superbet pariu gratuit 25 ron tenis
Oferta valabilă: 23.05 - 05.06.2022
Vlad M.
23 mai 2022

Superbet Pariu Gratuit 50 RON – Împreuna trăim SuperTenisul

4.8/5 - (42 votes)

Vă prezentăm o promoție desfășurată cu exclusivitate în mediul online – Superbet Pariu Gratuit 50 RON „Împreună trăim SuperTenisul”. Promoția constă în câștigarea zilnică a unui pariu gratuit de 50 RON. Perioada de promoție a acordării pariului gratuit este 23.05 – 05.06.2022.

superbet pariuri sportive
Superbet Pariu Gratuit 50 lei
Participă și tu în SuperTenisul de la Superbet

Un pariu pe tenisul de top îți aduce și un Pariu Gratuit Tenis la Superbet!

Mizezi 100 lei pe tenis și ești premiat cu un pariu gratuit în valoare de 50 RON.

În rândurile următoare, echipa noastră va prezenta în detaliu toate informațiile cu privire la promoția „Împreună trăim SuperTenisul”. Află tot ce trebuie să știi despre condițiile de accesare a pariului gratuit de 50 RON din partea celor de la Superbet, dă click pe „Vreau Oferta!” și profită la maxim de ocazie!

Superbet Pariu Gratuit 50 RON – Reguli ale promoției

 • În oricare zi din intervalul campaniei (23.05.2022- 05.06.2022) trebuie să plasezi bilete single și/sau acumulator cu o valoare totală de minim 100 RON bani reali. Biletele plasate de jucător trebuie să conțină cel puțin un meci de tenis desfășurat în ziua plasării biletelor – din cadrul oricărui turneu prezent în oferta Superbet.
 • Pe bilete pot fi incluse și alte evenimente sportive existente în ziua plasării lor, condiția principală fiind regăsirea pe biletele plasate și a cel puțin un eveniment de tenis.
 • Pot fi aplicate atât bilete pre-meci, cât și bilete plasate prin intermediul secțiunii Live în cadrul Superbet Pariu Gratuit 50 RON Tenis . Cota minimă a fiecărei selecții de pe biletul plasat trebuie să fie de 1.60.
 • Orice pariu plasat pe selecții din oferta SuperExtra sau din categoria Speciale – nu vor fi luate în considerare. Pariurile ce au fost stabilite prin intermediul utilizării funcției de Cash Out nu au eligibilitate pentru obținerea bonusului.
 • Pariurile care au fost anulate, pariurile din cadrul unor competiții competiții anulate, pariurile pe participanți absenți la evenimente sportive sau pariurile care indiferent de motiv sunt încheiate (cota 1.00) – nu vor fi luate în considerare.
 • Cum se obține bonusul? Clienții au obligația de a-și da acordul cu privire la contactarea de către organizator pentru oferte promoționale, dar și bonusuri înainte de a lua parte la promoția în desfășurare (în cazul de față, Superbet Pariu Gratuit 50 RON Tenis).
 • Pentru îndeplinirea tuturor condițiilor menționate – jucătorul va primi bonusul de 50 lei Pariu Gratuit. Jucătorul beneficiază de promoție o singură dată pe zi, așadar – pe durata campaniei poți câștiga maximum șapte Pariuri Gratuite.
 • De exemplu – pe parcursul unei zile din campanie, rulezi 100 (+100) RON în condițiile prevăzute de regulament – vei câștiga un Pariu Gratuit echivalent cu 50 RON.

Superbet Pariu Gratuit 50 RON – Împreuna trăim SuperTenisul

 • Pariurile Gratuite sunt acordate în cel mult 48 de ore de la îndeplinirea condițiilor de participare.
 • Este necesar ca bonusul să fie acceptat în decurs de maximum 24 de ore de la creditare. Acceptarea se face prin selectarea butonului „Accept” – primit prin intermediul notificării de la momentul logării în contul Superbet. Creditarea sumei va avea loc în balanta bonus – categoria Pariu Gratuit.
 • În momentul în care este un Pariu Gratuit activ – la plasarea pariului sunt prioritizați banii existenți în balanța Pariu Gratuit, iar mai apoi banii prezenți în balanța reală.
 • Rularea pariului gratuit trebuie să aibă loc o singură dată. În cazul în care Pariul Gratuit este unul câștigător – condiția de rulaj este îndeplinită, câștigul fiind transferat în mod automat în balanța reală. (ex. plasezi un bilet prin Pariu Gratuit de 50 lei – cotă 2.30. Biletul este câștigător, în balanța reală a contului jucătorului sunt creditați 65 RON. 50 * 2.30 = 115 RON – 50 RON Pariu Gratuit = 65 RON câștig)
 • Este posibilă și plasarea unuia sau a mai multe bilete din cadrul aceluiași Pariu Gratuit – fiind posibilă combinarea acestuia cu bani reali. Din câștigul total urmează să fie scăzută doar miza Pariului Gratuit. Iată: (ex. pariezi 50 RON Pariu Gratuit și 30 RON bani reali pe același bilet – cotă 2 – câștig 110 RON. 50 RON Pariu Gratuit * 2.00 Cota – 50 RON miză Pariu Gratuit = 50 RON ; 30 RON bani reali * 2.00 Cota = 60 RON. Totalul este de 110 RON.)

Extra informații despre acest bonus Superbet pe tenis

 • Pariul gratuit trebuie aplicat în termen de 14 zile de la momentul activării promoției Superbet Pariu Gratuit 50 RON Tenis – pe evenimente care au loc strict în acest interval.
 • Ce se întâmpla eventualitatea plasării unui Pariu Gratuit ce este anulat sau decis la cota 1? Acesta este returnat imediat în contul tău Superbet.
 • Un singur Bonus Sport/Pariu Gratuit poate fi activ în cadrul balanței bonus. În eventualitatea în care bonusul a fost anulat sau expirat – valoarea se anulează.
 • Ce se întâmplă în situația în care este efectuată o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare pentru bonus? Fondurile balanței bonus și câștigurile de pe urma acestuia se anulează.
 • Oferta se supune Termenilor și Condițiilor generale Superbet.
superbet pariuri sportive
Superbet Pariu Gratuit 50 lei
Participă și tu în SuperTenisul de la Superbet

Un pariu pe tenisul de top îți aduce și un Pariu Gratuit Tenis la Superbet!

Mizezi 100 lei pe tenis și ești premiat cu un pariu gratuit în valoare de 50 RON.

Concluzii – Superbet Pariu Gratuit Tenis

Stai aproape de site-ul nostru pentru a nu rata nimic din ceea ce este nou în materie de jocuri online. Zona de Casino Online dispune de multe oferte atractive. Acționează rațional și responsabil și toate aceste jocuri pot fi cu ușurință tot timpul în favoarea ta. Consultă site-ul nostru cu frecvență și descoperă cele mai interesante oferte și propuneri din partea noastră.

Nu uita și de podcastul nostru BETuri Show. Săptămânal dezbatem cele mai fierbinți subiecte din fotbalul românesc și internațional. Desigur – vorbim și despre tenis sau alte sporturi de interes. Ai ponturi pariuri și pe Facebook sau Telegram BETuri pentru a le adăuga pe biletele tale. Fii informat, fii inspirat, pariază alături de noi zi de zi!