oferta penalty casa pariurilor
Oferta valabilă: 22.11 - 18.12.2022
Cristi Geiger
24 noiembrie 2022

Oferta penalty Casa Pariurilor – Marchează și câștigă super premii!

Participă și tu la oferta penalty Casa Pariurilor și intră în febra Mondialului cu premii pe cinste. Hai să vedem împreună care sunt premiile și ce trebuie să faci pentru a câștiga!

casa pariurilor online
Oferta Penalty Casa Pariurilor
Marchează minim 3/5 penalty-uri și câștigi

Participă și tu la oferta penalty Casa Pariurilor și poți câștiga zilnic super-premii. În plus, ai șansa să pariezi pe cele mai tari cote de la Mondialul din Qatar cu Casa Pariurilor Online!

Cum funcționează oferta penalty Casa Pariurilor

Oferta penalty Casa Pariurilor este reprezentată de jocul de pe site-ul operatorului. Pentru a te juca și tu, este nevoie să ai un cont Casa Pariurilor pe care să-l poți accesa și tu.

Campania se desfășoară pe durata campionatului Mondial de fotbal din Qatar, în intervalul 22 noiembrie 2022 – 18 decembrie 2022. Fiecare depunere Casa Pariurilor de cel puțin 20 lei îți aduce zilnic șansa să participi și să câștigi.

Bun, dar cum poți bate penalty-urile? Foarte simplu. Pe telefon, este nevoie să imprimi balonului traiectoria dorită cu ajutorul degetului (prin touchscreen). Pe calculator, folosește-te de cursorul mouse-ului pentru a bate penalty-ul așa cum îți dorești.

Hai să vedem și care sunt premiile pe care le poți câștiga:

  • Dacă reușești să marchezi 3/5 penalty-uri la Oferta penalty Casa Pariurilor vei câștiga 300 de puncte de loialitate Casa Pariurilor. Le poți utiliza în secțiunea Sport de pe site.
  • Dacă reușești să marchezi 4/5 lovituri de departajare-uri la Oferta penalty Casa Pariurilor primești automat 2 Jetoane de Aur CP pe care le poți juca în zona de Live Casino de pe site.
  • Cu toate penalty-urile transformate (5/5 penalty-uri marcate) câștigi 50 rotiri gratuite la slotul Better Wild (cu un rulaj de x5).

Atenție! În cazul în care treci și de procesul de verificare cont Casa Pariurilor, operatorul îți acordă încă 5 încercări gratuite (pe lângă ce reușești să obții tu)

Apoi, tot ce-ți mai rămâne de făcut este să bați cele 5 penalty-uri. Bonusurile câștigate de tine se vor acorda în mod automat contului tău. Nu uita că ai la dispoziție doar 3 zile competiționale în care poți accepta și utiliza bonusurile primite. Citește pe site și despre cum iei 20 Lei Pariu Fără Risc!

casa pariurilor online
Oferta Penalty Casa Pariurilor
Marchează minim 3/5 penalty-uri și câștigi

Participă și tu la oferta penalty Casa Pariurilor și poți câștiga zilnic super-premii. În plus, ai șansa să pariezi pe cele mai tari cote de la Mondialul din Qatar cu Casa Pariurilor Online!

Pariuri Campionatul Mondial – Pariezi pe super-cotele de la Mondial.

Turneul final a adus în prima etapă rezultate extrem de spectaculoase. Dacă în primele două zile am văzut cum favoritele s-au abonat la victorie extrem de lejer, eșecul Argentinei a dat calculele peste cap.

Arabia Saudită avea cota 26 pentru o victorie cu formația lui Leo Messi. Oferta penalty Casa Pariurilor impune o depunere minimă de 20 RON. Imaginează-ți câte contre poți pune cu ajutorul acestor bani. 5 lei pariați pe victoria saudiților ți-ar fi adus nu mai puțin de 130 lei.

Și se pare că Mondialul nu se va opri din a ne oferi rezultate surpriză. Poate că  nu este o tactică rea să-ți asiguri spatele cu astfel de pariuri pe formațiile outsider.

Accesează ponturile oferite de echipa noastră în rubrica Ponturi Campionatul Mondial și atacă cele mai tari pronosticuri. Avem pentru tine și Cota 2 și Biletul Zilei, două secțiuni extrem de profitabile (în ciuda rezultatelor-șoc de la CM). Nu uita și de pagina nouă cu oferte pentru Cupa Mondială. Vizionare plăcută și spor la câștiguri cu Oferta Penalty Casa Pariurilor!