superbet bonus wimbledon
Oferta valabilă: 28.06- 11.07.2021
Cristi Geiger
29 iunie 2021

Superbet bonus Wimbledon 25 RON – Bonus zilnic la pariuri!

Superbet bonus Wimbledon, 25 RON zilnic pentru toți pariorii. Pariază pe Wimbledon cu Superbet și profită și tu!

superbet pariuri sportive
Superbet bonus Wimbledon – 25 RON zilnic!
Pariază pe meciurile de la Wimbledon și profită de bonusul pe tenis!

Servește și tu cu așii ofertelor la pariuri, Superbet! Pariezi 100 lei și primești bonus Superbet 25 lei. Oferta valabilă pentru Wimbledon!

Participă și tu la Superbet bonus Wimbledon! Cea mai nouă ofertă pentru tenis vine din partea Superbet, o promoție exclusiv pentru pariuri online. Pariezi 100 lei, câștigi 25. Tot ce trebuie să faci este să pariezi 100 RON din balanța fondurilor tale și câștigi 25 lei bonus sport. Promoția se adresează în mod special turneului de mare șlem de la Wimbledon.

Cum poți participa și tu la Superbet bonus Wimbledon?

 • Tot ce trebuie să faci pentru a participa la promoție este să plasezi cel puțin 100 RON din fondurile tale de bani reali din cont. Se iau în considerare pariurile single sau acumulator plasate în perioada de valabilitate a ofertei. O condiție necesară este ca pe bilet să incluzi cel puțin un meci de la Wimbledon.
 • Sunt luate în considerare toate meciurile de la Wimbledon, indiferent de proba în care sunt ele încadrate (simplu, dublu, dublu mixt).
 • Pe biletul tău de la pariuri poți combina și alte evenimente din lumea sporturilor. Esențial este ca pe bilet să fie cel puțin un meci de tenis Wimbledon.
 • Sunt valabile atât biletele cu pariuri pre-meci, cât și cele care conțin selecții din secțiunea de pariuri live Superbet.
 • Cota minimă pe care trebuie să o aibă fiecare selecție de pe bilet este de 1.60.
 • Nu vor fi luate în considerare pentru Superbet bonus Wimbledon pariurile asupra cărora se folosește funcția Cash Out.
 • De asemenea, nu se califică la promoția Superbet bonus Wimbledon nici pariurile anulate, pariurile pe competiții anulate sau pariurile pe participanți care se retrag din competiție, indiferent de motiv. Alte pariuri care nu sunt luate în considerare pentru Superbet bonus WImbledon sunt cele plasate pe evenimente sportive care sunt anulate(se acordă cota 1.00).
 • Nu uita că pentru a putea primi bonusurile trebuie să îți dai acordul în legătura cu notificările venite din partea operatorului. Astfel, vei fi la curent cu cele mai noi promoții și oferte create de organizatorul de pariuri.

Ce poți câștiga cu oferta Tenis Superbet?

 • Dacă reușești să întrunești condițiile menționate mai sus, pregătește-te să primești 25 lei în cadrul Superbet bonus Wimbledon. Rulajul necesar bonusului este de x3.
 • Poți beneficia de promoția Superbet bonus Wimbledon doar o singură dată pe zi. Bineînțeles, oferta este valabilă doar în intervalul 28 iunie 2021 – 11 iulie 2021.

Când primești bonusul și cum îl poți rula?

Bonusul se va acorda tuturor pariorilor care au conturi active la operatorul de pariuri Superbet. Asta înseamnă că dacă ai trecut deja prin procesul de înregistrare Superbet, ești gata de distracție. Dacă nu ai un cont la Superbet, îți sugerăm să arunci o privire pe articolul special pregătit de echipa noastră.

Este vorba despre Înregistrare Superbet, unde poți găsi răspunsul la toate întrebările tale legate de acest subiect. Durează doar câteva minute să îți deschizi un cont nou Superbet, iar în articol primești îndrumări legate de fiecare pas pe care îl vei avea de făcut!

În cazul zilelor de duminică, luni, marți și miercuri, bonusul se acordă pariorilor în decurs de 48 de ore de la îndeplinirea tuturor cerințelor prezentate anterior. Pentru zilele de vineri și sâmbătă sunt necesare maxim 72 de ore pentru a pute primi bonusul. Totuși, nu credem că vei întâmpina mari probleme și bonusurile vor fi soluționate în cel mai scurt timp cu putință. Nu uita că în cazul în care apare vreo problemă, nu ezita să iei legătura cu echipa de suport Superbet. Găsești în articolul despre Contact Superbet informații despre toate variantele pe care le ai la îndemână.

Iată și câteva informații despre rulajul bonusului. El trebuie rulat în termen de 3 zile de la momentul activării acestuia. Rulajul necesar este x3, iar cotele minime pe care trebuie să parieză sunt următoarele: în cazul pariurilor tip single, este nevoie de o cotă minimă de 1.60; în cazul pariurilor acumulator, cota minimă de pe bilet trebuie să fie 2.50.

În cazul biletelor acumulator, trebuie să reții faptul că fiecare eveniment trebuie să aibă o cotă de cel puțin 1.10. Pentru biletele de tip sistem, cota totală e celei mai mici combinații jucate de tine trebuie să fie de 1.60.

Ce competiții nu sunt luate în considerare pentru rulaj?

 • Pentru rulajul bonusului, ai grijă să NU plasezi pariuri pe evenimente sportive ce se vor încheia după perioada de valabilitate a Superbet bonus Wimbledon.
 • Nu sunt valabile în cadrul promoției nici pariurile stabilite cu ajutorul funcției Cash Out. Aceste pariuri nu vor contribui la rulajul bonusului.
 • Nu se pun la socoteală nici pariurile plasate în secțiunile de Loto și Virtuale, pariurile returnate , decise la cotă 1 sau anulate. Nici cu aceste tipuri de pariuri nu poți contribui la rulajul bonusului Superbet.

Predicții tenis Wimbledon 2021 – Oferta pariuri Superbet

Echipa BETuri a pregătit pentru tine și un articol – avancronică Wimbledon pentru turneul de mare șlem de pe iarba londoneză. Poți găsi acolo părerea noastră despre favoriții la câștigarea trofeului, atât în circuitul de tenis masculin, cât și la feminin. Tot în articolul menționat poți să vezi și cele mai tari ponturi tenis Wimbledon. Află care este cota pentru ca Novak Djokovic să câștige turneul britanic fără să piardă vreun set, dar și care sunt numele celor doi tineri-pericol de pe tabloul de masculin!

Dezbatem și analizăm fiecare pont care merită jucat de tine!

Alte evenimente pe care poți paria – Superbet bonus Wimbledon

Pentru a completa biletele tale, îți recomandăm să adaugi și câteva meciuri de la Campionatul European de Fotbal 2020. Zi de zi îți propunem variante de Cota 2 și Biletul Zilei gratis. Urmărește-ne și pe grupul nostru de Telegram pentru cele mai proaspete ponturi. Vorbim aici atât de pronosticuri pre-meci, cât și de ponturi live. Zi de zi, de la microbiști, pentru microbiști.