SuperMondial Go Super
Ofertă valabilă între 20.11 - 18.12.2022
Vlad M.
17 noiembrie 2022

SuperMondial Go Super – Freebet 22 RON în fiecare zi la CM

Campionatul Mondial din Qatar vine la pachet cu multe promoții tentante pentru jucători! SuperMondial Go Super este o promoție marca Superbet care se va desfășura pe tot parcursul Cupei Mondiale. Află din acest articol cum poți beneficia de Pariuri Gratuite în valoare totală de 1144 RON!

superbet pariuri sportive
Pariuri Gratuite în fiecare zi la Campionatul Mondial din Qatar!
Beneficiază acum de 22 RON zilnic din partea Superbet!

Superbet te invită să participi la promoția SuperMondial Go Super pentru a te bucura de Pariuri Gratuite oferite zilnic.

Poți să participi la această promoție atât cu bilete jucate online, cât și cu bilete jucate offline!

Pentru a te bucura de această oportunitatea, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi butonul de mai sus: “Profită Acum!”

Pe site-ul nostru poți găsi și alte oferte de nerefuzat din partea Superbet! Spre exemplu, aici vorbim despre Superbet Bonus Mondial, Bonus Bun Venit Casino Superbet, Bonus de Bun Venit Superbet sau SuperProno Mondial.

Termeni și condiții 

 • Promoția SuperMondial Go Super se va desfășura pe tot parcursul Campionatului Mondial din Qatar. Mai exact, vorbim despre intervalul 20 noiembrie – 18 decembrie 2022
 • Superbet îți oferă 22 RON pentru fiecare 20 RON pariați în fiecare zi de la CM 2022. Pariurile gratuite vor avea o valoare totală de 1144 RON, dacă joci în agenție și online, începând cu prima zi de SuperMondial. 
 • Dacă dorești să participi online la această promoție, prima condiție este de a accepta oferta primită în cont. În fiecare etapă din faza grupelor, respectiv fiecare fază eliminatorie, în contul tău va apărea un mesaj de tip pop-up. Acesta trebuie acceptat și va fi primit înainte de începutul fiecărei partide. 
 • Pentru a beneficia de această promoție în agenție, regulile sunt simple. Jucătorul are obligația de a plasa biletele de pariuri la agențiile Superbet. De asemenea, participantul trebuie să fie înscris în Clubul Superbet (obținerea unui card de fidelitate), dar și de a scana biletul prin intermediul telefonului sau manual.
 • Dacă vei juca atât în agenție, cât și online din prima zi de SuperMondial, suma totală pe care o poți obține este 1650 Lei în Pariuri Gratuite.

SuperMondial Go Super – Promoția în agenție

Cum funcționează promoția SuperMondial Go Super în agenție? Condițiile sunt următoarele:

 • Trebuie să plasezi prin intermediul casieriei sau prin intermediul terminalului SuperTouch, un bilet cu suma pariată în valoare de minim 20 RON, bani reali. Evenimentele sunt următoarele: sportive pre-meci, live, loto sau virtuale în perioada 20.11 – 18.12.2022;
 • Cotă minimă de pe bilet trebuie să fie 1.10;
 • Scanează biletul în SuperClub, pe platforma club.superbet.ro;
 • Nu sunt luate în considerare biletele de pariuri anulate și/sau returnate;
 • Vei primi un voucher în SuperClub echivalent cu suma de 22 RON;
 • Poți beneficia de promoție o singură dată pe zi, în perioada pe care am menționat-o mai sus;
 • Valabilitatea voucher-ului este de 3 zile de la momentul generării acestuia;
 • Voucher-ul poate fi utilizat la plasarea unui singur bilet de pariu de tip pre-meci, live, loto sau virtuale, în condițiile regulamentului prevăzut, în orice agenție marca Superbet.

SuperMondial Go Super – Promoția dacă joci online

Cum funcționează promoția SuperMondial Go Super în mediul online? Condițiile sunt următoarele:

 • Valabilitatea promoției este în fiecare zi în care se dispută meciuri la CM 2022 și este limitată strict la partidele din cadrul Campionatului Mondial;
 • Acceptă această ofertă primită în cont, în fiecare etapă din faza grupelor, respectiv din fazele eliminatorii;
 • Plasează un bilet cu miză în valoare de minim 20 RON, bani reali, care să cuprindă doar meciuri din cadrul CM 2022;
 • Vei obține un Freebet în valoare de 22 RON/zi. Astfel, în total sunt până la 23 Pariuri Gratuite disponibile în promoție;
 • Cota minimă a biletelor single este de 1.60;
 • Cota minimă a biletelor acumulator este de 2.50;
 • Cash Out-ul este exclus. 

Concluzii

SuperMondial Go Super reprezintă o oportunitate excelentă de a-ți fructifica inspirația la Campionatul Mondial din Qatar. Ne așteaptă o lună plină de fotbal și oferte excelente!

superbet pariuri sportive
Pariuri Gratuite în fiecare zi la Campionatul Mondial din Qatar!
Beneficiază acum de 22 RON zilnic din partea Superbet!

Superbet te invită să participi la promoția SuperMondial Go Super pentru a te bucura de Pariuri Gratuite oferite zilnic.

Poți să participi la această promoție atât cu bilete jucate online, cât și cu bilete jucate offline!

Combină ponturile la pariuri de pe pagina noastră cu cotele oferite de Superbet și cu siguranță vei avea multe bilete verzi! Te așteptăm pe Telegram BETuri pentru o doză fresh de inspirație. Programul Campionatului Mondial din Qatar este AICI!

Pe pagina noastră la categoria de Oferte speciale, vei putea regăsi numeroase alte bonusuri pariuri și promoții. Dacă vrei să revendici un bonus de bun venit sau să găsești cele mai tari oferte și bonusuri fără depunere la cazino, te așteptăm pe secțiunea de Oferte Cazino de pe BETuri.ro. Nu uita de secțiunea Ghid Pariuri, acolo unde vei afla tot ce vrei să știi despre casele de pariuri/cazinourile disponibile în România.