reguli suplimentare pentru Sportingbet bonus de bun venit:

 • Oferta este valabilă doar pentru prima depunere
 • Întreaga sumă formată din miza depusă și bonusul obținut trebuie să fie pariată de cel puţin zece ori (10x) la cote de minim 1.70.
 • După ce ai îndeplinit această obligativitate, suma şi eventualele câştiguri vor putea fi retrase din cont.
 • Fii rapid! Bonusul expiră după 30 de zile.

Pe lângă acest Sportingbet bonus de bun venit, un alt cadou este bonusul cu denumirea de Lucky Box. Trebuie să pariezi minim 40 RON pe cote mai mari de 1.50 și poți să câștigi unul din premiile oferite de operator. Pentru mai multe detalii trebuie să te înregistrezi. Nu uita că ai și o recenzie Sportingbet pariuri pe care poți s-o parcurgi pentru extra informații despre operator!

Evenimente sportive pentru Sportingbet bonus de bun venit

Pe lângă evenimentele obișnuite din fotbal, baschet sau tenis, sunt incluse în pachet chiar și partide de șah, curse de cai sau sporturi de iarnă (schi fond, biatlon). Nu lipsesc evenimentele politice. Ai și o secțiune simpatică de divertisment unde poți ghici cine va fi următorul James Bond sau desfășurarea evenimentelor din anumite seriale favorite. Merită să încerci să intuiești ce se va întâmpla în sezonul următor din ”What we do in the shadows”.

Competiții sportive pentru Sportingbet bonus de bun venit:

 • Fotbal (Champions League, Europa League)
 • Liga 1, Bundesliga, Premier League, Serie A, La Liga
 • Tenis ATP și WTA (toate turneele din circuit și cele 4 de Grand Slam: Us Open, Roland Garros, Australian Open, Wimbledon)
 • Baschet ( Liga Națională, campionate din toată lumea, Euroliga)
 • Hochei pe gheață
 • Rugby ( Rugby Union, Rugby League, Rugby 13, Rugby 15)
 • Handbal ( Liga Națională, Liga Campionilor, alte campionate)
 • Sporturi de contact ( UFC, Box și MMA)
 • Sporturi cu motor (Formula 1, Moto Gp, Nascar)
 • Sporturi din SUA ( NFL, NBA, NHL, Baseball)
 • Snooker
 • Darts

Regula importantă! Dacă un eveniment este anulat el devine nul și are automat o cotă de 1.00. În cazul unui pariu individual, valoarea pariului este returnată. În cazul pariurilor multiple, dacă biletul este considerat câştigător, cotele vor exclude evenimentul anulat și vor fi ajustate corespunzător.

Bonus Sportingbet – Metode de retragere

Poate vei dori să retragi câștigul obținut din Sportingbet bonus de bun venit. E un proces simplu, dar atenție la faptul că nu poți face o retragere la Sportingbet pariuri până nu a fost completată verificarea contului.

Pentru a retrage o sumă va trebui să dai click pe butonul “Contul meu”, apoi alegi “Casierie” și “Retragere”.

Ca și la depunere, retragerea minimă este în valoare de 40 RON, indiferent de metoda de plată aleasă. Nu se percep taxe la retragerile Visa și Entropay, iar la retragerile prin Skrill și Neteller se percepe o taxă de 3% din sumă.

Metode de retragere la acest operator:

 • EntroPay
 • Transfer bancar rapid
 • Card MasterCard sau Visa
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • PromoCode

Nu poți face o retragere a câștigului obținut în urma accesării Sportingbet bonus de bun venit până nu ai completat procesul de verificare. Conform legislației în vigoare, pentru crearea unui cont de pariuri trebuie validat procesul KYC (Know your customer). El este un pas obligatoriu pentru orice operator licențiat ONJN. Ai la dispoziție 30 de zile pentru acest proces, după ce ți-ai activat contul.

Ce trebuie să faci? Trimiți o poză color și clară cu buletinul tău prin secțiunea de încărcare a documentului din contul tău personal. Apeși click pe căsuța ”alegeți un fișier de pe computerul dvs”. Apoi aștepți confirmarea din partea operatorului și procesul KYC este încheiat. Și poți să te bucuri de Sportingbet bonus de bun venit!

Portofele electronice, cash și KYC

 • Cash la agenție – reprezintă o opțiune de a alimenta contul direct din locațiile de pariuri sportive sau sălile de jocuri. E nevoie să prezinți o carte de identitate pentru depunere. Sportingbet nu are însă această opțiune.
 • Skrill – portofel electronic prin care poți efectua diferite tranzacţii online. Poți depune sau retrage din contul Skrill utilizând metode de plată clasice.
 • Paysafecard – metodă de plată online bazată pe vouchere cu un cod PIN de 16 cifre. Voucherele pot fi achiziționate de la punctele de vânzare locale. Plata online se face prin introducerea codului pe site-ul respectiv.
 • Neteller – portofel electronic care permite depuneri, retrageri și transferuri de fonduri online. Poate fi alimentat prin cei mai mari operatori de plăți precum Visa, MasterCard, Maestro, virament bancar, transferuri bancare internaționale sau naționale.

Scurt istoric

Sportingbet a fost înființată în anul 1997 de către Mark Blandford. În prezent are peste 2,5 de milioane de clienți din 200 de țări. Firma are locații în Irlanda și Costa Rica, iar sediul central se află în Guernsey, o insulă situată lângă Normandia, pe Canalul Mânecii.

Sportingbet funcționează în țara noastră cu licența cu numărul L1173062W000807 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Este valabilă din data de 1 decembrie 2017 până la 30 noiembrie 2027. Noi zicem că Sportingbet bonus de bun venit merită, iar mai sus ai toate detaliile despre cum să-l obții! Spor la pariuri inspirate!

Concluzii

Ai toate motivele să încerci un cont la această casă de pariuri. Încă de la început te așteaptă un Sportingbet bonus de bun venit de 300 RON. Ce mai aștepți?

Foarte important este și următorul aspect: operatorul vine cu o soluție practică pentru pariori – este vorba despre Sportingbet aplicatie. Tot ce trebuie să faci este să descarci Sportingbet APK pe telefonul tău. După acest pas, îți poți instala aplicația Sportingbet. Astfel, te poți bucura de experiența de pariuri sportive Sportingbet direct de pe smartphone-ul tău. Pentru utilizatorii iPhone, Sportingbet App se găsește pe App Store!

În plus, ai mereu tot felul de surprize și cadouri precum ”Combo Mania în fiecare zi” și ”Lucky Box”. Vrei să pariezi pe Nadal? Simți că Messi va marca în meciul următor? Știi cine va câștiga Campionatul European de fotbal din 2021? La acest operator ai toate evenimentele importante.

Nu uita că avem pentru tine mereu pronosticuri sportive de calitate. Dar și articole despre cele mai bune strategii de pariere. Totul pentru ca tu să pariezi informat și inspirat!