fortuna pariu fara risc
Ofertă valabilă: 10 - 15.08.2021
Cristi Geiger
11 august 2021

Fortuna pariu fara risc 25 lei zilnic – 150 RON pariuri fără risc

Festivalul Fortuna pariu fara risc 25 lei îți aduce în fiecare zi de promoție câte un pariu fără risc în valoare de 25 RON. În 6 zile de Festival Fortuna, poți câștiga până la 150 lei!

fortuna pariuri sportive
Fortuna pariu fără risc 25 lei
Profită de ofertă și câștigă până la 150 lei

Festival Fortuna pariuri propune 6 zile de petrecere! Ai parte de câte un pariu fără risc la fiecare depunere eligibilă. ✅ La Liga, Premier League și Bundesliga încep în forță. ✅ Începe și tu noul sezon cu dreptul!

Sărbătorește împreună cu Fortuna pariuri online startul de campionat în cele mai puternice ligi europene. Fortuna pariu fara risc 25 lei este numele bonusului inaugural al sezonului venit din partea operatorului de pariuri sportive. Bundesliga, La Liga, Premier League și Eredivisie – toate campionatele sunt la dispoziția ta, gata să-ți ofere cele mai bune cote pariuri online!

Fortuna pariu fara risc 25 lei – Pariuri fotbal european

Poate te întrebi cum funcționează promoția marca Fortuna. Foarte simplu. În perioada 10.08.2021 – 15.08.2021 ești premiat pentru fiecare depunere în valoare de cel puțin 100 lei. Dacă alegi să depui 100 RON, primești automat pentru ziua respectivă și bonusul Fortuna pariu fara risc 25 lei.

Poți opta, de exemplu, pentru un pariu simplu pe victoria lui Real Madrid în deplasarea de la Alaves (la o cotă de 1.45) cu miza de 100 lei și ai un profit de 45 RON. La ei, poți adăuga și Fortuna pariu fara risc 25 lei și deja ai ajuns la suma de 70 lei.  Nu este însă singurul meci atractiv din acest weekend! După cum îți spuneam, este start de sezon și în Premier League, Bundesliga sau Eredivisie. La fel de interesante pentru fanii pariurilor sportive sunt și Borussia Monchengladbach – Bayern Munchen, Dortmund – Frankfurt sau Barcelona – Real Sociedad.

Din Premier League, capul de afiș îl reprezintă super-partida dintre Tottenham – Manchester City. Dar acestea nu sunt singurele campionate pe care poți paria cu Fortuna pariu fara risc 25 lei! Rapid – FCSB este un meci pe care fanii fotbalului din Liga 1 îl așteaptă cu interes. Giuleștenii au o cotă de 3.85 la victorie, în timp ce FCSB pleacă din postura de favorită – cotă 2.00. Remiza este cotată de casele de pariuri cu 3.40. Toate cele 3 pronosticuri îți pot aduce un profit substanțial.

Reguli Fortuna pariuri fara risc – 150 lei pentru tine

După cum ți-am zis și mai sus, sunt multe meciuri pe care poți paria cu Fortuna pariu fara risc 25 lei în perioada 10-15 august. Totuși, cred că știai deja că în acest weekend este start pentru fotbalul mare! Toată suflarea microbistă stă ca pe jar în așteptarea debutului de Premier League, La Liga și Bundesliga. La fel suntem și noi, echipa BETuri! De aceea, pregătim pentru tine avancronici și pronosticuri fotbal pe care de-abia așteptăm să le împărtășim cu fanii noștri. Verifică și tu zona de Ponturi Pariuri de pe site-ul nostru, secțiune unde vom posta analize pentru meciurile incendiare din acest final de săptămână.

Ce NU știai, probabil, este faptul că Fortuna pariuri online dă startul de festival de pariuri cu Fortuna pariu fara risc 25 lei. Și credem că nici regulile campaniei nu-ți sunt foarte cunoscute în acest moment. Noi venim în ajutorul tău. Iată care sunt principalele aspecte de care trebuie să ții cont dacă dorești să profiți șu tu de Fortuna pariu fara risc 25 ron.

Așa cum ți-am precizat deja, promoția Fortuna pariu fara risc 25 ron se desfășoară în perioada 10 – 15 august. La fiecare depunere de minim 100 lei, primești în mod automat și un Fortuna pariu fara risc 25 lei. Singura condiție impusă de operator este următoarea: poți juca Fortuna pariu fara risc 25 lei pe bilete cu cotă minimă de 2.00. Orice eveniment pe care îl găsești în oferta Fortuna din secțiunea Sport este valabil pentru pariulș fără risc.

Pentru a putea participa și tu la promoție, apasă pe butonul „Vreau oferta!” de mai sus. Asigură-te că bifezi și tu participarea la Festivalul de pariuri Fortuna, mai ales că regulile promoției sunt atât de simple. Totuși, îți recomandăm să nu te lași dus de val și să alegi să joci responsabil. Te poți inspira atât din ponturile oferite de noi în avancronicile pregătite de echipa BETuri, cât și din rubricile noastre zilnice Cota 2 sau Biletul Zilei.

Pot participa la Festivalul de pariuri Fortuna chiar dacă nu am cont Fortuna?

Nu este vreo problemă dacă nu ai deja un cont Fortuna pariuri. Nu este nevoie să ai vechime sau să fii un parior experimentat. Fortuna pariu fara risc este o ofertă valabilă pentru toți pariorii înregistrați la Fortuna pariuri online, indiferent de experiența lor în domeniu. Îți poți face un cont nou Fortuna în doar câteva minute, fără niciun fel de problemă.

Procesul de înregistrare Fortuna este ușor de realizat. Pașii pe care îi ai de urmat sunt simpli și intuitivi, astfel că nu credem că vei întâmpina vreo problemă. Iar în cazul în care anumiți pași nu-ți sunt foarte clari, avem pregătit un articol special despre tot ce înseamnă Înregistrare Fortuna online. Îți descriem în detaliu fiecare etapă pe care o ai de dus la bun sfârșit, toate detaliile fiind acoperite deja de echipa noastră.

Fortuna pariu fara risc 25 lei – Start fotbal, start la pariuri

Este clar că urmează câteva zile foarte încinse și în materie de pariuri sportive. Fortuna pariuri acoperă toate evenimentele de interes din fotbalul mare, așa că nu este nevoie să-ți faci griji că nu ai pe ce să pariezi. Fortuna pariu fara risc 25 lei este un bonus special, un bonus fără condiții și reguli complicate de care trebuie să ții cont. Îți creezi un cota de minim 2.00 pe bilet și dai drumul la pariuri. Dacă profiți de oferta la maximum, poți ajunge la o sumă totală de 150 lei. Vorbim doar despre suma tuturor pariurilor fără risc obținute de tine, nu și de profiturile efective pe care le poți obține.

Așadar, pregătește-te alături de noi pentru un început cu dreptul în noul sezon de fotbal. Te poți alătura și grupurilor noastre de Facebook și Telegram BETuri pentru un plus de informare. Acolo, echipa noastră oferă pronosticuri și ponturi zilnice, dar și soluții în timp real (ponturi live).

Dacă dorești să afli mai multe despre Fortuna, BETuri.ro îți pune la dispoziție articole speciale despre toate subiectele de interes:

Suntem pregătiți să-ți oferim toate informațiile care contează. Tu ești pregătit să câștigi cu noi?