sportingbet pariu gratuit tenis
Oferta valabilă: 27.06 - 11.07.2022
Cristi Geiger
27 iunie 2022

Sportingbet pariu gratuit tenis – Profită de 40 RON freebets zilnic

Tenisul de la Wimbledon este sărbătorit cu Sportingbet cu o promoție pe care nu ai voie să o ratezi dacă vrei acțiune și dinamism zilnic. Sportingbet pariu gratuit tenis îți oferă freebet-uri în valoare de 40 lei zilnic. Astfel, poți paria pe favoriții tăi liniștit, profitând de cele mai riscante și profitabile cote!

Sportingbet pariuri
Sportingbet Pariu Gratuit Tenis – 40 Lei Freebet-uri
Pariezi pe tenis și ești recompensat cu pariuri gratuite

Profită și tu de cea mai nouă promoție Sportingbet! Tenisul de la Wimbledon este sărbătorit cu pariuri gratuite zi de zi.

Câștigă și tu 40 RON/zi pentru pariurile tale chiar acum!

În continuare vom vorbi despre principalele reguli de care trebuie să ții cont dacă vrei să câștigi și tu 40 lei de pariat la Wimbledon. Să începem!

Reguli Sportingbet pariu gratuit tenis – Meciuri Tenis Wimbledon

Pentru a putea participa la Sportingbet pariu gratuit 40 lei trebuie să apeși pe butonul Vreau Oferta! de mai sus. Dacă nu ai deja un cont Sportingbet, este nevoie să-ți faci unul pentru a profita de ofertă. Echipa noastră a pregătit un articol special despre cum să îți deschizi un cont nou Sportingbet pe care te invităm să-l citești.

Bun, acum să vorbim fix despre ce poți primi cu ajutorul ofertei Sportingbet pariu gratuit tenis! Tot ce trebuie să faci (din momentul în care deții un cont Sportingbet) este să plasezi pariuri compatibile cu oferta Sportingbet. Pariuri eligibile, cum sunt ele numite de operator.

Minimul pe care trebuie să îl pariezi pe tenisul de la Sportingbet este 80 RON. Fiecare 80 lei pariați pe tenis îți asigură un pariu gratuit de 8 lei pe care îl poți folosi cum dorești tu. Ai voie să repeți această procedură de 5 ori într-o zi competițională (în intervalul orar 01:00 – 00:59).

Așadar, rulajul a 5x 80 RON pe zi la pariurile pe tenisul de la Sportingbet îți aduc 5x 8 RON pariuri gratuite. Dacă alegi sa pariezi, să zicem, 240 lei pe un bilet cu tenis jucat la Sportingbet, primești cadou 3×8 = 24 RON în pariuri gratuite. Nu sună rău deloc.

Perioada promoțională: 27 iunie – 11 iulie 2022.

Cum se acordă premiile din cadrul promoției?

Pariurile gratuite câștigate de tine vor fi atribuite contului tău imediat după soluționarea pariurilor plasate de tine. Aceste pariuri gratuite (freebet-uri) câștigate pot fi utilizate pe orice pariu din tenisul de la Sportingbet în termen de maximum 3 zile de la creditarea acestora.

Alte informații de ajutor – Pariuri Sportingbet

Promoția și detaliile legate de promoție sunt destul de simple și ușor de înțeles. Totuși, ne gândim că pot apărea și alte informații care te-ar putea interesa. Mai ales în cazul în care nu ai mai avut până acum un cont Sportingbet.

Echipa noastră ți-a pregătit articole special dedicate proceselor de depunere Sportingbet, retragere Sportingbet sau contact Sportingbet. De asemenea, venim în ajutorul tău și cu oferte Cazino online pentru pariorii interesați și de această zonă! Pe lângă Sportingbet Pariu Gratuit Tenis avem o grămadă de alte oferte interesante pentru tine!

Nu rata nici ponturile oferite gratuit de echipa BETuri zi de zi în rubrici ca Biletul Zilei Gratis și Cota 2 Azi. Lor li se adaugă și cele din avancronici tenis postate zi de zi cu ocazia desfășurării turneului de la Wimbledon. Experiența este completă dacă vii alături de noi și pe canalul de Telegram BETuri. Acolo avem și mai multe surprize plăcute pentru fanii pariurilor!

Sportingbet pariuri
Sportingbet Pariu Gratuit Tenis – 40 Lei Freebet-uri
Pariezi pe tenis și ești recompensat cu pariuri gratuite

Profită și tu de cea mai nouă promoție Sportingbet! Tenisul de la Wimbledon este sărbătorit cu pariuri gratuite zi de zi.

Câștigă și tu 40 RON/zi pentru pariurile tale chiar acum!

Concluzii – Sportingbet Pariu Gratuit Tenis

Tenisul de la Wimbledon ne aduce o ploaie de meciuri de tenis pe care poți paria. Cu cât competiția avansează spre actul final, oferta de meciuri zilnică va fi din ce în ce mai redusă. Profită de startul turneului și pariază pe zeci de meciuri săptămânal la Sportingbet. Pe lângă potențialele profituri, oferta îți aduce și 40 RON sub forma de pariuri gratuite pentru un plus de șanse de câștig! Mult succes!