hat-trick mania sportingbet
Ofertă Valabilă: 16 - 28.05.2022
Vlad M.
16 mai 2022

Hat-trick Mania Sportingbet – 4000 RON sub formă de Freebet

5/5 - (4 votes)

Bucură-te de ultimele meciuri de fotbal din actualul sezon și profită de promoția Hat-trick Mania Sportingbet. Participarea în cadrul promoției este gratuită, iar fondul de premiere total al campaniei este de 4000 RON sub formă de Freebet-uri.

Sportingbet pariuri
Participă și tu la Hat-trick Mania Sportingbet!
Profită de până la 4000 RON sub formă de Pariuri Gratuite!

Sportingbet pune la dispoziție o super ofertă pentru iubitorii sportului rege! Ghicește cât mai mulți marcatori la finalele de Conference League, Europa League și Champions League pentru a te bucura de FreeBet-uri de până la 4000 RON.

Pentru a participa la Hat-trick Mania Sportingbet va trebui să accesezi butonul de mai sus, și mai exact “Vreau Oferta!”. Acest proces este unul sigur și accesibil. 

Pe parcursul articolului de prezentare al ofertei vom detalia cele mai importante aspecte legate de campania Sportingbet. Vei afla informații despre termenii și condițiile de participare la campanie, ce înseamnă un jucător eligibil și o alegere eligibilă, dar și termenii și condițiile freebet-ului primit pe baza participării. 

Pe site-ul nostru ai posibilitatea de a găsi o multitudine de oferte similare foarte interesante. Printre acestea se regasesc următoarele oferte: Superbet Bonus Fără Depunere – 33 RON FreeBet +299 Rotiri Gratuite, Bonusul Fără Depunere NetBet Sport – 20 RON Fără Depozit NetBet sau Promoția Casino Fortuna – Bilete Duble la Festivalul Electric Castle.

Termenii și condițiile pentru participarea la Hat-trick Mania Sportingbet

 • Hat-trick Mania Sportingbet se adresează strict clienților care au primit din partea organizatorului un mail cu oferta sau celor ce le-a fost afișată oferta pe site-ul operatorului Sportingbet.
 • Perioada de desfășurare a campaniei este 16.05.2022 (12:01 CEST)  – 28.05.2022 – (23:59 CEST).
 • Participarea la promoție implică efectuarea predicțiilor pentru meciuri de fotbal pe durata perioadei promoționale. 
 • Pronosticarea corectă a primului marcator dintr-o partidă aduce în contul jucătorului eligibil un FreeBet în valoare de 4 RON
 • Pronosticarea corectă a primului marcator în două meciuri va aduce un FreeBet în valoare de 12 RON
 • Completarea unui hat-trick înseamnă accesarea fondului de premiere în valoare de 4000 RON sub formă de pariuri gratuite. 
 • Premiul maxim al unui Freebet pentru un jucător este în valoare de 80 RON
 • Jucătorul are obligația de a avea peste 18 ani, să fie un jucător existent sau nou, pe bani reali, fiind necesară minim o depunere sau un pariu plasat cu bani reali. Conectarea la un cont Sportingbet este și ea obligatorie. 

Ce înseamnă un Jucător Eligibil – Hat-trick Mania SportingBet

Pentru a putea trimite o predicție considerată drept eligibilă în cadrul Hat-trick Mania Sportingbet, jucătorul eligibil trebuie să îndeplinească condițiile de mai jos:

 • Alegerea unui marcator în următoarele dispute: Eintracht Frankfurt – Rangers, Roma – Feyenoord, Liverpool – Real Madrid
 • Toate aceste partide reprezintă finalele celor mai importante competiții europene de fotbal. 
 • Alegerile pot fi schimbate până la momentul fluierului de start al partidei respective. 
 • Fiecare client are la dispoziție o alegere în fiecare partidă pe rundă. 

Ce înseamnă o Alegere Eligibilă – Hat-trick Mania SportingBet

 • Raportul oficial pentru meciurile din Europa League, Europa Conference League și Champions League va determina primul marcator. 
 • Primul marcator este stabilit în mod oficial pe site-ul UEFA, acesta reprezentând sursa rezultatului final. 
 • În cazul în care primul gol înscris în meci este un autogol și este înscris de către un portar, predicția va deveni automat pierzătoare. 
 • Dacă unul sau mai multe meciuri sunt amânate, selecțiile marcatorilor tăi rămân eligibile în condițiile în care meciul se va juca în maximum 48 de ore de la planificarea inițială. 
 • Dacă meciul nu se va disputa în intervalul de 48 de ore, runda devine automat nulă. 

Acordarea premiilor pentru Jucătorul Eligibil ce plasează o Alegere Eligibilă

 • Dacă este anticipat corect un prim marcator, Pariul Gratuit Sportingbet acordat va fi în valoare de 4 RON.
 • Dacă sunt anticipați corect primii doi marcatori, Pariul Gratuit Sportingbet acordat va fi în valoare de 12 RON.
 • Dacă sunt anticipați corect cei trei primi marcatori, Pariul Gratuit Hat-trick Mania Sportingbet va fi în valoare de 80 RON

Termenii și condițiile FreeBet-ului – Hat-trick Mania Sportingbet

 • După finalizarea ultimei partide, Pariul Gratuit va fi creditat în ziua de luni, înainte de 18:00 EEST
 • FreeBet-ul va expira în termen de 3 zile în cazul neutilizării. 
 • În cazul în care un jucător plasează un pariu utilizând Pariul Gratuit, iar pariul este declarat câștigător, câștigurile nete generate de FreeBet vor fi creditate în contul utilizatorului SportingBet. 
 • În cadrul Hat-trick Mania SportingBet, fondul total de premiere pentru toți jucătorii ce anticipează 3 primi marcatori este în valoare de 4000 RON.
 • Dacă numărul câștigătorilor va fi de peste 50, cei 4000 RON urmează să fie împărțiți la numărul de jucători eligibili cu 3 răspunsuri validate. 
 • Exemplu – Dacă există 100 jucători eligibili cu 3 răspunsuri corecte, premiul pentru jucător va fi în valoare de 4000 RON/100 = 40 RON pentru fiecare jucător considerat eligibil. 
 • Fondul de premiere destinat jucătorilor eligibili cu 3 răspunsuri validate, în condițiile în care vor participa +50 jucători, se va împărți între jucătorii Sportingbet și jucătorii Bwin. 

Ce altceva mai poți afla despre Sportingbet cu ajutorul BETuri

Pe lângă Hat-trick Mania Sportingbet, site-ul nostru dispune de mai multe oferte și informații cu privire la Sportingbet. În cele ce urmează vom enumera câteva dintre opțiunile interesante pe care le poți regăsi pe website-ul nostru.

Concluzii

Hat-trick Mania Sportingbet reprezintă o șansă frumoasă pe care nu o poți rata pe acest final de sezon. Cu toții știm ce intensitate și pasiune implică finalele de competiții europene, astfel aceste ocazii trebuie fructificate pe cât de mult posibil. Ia în considerare toți pașii menționați pe parcursul articolului nostru și profită de oferta Sportingbet cât mai repede!

Sportingbet pariuri
Participă și tu la Hat-trick Mania Sportingbet!
Profită de până la 4000 RON sub formă de Pariuri Gratuite!

Sportingbet pune la dispoziție o super ofertă pentru iubitorii sportului rege! Ghicește cât mai mulți marcatori la finalele de Conference League, Europa League și Champions League pentru a te bucura de FreeBet-uri de până la 4000 RON.

Pentru a lua parte la campanie va trebui să accesezi butonul de mai sus intitulat „Vreau Oferta!”. Accesarea butonului menționat te va direcționa exact acolo unde îți dorești. Combină ponturile la pariuri de pe pagina noastră cu cotele oferite de Sportingbet și cu siguranță vei avea multe bilete verzi! Aruncă o privire și peste Facebook sau Telegram BETuri pentru o doză fresh de inspirație.

Pe pagina noastră la categoria de Oferte speciale, vei putea regăsi numeroase alte bonusuri pariuri și promoții. Dacă vrei să revendici un bonus de bun venit sau să găsești cele mai tari oferte și bonusuri fără depunere la cazino, te așteptăm pe secțiunea de Oferte Cazino de pe BETuri.ro. Nu uita de secțiunea Ghid Pariuri, acolo unde vei afla tot ce vrei să știi despre casele de pariuri/cazinourile disponibile în România.