superpremii superbet audi
Ofertă valabilă: 06.05 - 15.07.2022
C.R.
11 mai 2022

Superpremii Superbet – Câștigă un Audi TT super-tunat!

4.8/5 - (35 votes)

Prin promoția Superpremii Superbet poți începe în forță vara anului 2022. Extragerea premiilor va avea loc pe 15 iulie. Operatorul pune la bătaie un număr total de 30 premii secundare + marele premiu: un Audi TT tunat de echipa de la Coasta de Est.

superbet pariuri sportive
La Superbet, fidelitatea e răsplătită cu SuperPremii!
Pariurile de la Superbet îți aduc SuperPremii

Cu doar 1 LEU jucat pe bilete tale de pariuri la Superbet ai o șansă în plus la cele 10 SuperPremii puse la bătaie în această vară.

 • 10x iPhone 13 Pro
 • 10x Playstation 5
 • 10x Smart TV OLED LG
 • 1x Audi TT tunat profesional realizat de Coasta de Est

Îți explicăm mai departe ce trebuie să faci pentru a juca la această Supertombolă la care poți participa atât cu biletele jucate în agențiile Superbet, precum și cu cele jucate pe site-ul sau aplicația cunoscutei case de pariuri. Găsești mai multe informații despre această agenție la secțiunea Recenzii.

Regulile promoției Superpremii Superbet

Pentru a intra Clubul Superpremiilor trebuie să ții cont de faptul că fiecare leu jucat de pe un bilet îți va oferi o șansă în plus de a câștiga unul din premiile oferite de Superbet Pariuri.

Iată ce trebuie să știi despre tombola Superpremii Superbet:

 • Ultima zi de înscriere este 13 iulie 2022.
 • Pentru a te înscrie la promoție trebuie să accesezi pagina club.superbet.ro.
 • Poți scana biletele de joc prin intermediul telefonului sau manual.
 • La tombola Superbet pot fi înscrise doar biletele de pariu active, adică acele bilete de pariu care nu au fost validate drept câștigătoare sau necâștigătoare.
 • Nu uita că fiecare 1 LEU jucat este echivalentul unei șanse de câștig.
 • La acestă extragere Superbet sunt valabile biletele plasate pe: Pariuri Sportive, Loto Online, Virtuale și Pariuri Live Superbet.

Pot participa la promoție doar persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani. Premiile din Supertombolă vor fi acordate în termen de maxim 30 zile de la data extragerii, exceptând premiul cel mare. În cazul TT-ului, câștigătorul va intra în posesia premiului în termen de cel mult 90 zile.

Tombola Superbet – Te așteaptă premii extraordinare!

Operatorul pune la bătaie 31 premii, cu o valoare totală de 285.716,70 de lei. Iată ce poți să câștigi la promoția Superpremii Superbet:

 • 10x iPhone 13 Pro (+ încărcător iPhone).
 • 10x Console Sony Playstation 5.
 • 10x Smart TV OLED LG 139 cm.
 • 1x Audi TT cu tuning profesionist.

Fiecare participant poate câștiga un singur premiu. Câștigătorii vor fi deciși printr-o extragere Superbet unde va fi utilizat un program computerizat specializat de extragere.

Clubul Superpremiilor – Când are loc marea extragere?

Participanții care efectuează pariuri sportive, loto, virtuale și pariuri live Superbet atât online, cât și prin metoda clasică, la casierie sau terminale, se pot înscrie la promoție până la data de 13 iulie 2022 – ora 23:59:59. Citește pe site și ce înseamnă pariu șansă Superbet!

Orice alt bilet plasat într-un alt interval nu se va putea califica pentru marea extragere care va avea loc pe data de 15 iulie 2022 – ora 19:00.

Dacă te simiți în pană de inspirație legat de biletele tale, accesează zona de Coduri Bilete de pe site. Sau intră pe canalul de Telegram BETuri!

Supertombolă – Cum afli că ai câștigat la promoția Super Premii Superbet?

Lista câştigătorilor va fi comunicată pe site-ul club.superbet.ro, dar și în agențiile operatorului.

De asemene, în functie de optiunea Organizatorului, lista poate să apară și în alte medii digitale precum Facebook sau Revista Pariorilor.

Nu uitați că premiile vor fi acordate în termen de maxim 30 zile, cu exceptia premiului ce constă într-o mașină care va fi predată în cel mult 90 de zile din momentul încheierii campaniei.

Intră în clubul Superbet!

O conditie esențială a promoției este ca fiecare concurent să fie înscris în Superbet Superclub. Acest lucru se face prin obținerea unui card de fidelitate care poate fi fizic sau digital.

Acest card Superbet se emite gratuit de către operator în locațiile specializate sau pe aplicația club.superbet.ro. Tot ce trebuie să faci este să accepți condițiile de eliberare și utilizare anunțate în agenții sau pe site-ul club.superbet.ro.

În cazul în care pierdeți sau distrugeți cardul care vă oferă acces în clubul Superbet, trebui să comunicați în termen de 24 de ore acest lucru. Nu trebuie să vă îngrijorați, deoarece cardul va fi înlocuit în mod gratuit, iar beneficiile obținute până în acel moment vor fi păstrate.

Superpremii Superbet – Nu rata nicio ofertă!

Dacă ești client nou, pe lângă tombola Superbet, îți propunem să verifici și oferta de bun venit. După ce ți-ai deschis cont, primele 3 depozite pe care le faci îți vor aduce bonusuri de până la 500 de lei. Este foarte important ca fiecare depunere să fie de minim 20 de lei pentru a te califica la ofertă. Aceasta este disponibilă doar 7 zile de la data la care a fost activată.

 • primești 50% din primul depozit până la 200 RON
 • primești 50% din al doilea depozit până la 200 RON
 • primești 100% din al treilea depozit până la 100 RON

Îți recomandăm să profiți cât mai repede de bonusurile puse la bătaie de această casă de pariuri. Nu rata promoția Superpremii Superbet și nici bonusul Superbet fără depunere. Aruncă o privire peste SuperMaratonul marca Superbet! Accesează cu încredere secțiunea Oferte Case Pariuri, pentru a nu rata ultimele oferte propuse de cele mai populare agenții din România.

Pariază inspirat și bucură-te de fiecare oportunitate!

superbet pariuri sportive
La Superbet, fidelitatea e răsplătită cu SuperPremii!
Pariurile de la Superbet îți aduc SuperPremii

Cu doar 1 LEU jucat pe bilete tale de pariuri la Superbet ai o șansă în plus la cele 10 SuperPremii puse la bătaie în această vară.

 • 10x iPhone 13 Pro
 • 10x Playstation 5
 • 10x Smart TV OLED LG
 • 1x Audi TT tunat profesional realizat de Coasta de Est