țintar fortuna
Oferta valabilă: 01-10.06.2021
Cristi Geiger
3 iunie 2021

Țintar Fortuna – Pronosticuri Euro 2020, premii de 10 milioane de lei!

Ghicește rezultatele la Țintar Fortuna Euro 2020 și câștigă premiul în valoare de 10.000.000 LEI!

fortuna pariuri sportive
Țintar Fortuna Euro 2020 – Premiu în valoare de 10 milioane RON
Oferă pronosticurile tale și câștigă!

Cine va termina pe primul loc grupa F (Ungaria, Germania, Franța, Portugalia)? Vor reuși turcii să câștige duelul cu Italia pentru șefia grupei sau poate Elveția să strice toate calculele? Prezicerile tale îți pot aduce premii colosale vara asta!

Țintar Fortuna – Regulamentul ofertei

Perioada campaniei este 1 iunie 2021 – 10 iunie 2021. Pentru a participa la acest concurs, fiecare participant trebuie să facă o depunere minimă în valoare de 50 RON. Practic, depunerea a minim 50 RON oferă fiecărui participant șansa să participe la Țintar Fortuna Euro 2020. Este important de știut că fiecare concurent poate ghici doar o singură dată pe zi rezultatele. Fiecare astfel de prezicere de rezultate trebuie să fie însoțită de o depunere minimă de 50 RON.

Pentru Finala Euro 2020, trebuie să ghicești și scorul corect al meciului (scor valabil pentru timpul regulamentar al meciului – cele 90 minute de joc).

În cadrul Țintar Fortuna 2020 sunt puse la bătaie 10 milioane RON. Premiul va fi împărțit de jucătorii care vor reuși să prezică cu succes toate rezultatele de la EURO 2020. Așadar, ghicește ordinea echipelor în fiecare grupă + faza optimi, sferturi, semifinale EURO 2020. Pentru Finala EURO 2020 nu va fi suficient să prezici doar câștigătoarea, după cum am menționat și mai sus. Va fi nevoie să oferi și scorul exact al meciului.

Campania este disponibilă doar pentru utilizatorii care au împlinit 18 ani și care au un cont Fortuna valid.

Fortuna inregistrare

Este nevoie să ai un cont activ la Fortuna pentru a-ți oferi pronosticurile în cadrul Țintar Fortuna Euro 2020. Iată care sunt pașii pe care să-i urmezi pentru a crea un cont nou la Fortuna. Dă click pe butonul „Vreau oferta” de mai sus și vei fi redirecționat către operatorul de pariuri sportive Fortuna.

Pentru a începe procesul de inregistrare Fortuna, primul pas pe care trebuie să-l faci este să apeși pe butonul “Inregistreaza-te acum” de pe site-ul operatorului. După ce optezi pentru înregistrare Fortuna, vei fi trimis într-o nouă pagină. Aceasta are aspectul unui formular de înscriere. Iată care sunt primele date pe care le vei avea de completat în cadrul acestui formular:

 • Email – Ai de introdus o adresă de email validă la care ai acces. Prin intermediul adresei de email îți vei active contul tău Fortuna. Tot prin email îți vei putea recupera contul în cazul în care vei uita datele de logare (nume utilizator sau parolă).
 • Nume de utilizator – Ești liber să alegi ce username dorești. Din motive de securitate, ești obligat să folosești un nume care să aibă între 5 și 16 caractere.
 • Parolă – Alege o parolă complexă pe care să o cunoști doar tu. Din aceleași motive de securitate, parola aleasă de tine trebuie să aibă între 8 și 20 caractere. De asemenea, trebuie să folosești cel puțin câte o majusculă, un caracter special și o cifră.
 • Prenume – În acest câmp vei trece prenumele tău, exact așa cum este el trecut în buletinul tău. Folosește numele tău complet, fără porecle sau prescurtări.
 • Nume – Numele tău de familie, exact ca în buletinul tău.
 • Data nașterii – Selectează în cadrul platformei Fortuna data nașterii tale. Prima coloană este ziua, a doua coloană este luna, iar a treia este anul în care te-ai născut.
 • CNP – Codul Numeric Personal este foarte important. Din motive de securitate, legea obligă toate agențiile de pariuri online din România să ceară această informație.

A doua parte a formularului – Țintar Fortuna Euro 2020

 • Sex – Masculin / Feminin
 • Adresă – Trece adresa ta, exact așa cum este trecută în cartea ta de identitate (buletinul tău).
 • Oraș – Trece localitatea sau orașul notat în buletinul tău.
 • Cod Poștal – Trece codul postal asociat adresei tale.
 • Telefon mobil – Te sfătuim să treci în acest câmp un număr de telefon real, un număr la care poți fi contactat. Pot apărea anumite situații în care nu vei putea să iei legătura cu operatorul de pariuri în cazul în care numărul de telefon nu este adevărat.
 • Cod promoțional – Dacă ai o recomandare din partea unui prieten care are cont deja sau un alt cod promotional, poți complete acest câmp.
 • Vreau să primesc oferte – Căsuța aceasta nu este obligatoriu de bifat. Totuși, recomandăm să bifezi și această opțiune dacă dorești să primești notificări cu cele mai noi oferte Fortuna.
 • Confirm că am peste 18 ani și accept termini & condiții – Căsuța este obligatoriu de bifat pentru a finaliza procesul de înregistrare Fortuna.

După ce ai completat cu success formularul, apasă butonul Înregistrare de la final. În continuare, vei primi pe email un link pentru activare cont. Accesează acel link și poți considera că ai finalizat cu succes înregistrarea la Fortuna.

Pentru mai multe detalii legate de creare cont Fortuna, te invităm să citeși articolul special dedicat acestui proces. Acolo vei găsi toate detaliile care te interesează.

Aplicația Fortuna – O soluție bună pentru pariuri online – Țintar Fortuna Euro 2020

Găsești pe site-ul operatorului o secțiune specială – sports app. Intră pe această categorie din site și vei găsi în partea de jos a paginii cele două opțiuni pentru aplicația ta – download Android APK Fortuna sau aplicația iOS. Dacă consideri că ai avea nevoie de ajutor pentru a instala aplicația pe telefonul tău, îți recomandăm să citești articolul special despre aplicatia Fortuna pariuri. Acolo, echipa noastră descrie pe larg procesul de instalare Fortuna app.

Poți găsi instrucțiunile de care au nevoie și în secțiunea Ajutor/Aplicație Mobilă de pe site-ul Fortuna. Acolo ai la îndemână indicații despre felul în care se face instalarea aplicației, indiferent dacă vorbim despre cea Android sau iOS.

Concluzii

Dă și tu startul unei experiențe spectaculoase în această vară cu Țintar Fortuna Euro 2020. Cele mai în formă echipe naționale se întâlnesc la EURO 2020. Franța, Portugalia, Spania sau Anglia pot cuceri titlul de campioană europeană. Toate echipele menționate au loturi puternice și complete. Nu putem neglija naționala Germaniei, la o ultimă ediție alături de selecționerul Joachim Low.

La fel de interesant este să vedem care va fi echipa surpriză de la această ediție de Campionat European. Turcia vine după un parcurs deosebit, Croația dispune de un lot experimentat. Ei sunt și vice-campioni mondiali. De asemenea, există fani ai fotbalului care mizează pe o performanță deosebită obținută de Danemarca. Rămâne de văzut dacă favoritele își vor respecta statutul sau outsiderii vor produce unul sau mai multe șocuri la EURO 2020. Participă și tu la Țintar Fortuna Euro 2020.

Pentru a începe pariurile pe EURO 2020, îți recomandăm să arunci un ochi pe programul EURO 2020, dar și pe cele mai tari cote pariuri antepost EURO 2020. Echipa noastră a pregătit 2 articole pe care niciun parior nu are voie să le rateze!

Profită de ofertă și câștigă milioanele! Mult succes!