free bet betano wimbledon
Ofertă valabilă: 01.07 – 14.07.2023
Cristi Geiger
5 iulie 2023

Free Bet Betano Wimbledon : 50 RON Gratis!

3.4/5 - (25 votes)

Vrei să faci bani pe tenis? Profită atunci de un free bet de la Betano Wimbledon de 50 de lei doar pentru înregistrare!

Betano Pariuri
Betano îți oferă primul as la Wimbledon!
Profită și tu de 50 lei gratis!
Cod bonus: WIMBLEDON23

În perioada 01.07 – 14.07.2023, fă-ți un cont la Betano pornind de la butonul „Vreau oferta!”. Folosește cod bonus Betano WIMBLEDON23 și primești 50 lei gratis pentru a paria pe Wimbledon!

50 Lei Free Bet Betano Wimbledon – Cum procedezi?

Totul este foarte simplu! Practic nu trebuie decât să-ți deschizi un cont la Betano în perioada 01.07 – 14.07.2023 pornind de la butonul „Vreau oferta!”. În cadrul procesului de înregistrare trebuie să te asiguri că ai introdus cod bonus Betano WIMBLEDON23 și astfel primești un free bet Betano dedicat Wimbledon 2023. Trage un ochi peste preview-urile ATP Wimbledon și WTA Wimbledon pe care le-am pregătit pentru tine.

Toată acțiunea nu-ți va lua mai mult de câteva minute! Și la final vei avea un bonus fără depunere Betano. Ce urmează? Să pariezi pe orice meci de la Wimbledon și să faci profit! Nu uita să-ți și verifici contul, o operațiune de altfel obligatorie!

50 Lei Gratis Betano – Există condiții de rulaj?

Singura condiție pe care trebuie s-o mai îndeplinești este să pariezi acest free bet Betano doar pe Wimbledon. Iar cota minimă luată pe bilet să fie 3.00. Mai ales pe tabloul masculin, această condiție va fi ușor de îndeplinit, dacă vei plasa cei 50 RON gratis Betano pe un scor corect 3:0 sau pe un handicap de game-uri. Și pe tabloul feminin poți miza pe surprize, mai ales că acestea au fost multe la număr în ultimii ani, pe iarba londoneză. Iar pentru biletele combo, treaba e și mai simplă. Ținând cont de faptul că pariezi fără niciun fel de griji, merită să încerci o cotă de 3.00 sau mai sus!

Free Bet Betano – Unde găsești ponturi tenis Wimbledon 2023?

Poate că nu cunoști prea bine lumea tenisului. Sau nu știi ce să pariezi pe tenis. Nicio problemă! Avem o secțiune dedicată de ponturi tenis pe site, iar acolo vom avea multe meciuri analizate de la Wimbledon.

În plus, pe grupul de Telegram BETuri, ai la dispoziție și alte ponturi, mai ales live, pentru acest turneu de top! Așadar, stai cu ochii pe BETuri.ro, pentru că noi suntem aici pentru tine!

De ce merită să-ți deschizi un cont la Betano în 2023?

Free Bet Betano Wimbledon este doar primul dintr-un șir nesfârșit de avantaje odată deschis un cont la acest operator de top. Nu uita că beneficiezi și de un bonus de bun venit Betano în valoare de 100 % până la 500 RON. Apoi, secțiunea de cazino este și ea foarte bine dezvoltată, dar nu lipsește nici secțiunea de loto, și ea cu un bonus dedicat.

În plus, Betano își răsplătește des clienții și cu alte bonusuri fără depunere. Vorbim aici de free bet-uri, fullbeturi sau rotiri gratuite. Tot atâtea oportunități de a face profit!

Dacă nu cunoști cum se face o depunere Betano sau cum poți lua legătura cu echipa de suport Betano, nu-i nimic, avem articole dedicate pregătite pentru tine.

Concluzii

Așadar, noi spunem că merită și tu să accesezi acest pariu gratuit. Free Bet Betano Wimbledon este ceva care nu trebuie ratat! Cu ocazia aceasta îți faci și intrarea în universul extrem de profitabil numit Betano Pariuri.

Betano Pariuri
Betano îți oferă primul as la Wimbledon!
Profită și tu de 50 lei gratis!
Cod bonus: WIMBLEDON23

În perioada 01.07 – 14.07.2023, fă-ți un cont la Betano pornind de la butonul „Vreau oferta!”. Folosește cod bonus Betano WIMBLEDON23 și primești 50 lei gratis pentru a paria pe Wimbledon!