vip de supermondial
Oferta valabila: 06.06 - 30.06.2022
Cristi Geiger
8 iunie 2022

VIP de SuperMondial la Superbet – Fiecare pariu te poate duce în Qatar

4.8/5 - (17 votes)

VIP de SuperMondial, promoția verii la Superbet Pariuri Online! Dacă nu ți-ai făcut deja planuri pentru CM 2022 sau pur și simplu nu ți-ar strica niște bani de buzunar extra, ai nimerit la fix!

superbet pariuri sportive
VIP de SuperMondial cu Superbet
Bilete spre CM 2022 și pariuri gratuite de până la 1000 LEI!

Oferta marca Superbet îți aduce super-șanse de câștig! Tot ce trebuie să faci este să pariezi și să aduni cât mai multe șanse de câștig! Premiile sunt extrem de generoase: sute de pariuri gratuite de până la 1000 RON + experiență completă pentru 2 persoane la Mondialul din Qatar!

Oferta VIP de SuperMondial Superbet pune la bătaie câteva premii extrem de atractive. Iată ce poți câștiga: Experiență VIP pentru două persoane la Mondialul din Qatar + pariuri gratuite în valoare de 1000 lei, 500 lei sau 100 lei. Nu sună deloc rău!

În continuare, vom vedea împreună cum poți participa la Vip de Supermondial Superbet, dar și cum poți câștiga unul din premiile de mai sus. Să începem!

Cum participi la VIP de SuperMondial? – Oferte Pariuri Online

Pentru început, confirmă-ți participarea apăsând pe butonul Vreau Oferta! de mai sus. În acest fel, vei fi redirecționat direct către pagina promoțională a ofertei VIP de SuperMondial Superbet. Dacă nu ai deja un cont Superbet, poți afla mai multe detalii despre cum poți deschide unul din articolul BETuri despre înregistrare Superbet. În plus, poți beneficia și de bonusul de bun venit Superbet (500 LEI bonus la înregistrare)!

Al doilea pas pe care îl ai de făcut este să plasezi cel puțin un bilet cu miză minimă de 50 RON (bani reali). Cota totală minimă a biletului – 2.50 (cu minim 2 evenimente diferite adăugate pe bilet). Odată cu validarea biletului jucat de tine, primești și o șansă pentru extragerea finală.

În acest fel, fiecare bilet ce îndeplinește condițiile de mai sus te aduce cu un pas mai aproape de unul dintre premii.

FOARTE IMPORTANT! Cei mai ambițioși și consecvenți pariori sunt răsplătiți! Dacă plasezi în fiecare zi competițională cel puțin un bilet eligibil, șansele tale se vor dubla. Sunt 25 de zile de competiție. Dacă pariezi în fiecare zi, vei aduna 25×2 șanse de câștig!

Extra informații despre biletele cu care poți participa: biletele acceptate sunt cele de tip acumulator și sistem. O altă regulă importantă este că fiecare bilet trebuie să conțină evenimente de joc (meciuri) ce se dispută în ziua plasării biletului. Sunt permise atât pariurile pre-meci, cât și pariurile Live. NU sunt permise pariurile pe evenimentele din oferta de Speciale sau Super Extra Superbet.

Așadar, mare atenție. Construiește-ți biletul cu mare grijă dacă dorești să fii 100% eligibil pentru promoția VIP de SuperMondial Superbet! Citește pe BETuri cum verifici biletul la Superbet!

Ce poți câștiga cu oferta VIP de SuperMondial Superbet?

Lista de premii ale promoției este destul de generoasă. Iată:

  • LOCUL 1 primește o experiență completă VIP la turneul final din Qatar 2022!
  • LOCURILE 2 și 3: 2x 1000 RON Pariu Gratuit.
  • LOCURILE 4 – 23: 20x 500 RON Pariu Gratuit.
  • LOCURILE  24 – 2023: 2000x 100 RON Pariu Gratuit.

Avem, astfel, 2022 de pariuri gratuite + 1 excursie full-option la Mondialul din Qatar. Șanse multe de câștig, iar cel mai important este faptul că absolut oricine poate avea succes maxim!

Chiar și cu un singur bilet eligibil plasat (o singură șansă de câștig) poți ajunge să-i vezi LIVE pe oamenii momentului în fotbalul mare. De ce să nu fii chiar tu cel care trăiește pe viu super atmosfera de Mondial?

Cum se acordă premiile promoției? Oferte Pariuri Online Superbet

Premiile se acordă în mod aleatoriu în cadrul extragerii ce va avea loc pe data de 1 iulie 2022. Notează-ți în calendar: 01.07.2022 poate fi data la care începi să-ți faci bagajele pentru Qatar!

Câștigătorul premiului cel mare va fi contactat de către operator în termen de maxim 15 zile de la data extragerii.

În cazul pariurilor gratuite, ele vor fi alocate automat contului tău Superbet. Asigură-te că înainte de participarea la VIP de SuperMondial Superbet îți dai acordul privind contactarea de către organizator în vederea acordării ofertelor promoționale / bonusurilor.

Vezi și ce bonus fără depunere Superbet ai la dispoziție pe site-ul nostru!

Concluzii

În mod clar, promoția VIP de SuperMondial îți poate transforma „sezonul de pariuri”. Pe lângă excursia din Qatar, Superbet pune la bătaie mii de pariuri gratuite substanțiale (1000 lei, 500 lei sau 100 lei). Aruncă o privire peste SuperMaratonul marca Superbet!

În perioada 06.06.2022 – 30.06.2022, mingea e în terenul tău! Jocurile de Nations League sunt ocazia perfectă să debutezi cu dreptul în competitive!

Pe site-ul nostru găsești super-avancronici pentru partidele de top cu statistici și ponturi câștigătoare. Nu rata nici ponturile oferite în rubricile de tip Biletul Zilei și Cota 2 gratis!

Te așteptăm și pe canalul de Telegram BETuri pentru ponturi live și pre-meci! Mult success!

superbet pariuri sportive
VIP de SuperMondial cu Superbet
Bilete spre CM 2022 și pariuri gratuite de până la 1000 LEI!

Oferta marca Superbet îți aduce super-șanse de câștig! Tot ce trebuie să faci este să pariezi și să aduni cât mai multe șanse de câștig! Premiile sunt extrem de generoase: sute de pariuri gratuite de până la 1000 RON + experiență completă pentru 2 persoane la Mondialul din Qatar!