superbet 20 lei bonus sport
Oferta valabilă: 15.11 - 21.11.2021
Cristi Geiger
15 noiembrie 2021

Superbet 20 lei Bonus Sport – Tenisul îți aduce 20 lei zilnic!

Game, set și cash – Superbet 20 lei Bonus Sport este numele promoției care îți poate aduce în fiecare zi un bonus de 20 RON.

superbet pariuri sportive
Superbet 20 lei Bonus Sport – Game, Set, Cash!
Pariurile pe tenis îți aduc 20 lei bani bonus zilnic

Include pe biletul tău la pariuri cel puțin un eveniment din tenis și ești eligibil pentru premiul zilnic în valoare de 20 RON. Află de aici toate detaliile promoției de la Superbet!

Tot ce trebuie să faci este să pariezi cel puțin 100 lei din balanța de bani reali a contului tău în perioada de disponibilitate a promoției. Oferta este valabilă în perioada 15.11.2021 – 21.11.2021. Regulamentul campaniei este foarte simplu și ușor de respectat. Apasă pe butonul „Vreau Oferta!” de mai sus și vei fi cu un pas mai aproape de premii!

Condițiile de care trebuie să ții cont sunt accesibile, iar în rândurile următoare vei afla totul despre Superbet 20 lei Bonus Sport. Iată cum poți participa și tu la promoția Superbet.

Condiții și reguli ale promoției Superbet:

  • Plasează și tu pe parcursul unei zile competiționale a din cadrul ofertei Superbet 20 lei Bonus Sport bilete single sau acumulator, în funcție de preferința ta. Valoarea totală a acestor pariuri trebuie să atingă valoarea de 100 lei. Esențial este ca pe fiecare bilet plasat de tine să existe cel puțin un eveniment din oferta Superbet meciuri tenis. Ai grijă ca evenimentul sau evenimentele din tenis alese de tine să se desfășoare în ziua în care plasezi biletul/biletele.
  • Pentru oferta Superbet tenis ești liber să incluzi și alte evenimente sportive din oferta operatorului de pariuri. Fotbal, baschet, handbal – orice eveniment sportiv poate fi adăugat pe bilet, dar ai grijă să nu uiți de meciul de tenis!
  • Sunt eligibile pentru promoția Superbet tenis atât biletele pre-meci, cât și biletele plasate pe evenimente din secțiunea Live Superbet.
  • Mare grijă! Cota minimă a fiecărei selecții de pe biletul tău trebuie să fie 1.60. De asemenea, ai grijă să nu adaugi și selecții din zona Super Extra sau Speciale. Aceste tipuri de pariuri nu se vor lua în considerare. Nici pariurile asupra cărora folosești funcția Cash Out nu sunt disponibile pentru Superbet 20 lei Bonus Sport.
  • Ultimul tip de evenimente care nu sunt luate în calcul pentru promoția marca Superbet sunt cele anulate, cele în care participanții nu concurează (indiferent de motiv) sau pe evenimente cărora li se acordă cota 1.00 (se încheie/se anulează).

Nu uita că pentru a putea primi bonusurile trebuie să accepți condițiile legate de ofertele promoționale din partea operatorului. Este suficient să-ți dai acordul în legătură cu contactarea de către organizator cu scopul prezentării și descrierii ofertelor și bonusurilor de la Superbet.

Ce poți câștiga cu Superbet 20 lei Bonus Sport?

Dacă reușești să îndeplinești condițiile prezentate anterior, vei primi în mod automat cei 20 lei. Superbet 20 lei Bonus Sport are un prag de rulaj x3, prag de care credem că poți trece cu ușurință. Poți să primești bonusul o singură dată pe zi. În acest fel, poți să primești până la șapte bonusuri de câte 20 RON.

Când primesc Superbet 20 lei Bonus Sport și cum rulez banii câștigați?

  • Așa cum ți-am spus și mai devreme, este necesar să-ți dai acordul privind ofertele și anunțurile legate de premii, concursuri și alte oferte promoționale venite din partea operatorului. Doar așa poți lua și tu parte la Superbet 20 lei Bonus Sport.
  • După ce te asiguri că ai bifat cu succes și această condiție, poți da start la pariuri! Premiile sunt acordate în mod diferit, în funcție de ziua de competiție. În zilele de luni, marți, miercuri, joi și duminică, bonusul de va acorda în maximum 48 de ore din momentul în care îndeplinești toate condițiile promoției. În zilele de vineri și sâmbătă, premiul din cadrul ofertei Superbet se va acorda în maximum 72 de ore. Numărătoarea pornește din momentul în care duci la bun sfârșit toate cerințele ofertei.
  • Din momentul în care bonusul îți este creditat ai la dispoziție 24 de ore pentru a-l accepta. Poți face acest lucru dacă dai click pe butonul „Accept” (îl poți găsi în notificarea pe care o vei primi în momentul în care te loghezi în contul tău Superbet).
  • După ce accepți Superbet 20 lei Bonus Sport, trebuie să știi că ai la dispoziție 3 zile pentru a rula câștigul. Rulajul x3 necesar poate fi realizat cu ajutorul pariurilor în secțiunile Sport și Live de pe site-ul Superbet, pe cote de cel puțin 1.60 pentru pariurile de tip single. În cazul pariurilor de tip acumulator, cota totală minimă necesară este de 2.50.

Alte detalii Superbet 20 lei Bonus Sport

Nu ai de ce sa-ți faci griji în legătură cu condițiile de rulaj. Din momentul în care finalizezi toate condițiile rulajului, banii câștigați de tine vor fi convertiți în mod automat în bani reali. În cazul în care balanța banilor bonus din contul tău ajunge sub pragul de 2 lei, suma se va transforma automat în bani reali.

Dacă în contul tău există deja fonduri în balanța ta reală în momentul în care plasezi un pariu, se vor utiliza bani din fondurile reale cu prioritate. Abia după ce utilizezi fondurile reale se va ajunge la banii bonus obținuți din promoția Superbet.

Pariuri Tenis – Concluzii Promoție Superbet

Superbet 20 lei Bonus Sport vine în această săptămână cu o promoție foarte atractivă pentru toți fanii pariurilor sportive online. Pauza fotbalului la nivel de club ne aduce dueluri între naționale. La capitolul Tenis, atracția principală o reprezintă Turneul Campioanelor, dar și cel al Campionilor.

Până pe 21 noiembrie ai parte de o grămadă de meciuri pe care le poți adăuga și tu pe biletele tale, indiferent că vorbim de fotbal sau tenis. Echipa BETuri vine în ajutorul tău cu ponturi și analize pentru cele mai atractive evenimente sportive. Ai parte informații și pronosticuri care pot fi o inspirație zdravană în drumul tău spre câștig.

Suntem alături de tine zilnic cu rubrici ca Biletul Zilei Gratis sau Cota 2 Azi. Secțiuni în care echipa BETuri spune ponturilor pe nume! De asemenea, trebuie să mai știi că te așteptăm alături de noi și în grupurile noastre de Facebook și Telegram.

Îți garantăm că alături de noi, câștigul va fi mai accesibil. Pornește cu dreptul în sezonul de toamnă la pariuri sportive și câștigă și tu cu Superbet 20 lei Bonus Sport!

superbet pariuri sportive
Superbet 20 lei Bonus Sport – Game, Set, Cash!
Pariurile pe tenis îți aduc 20 lei bani bonus zilnic

Include pe biletul tău la pariuri cel puțin un eveniment din tenis și ești eligibil pentru premiul zilnic în valoare de 20 RON. Află de aici toate detaliile promoției de la Superbet!