sportingbet the lionel special
Ofertă valabilă: 17 - 29.08.2021
Vlad Stănescu
17 august 2021

Sportingbet The Lionel Special – Fii inspirat și poți câștiga până la 40.000 RON!

Fotbalistul considerat cel mai bun jucător din istorie a ajuns la PSG și este pregătit pentru debut. Răspunde corect la 4 întrebări despre Lionel Messi în cadrul promoției Sportingbet The Lionel Special și Sportingbet te premiază cu premii de până la 40.000 RON.

Sportingbet pariuri
Premii de până la 40.000 RON de la Sportingbet!
Răspunzi corect la patru întrebări și câștigi!
  • Accepți oferta la Sportingbet Pariuri
  • Răspunzi la cele patru întrebări
  • Dacă ai răspuns corect, câștigi premii de până la 40.000 RON

Debutul celor mai tari campionate de fotbal a venit cu o știre de senzație. Lionel Messi a semnat pentru 2 sezoane cu echipa din “Hexagon”, Paris Saint Germain. Dacă te simți inspirat, oferta Sportingbet The Lionel Special îți pune la dispoziție 4 întrebări legate de meciul în care va debuta Messi în tricoul celor de la PSG. Răspunde corect la cele 4 întrebări și Sportingbet te răsplătește cu premii de până la 40.000 RON. Tu cât de bine îl cunoști pe Messi?

Care sunt condițiile pentru a participa la promoția Sportingbet The Lionel Special?

Dacă dorești și tu să beneficiezi de acest bonus, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

Orice participant trebuie să aibe împlinită vârsta de 18 ani pentru a fi eligibil pentru participarea la această ofertă.
• Oferta se adresează atât clienților existenți cât și clienților noi cu mimim o depunere în cont. Dacă nu ești convins că vrei să îți deschizi cont la Sportingbet, echipa BETuri îți pune la dispoziție un articol complet în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie. În plus aici găsești un ghid pas cu pas pentru a-ți deschide cont Sportingbet în siguranță. Articolul este disponibil în rubrica de pe site ”Recenzii”.
• Pentru a verifica dacă un jucător este eligibil pentru oferta Sportingbet The Lionel Special, acesta se poate autentifica în contul lui personal. Aici poate vedea dacă poate accesa promoția respectivă.
• E bine de știut că jucătorii care au fost excluși anterior de la bonusurile și promoțiile oferite de Sportingbet nu vor putea participa la această promoție.

Cum poți participa la promoția Sportingbet The Lionel Special?

După ce te asiguri că îndeplinești condițiile de mai sus și ești eligibil pentru a participa la oferta Sportingbet The Lionel Special, îți poți lăsa inspirația să îți aducă premiul cel mare. În continuare îți vom prezenta pas cu pas ce trebuie să faci pentru a intra în joc pentru marele premiu:

  • După verificarea eligibilității, jucătorii trebuie să răspundă la cele 4 întrebări de-a lungul perioadei promoționale. Aceste întrebări sunt următoarele:

– Întrebarea 1: ”Va avea Messi 2 sau mai multe șuturi pe poartă în primul meci în care va fi titular la Paris SG în Ligue 1″?. Atenție, se vor lua în considerare doar șuturile trimise pe spațiul porții, nu și cele spre poartă.
– Întrebarea 2: ”Va înscrie Messi în primul meci în care va fi titular la Paris SG în Ligue 1?”
– Întrebarea 3: ‘Va da Messi o pasă de gol în primul meci în care va fi titular la Paris SG în Ligue 1?”.
– Întrebarea 4: ”Va înscrie Paris SG peste 2.5 goluri în primul meci în care Messi va fi titular la Paris SG în Ligue 1?”

  • După ce ai răspuns la cele 4 întrebări, acestea pot fi modificate până la începerea meciului Stade de Reims – Paris Saint Germain, la ora 21:45 pe data de 29.08.2021. În momentul fluierului de start a meciului, răspunsurile vor rămâne blocate și nu vor mai putea suferi modificări.
  • Fiecare jucător eligibil va putea participa la promoția Sportingbet The Lionel Special o singură dată pe perioada promoțională.
  • Răspunsurile corecte vor avea ca sursă rezultatele oficiale care vor fi puse la dispoziție de Ligue 1.

Cum îmi revendic câștigul?

După finalizarea meciului și analizarea statisticilor puse la dispoziție de Ligue 1, se vor analiza răspunsurile date de către participanți și se va stabilii câștigătorul/câștigătorii. Aceștia vor fi apoi eligibili pentru a câștiga premiul de până la 40.000 RON cash pus la dispoziție de Sportingbet.

Dacă te aflii printe câștigători, premiul va fi creditat în contul tău pe data de 30.08.2021 la ora 13:00. În eventualitatea în care nu a fost indentificat niciun câștigător, premiul nu va fi plătit și nici nu se va reporta.

După creditarea premiului în contul câștigătorului/câștigătorilor, premiul va putea fi retras prin una din modalitățile pe care Sportingbet ți le pune la dispoziție. Consulta aici articolul dedicat procesului de retragere Sportingbet.

În eventualitatea în care vor fi mai mulți câștigători, premiul va fi împărțit în mod egal celor care au răspuns corect celor 4 întrebări disponibile în această ofertă Sportingbet The Lionel Special. De exemplu: Premiul este în valoare de 40.000 de RON și au fost validați 10 de jucători care au răspuns corect acestor întrebări. Premiul de 40.000 de RON va fi împărțit la toți cei 10 câștigători în mod egal. Fiecare câștigător va fi deci răsplătit în cont cu suma de 4000 RON.

Concluzii Sportingbet The Lionel Special

Credem că promoția Sportingbet The Lionel Special este foarte interesantă și interactivă, fiind o noutate printre ofertele caselor de pariuri. Practic nu trebuie să depui o sumă minimă în cont sau să pariezi din fondurile tale pentru a participa la această promoție. Lasă-te purtat de inspirație sau analizează cu atenție statisticile lui Leo Messi și câștigă cu Sportingbet. Beneficiază și tu de pe urma celui mai neașteptat transfer al secolului!

Pariază cu BETuri pe toată perioada anului. Vom veni zilnic către tine cu rubrici ca Biletul Zilei gratis și Cota 2 zilnică. Găsești cele mai bune ponturi atât pe site-ul nostru, cât și în grupurile de pe social media. Alătură-te grupurilor de Facebook BETuri și Telegram pentru cele mai fresh pronosticuri din lumea sporturilor. Echipa noastră te așteaptă cu avancronici și rezultate H2H. Dar mai ales cu cote și ponturi pentru cele mai tari campionate ale Europei și nu numai. Analize ale meciurilor din marile ligi ale Europei precum Champions League, Europa League, Conference League și multe altele sunt disponibile pe site.

Dacă îți dorești ceva mai mult decât pariurile sportive, te așteptăm pe rubrica noastră de Oferte Speciale. Acolo poți vedea cele mai noi și atractive oferte ale caselor de pariuri. Poți opta pentru un bonus de bun venit și să primești o sumă de bani bonus la prima depunere. Sau poți beneficia de un număr de rotiri gratuite la unele dintre cele mai cunoscute sloturi. Spor la pariat!

Sportingbet pariuri
Premii de până la 40.000 RON de la Sportingbet!
Răspunzi corect la patru întrebări și câștigi!
  • Accepți oferta la Sportingbet Pariuri
  • Răspunzi la cele patru întrebări
  • Dacă ai răspuns corect, câștigi premii de până la 40.000 RON