sportingbet regele europei
Oferta valabilă: 09.06.2021 - 11.07.2021
Cristi Geiger
9 iunie 2021

Sportingbet Regele Europei – Câștigă premii de 4 milioane de lei cu echipa ta!

Susține-ți echipa favorită de la EURO 2020 cu Sportingbet Regele Europei și primești automat un freebet, dar și șansa la cele 4 milioane de lei!

Sportingbet pariuri
Sportingbet Regele Europei – Free bet + bani cash!
Un joc inedit pe piața pariurilor!

Încearcă și tu noul sport online – pariuri în echipă! Pariază cu colegii tăi de echipă și câștigați împreună milioanele de lei! Sportingbet pune la bătaie premii în valoare de 4.000.000 RON.

Pe durata Campionatului European de fotbal 2020, la Sportingbet se joacă în echipă. Alege-ți echipa alături de care vrei să concurezi în Sportingbet Regele Europei și primești un freebet 4 de RON instant. Acesta este doar începutul, iar pariul gratuit obținut este doar încălzirea.

După momentul în care te-ai alăturat unei echipe, ești gata să contribui și tu la lupta pentru marele premiu de 4.000.000 RON. Apasă pe butonul „Vreau oferta!” și joacă-te și tu!

Cum poți participa la promoția Sportingbet Regele Europei?

Este foarte simplu să participi, singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să urmezi pașii de mai jos:

  • Înainte de toate, asigură-te că te-ai alăturat uneia dintre cele 25 de echipe aliniate la startul competiției. Imediat după ce te alături colegilor tăi, primești instant un pariu gratuit în valoare de 4 RON.
  • Odată ce ai intrat în echipă, tu și colegii tăi veți intra în competiție cu celelalte 24 de echipe trecute în clasamentul Sportingbet. Echipa câștigătoare va câștiga premiul de 2.000.000 RON cash. Urmează, apoi, ca toți coechipierii să împartă între ei premiul cel mare.
  • Îți poți ajuta echipa prin performanțele tale de parior. Finalizează misiunile Sportingbet și adună puncte pentru echipa ta!
  • În același timp, vei fi recompensat și la nivel individual pentru performanțele tale. Fiecare Misiune Sportingbet dusă la bun sfârșit îți aduce câte un premiu, doar pentru tine.
  • În cazul în care vei finaliza toate cele 8 misiuni Sportingbet, primești și tu o parte din fondul de premiere pus la dispoziție de operator.

Care sunt premiile puse la bătaie de Sportingbet?

În cadrul promoției Sportingbet Regele Europei, poți câștiga premii atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv. Premiile pe care le poți câștiga personal sunt destul de atractive. Ai la dispoziție un pariu gratuit de 4 RON cu care te poți distra pe o cotă enormă de la EURO 2020, de exemplu.

Pe lângă acest free bet, trebuie să ții cont că odată cu fiecare misiune dusă la bun sfârșit, ești mai aproape de un premiu colosal. Este vorba despre fondul de premiere în valoare de 400.000 RON. Dacă treci de cele 8 misiuni Sportingbet, ai șansa ta la acest jackpot pe care îl vor împărți toți cei care vor termina cu succes toate cele 8 misiuni.

Premiile pe care le poți câștiga împreună cu echipa ta – Sportingbet Regele Europei

După cum ți-am spus la început, Sportingbet Regele Europei este și un joc de echipă. Cele mai mari premii sunt cele la nivel colectiv. Dacă tu și echipa ta vă veți situa în primele 5 echipe dintre cele 25 participate, veți câștiga un premiu de echipă din cele 5 puse la dispoziție de Sportingbet. Iată care sunt premiile cash ale competiției:

  • Echipa de pe locul 1 va împărți premiul de 2.000.000 RON bani cash.
  • Echipa de pe locul 2 va împărți premiul de 800.000 RON bani cash.
  • Echipa de pe locul 3 va împărți premiul de 400.000 RON bani cash.
  • Echipa de pe locul 4 va împărți premiul de 300.000 RON bani cash.
  • Echipa de pe locul 5 va împărți premiul de 100.000 RON bani cash.

Foarte important este să știi că trebuie să completezi și 2 misiuni la nivel individual pentru a te putea bucura de premiul cu echipa. Dacă te clasezi cu echipa ta în primele 5 echipe și nu ai minim 2 misiuni individuale finalizate, nu vei fi eligibil pentru premiul Sportingbet jackpot.

Orice echipă trebuie să aibă cel puțin 250 de jucători pentru Sportingbet Regele Europei. În caz contrar, echipa va fi înlăturată din competiție. Doar echipele cu minim 250 jucători se vor putea situa în clasamentul final al promoției.

Cum se calculează locul din clasament? – Sportingbet King of Europe

Este foarte simplu să calculezi scorul pe care îl va avea echipa ta. Îți vom prezenta două situații ipotetice din care vei înțelege cu ușurință cum se calculează punctajele. Numărul total de misiuni duse la bun sfârșit de echipă împărțit la numărul total de jucători din echipă, acesta este algoritmul folosit. Să facem următorul calcul:

Presupunem că există 6.000 jucători pentru Belgia. Acești jucători adună un total de 18.000 misiuni finalizate. În acest caz, scorul de echipă obținut de cei 6.000 jucători se calculează în felul următor: 18.000 / 6.000 = 3.00.

Clasamentul Sportingbet Regele Europei va fi actualizat zilnic, la ora 13:00.

Cum se împart premiile pentru câștigători? – Sportingbet Regele Europei

Bun, până acum am văzut cum se calculează punctajul pentru fiecare echipă participantă. Totuși, este de interes pentru tine să afli cum se calculează scorul pentru fiecare membru jucător. Să luăm următorul exemplu:

Echipa Franța termină competiția pe prima poziție a clasamentului, cu un total de 2.000 misiuni completate. Premiul pentru echipa câștigătoare este de 2.000.000 lei. Primul calcul pe care trebuie să-l înțelegi este că se împarte jackpotul la numărul total de misiuni încheiate cu succes. 2.000.000 / 2.000 = 1.000 RON este premiul per misiune finalizată. Apoi, fiecare membru al echipei primește ca premiu suma per misiune înmulțit cu numărul de misiuni completate de el.

Dacă ai completat 7 misiuni pentru echipa ta, vei primi 7×1.000 RON. Astfel, vei fi premiat cu suma de 7.000 RON pentru câștigarea competiției.

La fel se va proceda și în cazul echipelor situate pe locurile 2, 3, 4 și 5.

Concluzii Sportingbet Regele Europei

Credem că promoția Sportingbet Regele Europei este foarte interesantă, fiind o noutate printre oferte pariuri EURO 2020. Practic, poți profita de pariurile pe care oricum le-ai fi plasat pe EURO 2020 și să aduni aceste puncte pentru echipa ta. Pe lângă profitul din pariurile tale, poți câștiga câteva mii de lei bune. Dacă nu ai deja un cont la Sportingbet, îți recomandăm să citești articolul special despre înregistrare Sportingbet. Acolo ai toate informațiile necesare, indiferent dacă ești un parior cu experiență sau nu.

Pariază cu BETuri pe toată perioada turneului final. Vom veni zilnic către tine cu rubrici ca Biletul Zilei gratis și Cota 2 zilnică. Găsești cele mai bune ponturi atât pe site-ul nostru, cât și în grupurile de pe social media. Alătură-te grupurilor de Facebook BETuri și Telegram pentru cele mai fresh pronosticuri din lumea sporturilor.