supergol superbet
Oferta valabilă: 27.10 – 13.11.2022
Cristi Geiger
27 octombrie 2022

SuperGol Superbet – Dă-i gol lui Stelea și câștigă bilete la CM 2022!

5/5 - (3 votes)

SuperGol Superbet, o nouă ofertă pentru fanii pariurilor din România! Mai avem câteva zile până la Mondialul din Qatar, iar lucrurile sunt pe cale să devină super încinse!

Această promoție te pregătește de super câștiguri cu o grămadă de pariuri gratuite + o excursie VIP la CM 2022. În continuare vom vedea cum poți să participi, ce poți câștiga și care sunt principalele reguli ale promoției. Să începem!

superbet pariuri sportive
SuperGol de la Superbet – Îi dai gol lui Stelea și câștigi
Bate direct din aplicație penalty-urile câștigătoare

O promoție super pentru un super eveniment ca Mondialul din Qatar.

Câștigă și tu penalty-urile norocoase, învinge-l pe Stelică și câștigă până la 50 RON pe zi!

În plus, fiecare penalty obținut îți crește șansele de a câștiga o excursie VIP la CM Qatar!

SuperGol Superbet – Cum particip la promoție?

Primul pas pe care îl ai de făcut este să apeși pe butonul „Particip” de mai sus. În acest fel vei fi redirecționat către site-ul operatorului, direct în pagina de ofertă. Apoi, apasă pe Înscrie-te în Promoție pe care îl poți găsi în jocul SuperGol.

După acest moment, este suficient să pariezi pe durata unei zi competiționale cel puțin 100 RON pe evenimente din secțiunile Live și Sport. Fondurile pe care alegi să le pariezi trebuie să facă parte din Balanța Reală a contului tău.

Plasează biletele înainte de finalul zilei (ora 23:59) cu o cotă minimă de 1.60 în cazul biletelor single. În cazul biletelor acumulator, cota minimă totală este de 2.50. Reține următorul aspect: NU este nevoie să pariezi 100 lei pe un singur bilet, ci cumulat. Practic, vorbim despre un oarecare „rulaj” de 100 lei la pariuri sportive.

Nu uita de oferta de bun venit Superbet pe sport, de până la 500 Lei!

Oferte Pariuri Superbet – Pregătește-te de Mondial!

După ce are loc validarea pariurilor tale, pregătește-te de bătut penalty-uri la poarta lui Stelea. Fiecare 100 RON pariați îți aduc o șansă să-i bagi mingea în plase lui Stelică în jocul SuperGol Superbet. Dacă reușești să-l învingi de la 11 metri pe fostul portar de aur al Naționalei, primești un pariu gratuit în valoare de 10 lei.

Să recapitulăm: fiecare 100 RON rulați la pariuri sportive îți aduc șansa unui pariu gratuit în valoare de 10 RON. Poți profita de ofertă astfel încât să obții maxim 5 penalty-uri pe zi (asta înseamnă 50 RON împărțiți în câte 5 pariuri gratuite). Bați penalty-urile și obții freebet-uri la Superbet.

Și asta nu e tot! Fiecare penalty câștigat te înscrie automat la extragerea pentru marele premiu: invitația dublă la Mondialul din Qatar. Totuși, trebuie să te miști repede dacă vrei să ai cât mai multe astfel de șanse. Doar penalty-urile obținute în prima săptămână a ofertei (27.10.2022 – 02.11.2022) sunt eligibile pentru marele premiu.

Atenție! Clienții noi au un mare avantaj! Ei primesc 5 penalty-uri după verificarea contului plus alte 10 șanse pentru a-l învinge pe Stelică la o prima depunere minimă (20 lei). Vezi pe site cum îți faci un cont Superbet repede!

Regulile de care trebuie să ții cont – Oferte Superbet

O regulă foarte importantă pe care trebuie să o ai în minte este că trebuie să-ți dai acordul privind contactarea ta de către operator legat de ofertele promoționale. Fă acest lucru înainte de a participa la SuperGol Superbet.

Fiecare Penalty câștigat de tine îți va fi acordat în cel mult 48 de ore de la finalul zilei în care l-ai câștigat. Nu tre îngrijora dacă acordarea acestuia durează puțin mai mult de câteva minute, deci.

La fel se întâmplă și cu pariurile gratuite obținute din penalty-urile transformate. După ce reușești să-l învingi pe Bogdan “Arnold” Stelea, poate dura până la 48 de ore să-ți primești pariul gratuit. Totuși, este un caz extrem care cel mai probabil nu se va întâmpla și cu tine. În mod obișnuit, freebet-urile câștigate la SuperGol Superbet sunt creditate instantaneu câștigătorilor!

Rulaj Pariu Gratuit SuperGol Superbet: 1x.

Pariurile gratuite câștigate de tine trebuie jucate în termen de maximum 7 zile din momentul activării acestora. Ele pot fi utilizate pe evenimente din Sport și Live (bilete single/acumulator). Nu poți juca pariurile pe bilete de tip sistem. Un mare plus este că biletele plasate cu pariu gratuit SuperGol Superbet beneficiază de funcția Cash Out Superbet!

superbet pariuri sportive
SuperGol de la Superbet – Îi dai gol lui Stelea și câștigi
Bate direct din aplicație penalty-urile câștigătoare

O promoție super pentru un super eveniment ca Mondialul din Qatar.

Câștigă și tu penalty-urile norocoase, învinge-l pe Stelică și câștigă până la 50 RON pe zi!

În plus, fiecare penalty obținut îți crește șansele de a câștiga o excursie VIP la CM Qatar!

Concluzii SuperGol Superbet

Așadar, ai o grămadă de șanse să faci extra-profit înainte de Mondialul din Qatar. Practic, poți ajunge să obții până la 50 RON cumulat pe zi constând în pariuri gratuite.

Iar echipa BETuri își propune să acopere cele mai tari evenimente sportive din această perioadă. Avem pentru tine ponturi pariuri fotbal, baschet, handbal, fotbal american, MMA.

Hai alături de noi și pe canalul de Telegram BETuri pentru și mai multe ponturi bune pentru tine! Mult succes!