free bet betano wimbledon
Ofertă valabilă: 27.06 - 10.07.2022
Viorel Berbece
27 iunie 2022

Free Bet Betano Wimbledon : 33 RON Gratis!

4.2/5 - (5 votes)

Vrei să faci bani pe tenis? Profită atunci de un free bet de la Betano Wimbledon de 33 de lei doar pentru înregistrare!

Betano Pariuri
Betano îți oferă primul as la Wimbledon!
Profită și tu de 33 lei gratis!
Cod bonus: TENIS33

În perioada 27.06 – 10.07, fă-ți un cont la Betano pornind de la butonul „Vreau oferta!”. Folosește cod bonus Betano TENIS33 și primești 33 lei gratis pentru a paria pe Wimbledon!

33 Lei Free Bet Betano Wimbledon – Cum procedezi?

Nimic mai simplu decât acest free bet Betano pentru Wimbledon! Practic nu trebuie decât să-ți deschizi un cont la Betano în perioada 27.06 – 10.07.2022 pornind de la butonul „Vreau oferta!”. În cadrul procesului de înregistrare trebuie să te asiguri că ai introdus cod bonus Betano TENIS33 și astfel primești un free bet Betano dedicat Wimbledon 2022!

Toată acțiunea nu-ți va lua mai mult de câteva minute! Și la final vei avea un bonus fără depunere Betano. Ce urmează? Să pariezi pe orice meci de la Wimbledon și să faci profit! Nu uita să-ți și verifici contul, o operațiune de altfel obligatorie!

33 Lei Gratis Betano – Există condiții de rulaj?

Singura condiție pe care trebuie s-o mai îndeplinești este să pariezi acest free bet de la Betano pe un meci sau mai multe de la Wimbledon, iar cota ta finală să fie de 4.00. Mai ales pe tabloul masculin, această condiție va fi ușor de îndeplinit, dacă vei plasa cei 33 RON gratis Betano pe un scor corect 3:0 sau pe un handicap de game-uri. Și pe tabloul feminin poți miza pe surprize, mai ales că acestea au fost multe la număr în ultimii ani, pe iarba londoneză. Iar pentru biletele combo, treaba e și mai simplă. Ținând cont de faptul că pariezi fără niciun fel de griji, merită să încerci o cotă de 4.00 sau mai sus!

Free Bet Betano – Unde găsești ponturi tenis Wimbledon 2022?

Poate că nu cunoști prea bine lumea tenisului. Sau nu știi ce să pariezi pe tenis. Nicio problemă! Avem o secțiune dedicată de ponturi tenis pe site, iar acolo vom avea multe meciuri analizate de la Wimbledon. De pildă, pentru ziua de 28.06.2022, am analizat pentru tine disputele:

În plus, pe grupul de Telegram BETuri, ai la dispoziție și alte ponturi, mai ales live, pentru acest turneu de top! Așadar, stai cu ochii pe BETuri.ro, pentru că noi suntem aici pentru tine!

De ce merită să-ți deschizi un cont la Betano în 2022?

Free Bet Betano Wimbledon este doar primul dintr-un șir nesfârșit de avantaje odată deschis un cont la acest operator de top. Nu uita că beneficiezi și de un bonus de bun venit Betano în valoare de 100 % până la 500 RON. Apoi, secțiunea de cazino este și ea foarte bine dezvoltată, dar nu lipsește nici secțiunea de loto, și ea cu un bonus dedicat.

În plus, Betano își răsplătește des clienții și cu alte bonusuri fără depunere. Vorbim aici de free bet-uri, fullbeturi sau rotiri gratuite. Tot atâtea oportunități de a face profit!

Dacă nu cunoști cum se face o depunere Betano sau cum poți lua legătura cu echipa de suport Betano, nu-i nimic, avem articole dedicate pregătite pentru tine.

Concluzii

Așadar, noi spune că merită și tu să accesezi acest pariu gratuit de la Betano dedicat celui mai cunoscut turneu de Mare Șlem. Cu ocazia aceasta îți faci și intrarea în universul extrem de profitabil numit Betano Pariuri.

Betano Pariuri
Betano îți oferă primul as la Wimbledon!
Profită și tu de 33 lei gratis!
Cod bonus: TENIS33

În perioada 27.06 – 10.07, fă-ți un cont la Betano pornind de la butonul „Vreau oferta!”. Folosește cod bonus Betano TENIS33 și primești 33 lei gratis pentru a paria pe Wimbledon!