zero right unibet
Ofertă valabilă până pe 20.11.2022
Vlad M.
13 noiembrie 2022

Zero Right Unibet – Câștigă 500.000 RON la CM 2022

5/5 - (1 vote)

Ne apropiem cu pași repezi spre Campionatul Mondial de Fotbal! Astfel, casele de pariuri ne pregătesc promoții spectaculoase! Promoția Zero Right Unibet se numără printre acestea și va fi explicată pe parcursul acestui articol. Scurt pe doi, Unibet te invită să greșești cât mai multe pronosticuri la CM 2022 și te premiază cu 500.000 RON!

unibet pariuri sportive
Câștigă 500.000 RON la CM 2022!
Participă la Zero Right Unibet și bucură-te și de un Freebet!

Unibet te invită să greșești cât mai multe pronosticuri la CM 2022 și te premiază cu 500.000 RON!

Odată cu participarea la această promoție, contul tău va fi creditat și cu un Pariu Gratuit în valoare de 22 RON!

Beneficiază de această oportunitate prin intermediul butonului de mai sus: “Profită Acum!”

Nu uita că pe site-ul nostru poți găsi și alte oferte interesante! Printre acestea se regăsesc următoarele: Bonus Cazino Unibet, Bonusul de Vineri de la Unibet sau Unibet Bonus Bun Venit

Zero Right Unibet – Detalii despre promoție

Sloganul promoției Zero Right Unibet este următorul: “Nu trebuie să fii expert ca să greșești și să câștigi“. Această promoție este gratuită și distractivă pentru oricine deține un cont pe platforma Unibet. 

Mai mult de atât, Unibet te premiază și cu un Freebet odată cu participarea la această promoție. Odată ce ai completat pronosticurile pentru toate meciurile disponibile, în contul tău va fi creditat și un Pariu Gratuit în valoare de 22 RON. Acesta îl vei putea utiliza prin intermediul funcției “Creare Pariu”

Zero Right Unibet – Termeni și condiții de participare

 • Pentru a paricipa la promoția Zero Right Unibet, criteriul principal este cel de a avea un cont activ la acest operator. 
 • Participarea se efectuează cu un singur cupon per cont de jucător. 
 • Câștigătorul campaniei va fi recompensat cu suma de 500.000 RON. Premiul/premiile vor fi creditate în contul tău de jucător Unibet. În eventualitatea în care vor exista mai mulți câștigători la această promoție, fondul de 500.000 RON va fi împărțit în mod egal. 
 • Cum câștigi premiul? Premiul va fi acordat strict jucătorului/jucătorilor care greșește pronosticurile pentru toate meciurile și are 0 răspunsuri corecte la finalul campaniei
 • Termenul limită pentru participarea la promoția Zero Right Unibet este 20 noiembrie, ora 18:00 (ora României).
 • Se aplică termenii și condițiile generale Unibet. 

Pariu Gratuit Unibet – Termeni și condiții

 • În condițiile în care vei completa pronosticurile pentru toate cele 48 de meciuri din cadrul promoției Zero Right Unibet, vei primi un Pariu Gratuit în valoare de 22 RON
 • Acesta va putea fi utilizat doar în cadrul funcției “Creare Pariu”.
 • Pariul Gratuit va fi valabil pentru toate meciurile de la Campionatul Mondial din Qatar. Cotele minime pe care le poți juca sunt de 1.80
 • Fiecare participant poate primi un singur Freebet pe parcursul promoției. 
 • Pariul Gratuit va fi acordat pe 21 noiembrie 2022, iar valabilitatea acestuia va fi de 7 zile de la momentul creditării. 

Zero Right Unibet – Exemplu pentru începători

În cazul în care ești sigur că Argentina va câștiga duelul cu Arabia Saudită, selectează în cadrul promoției fie pronosticul Arabia Saudită (2), fie pronosticul Egalitate (X). 

Ce se întâmplă dacă Argentina se va impune în confruntarea cu Arabia Saudită? Atunci acest pronostic este considerat incorect, astfel te încadrezi în termenii și condițiile aferente promoției. 

Concluzii

Zero Right Unibet este o promoție dedicată atât cunoscătorilor fotbalului, cât și celor care doar vor să își încerce norocul. Campionatul Mondial de Fotbal este pentru toți!

unibet pariuri sportive
Câștigă 500.000 RON la CM 2022!
Participă la Zero Right Unibet și bucură-te și de un Freebet!

Unibet te invită să greșești cât mai multe pronosticuri la CM 2022 și te premiază cu 500.000 RON!

Odată cu participarea la această promoție, contul tău va fi creditat și cu un Pariu Gratuit în valoare de 22 RON!

Combină ponturile la pariuri de pe pagina noastră cu cotele oferite de Unibet și cu siguranță vei avea multe bilete verzi! Te așteptăm pe Telegram BETuri pentru o doză fresh de inspirație. Programul Campionatului Mondial din Qatar este AICI!

Pe pagina noastră la categoria de Oferte speciale, vei putea regăsi numeroase alte bonusuri pariuri și promoții. Dacă vrei să revendici un bonus de bun venit sau să găsești cele mai tari oferte și bonusuri fără depunere la cazino, te așteptăm pe secțiunea de Oferte Cazino de pe BETuri.ro. Nu uita de secțiunea Ghid Pariuri, acolo unde vei afla tot ce vrei să știi despre casele de pariuri/cazinourile disponibile în România.