bonus market casa pariurilor
Ofertă valabilă: 16 - 22.05.2022
Vlad M.
16 mai 2022

Bonus Market Casa Pariurilor – 7 Zile Cu Premii Zilnice

4.7/5 - (15 votes)

Vă prezentăm campania Bonus Market Casa Pariurilor, oferta lunii mai pe care nu aveți voie să o ratați! În cadrul campaniei poți profita de 4 bonusuri pe care le vom detalia pe parcursul acestui articol de prezentare. 

casa pariurilor online
Înscrie-te în Bonus Market Casa Pariurilor!
7 zile cu 4 bonusuri diferite

Bucură-te de șansa oferită de Casa Pariurilor și profită de această ocazie disponibilă exclusiv în luna mai a acestui an!

Cum participi la această promoție? Este simplu! Tot ceea ce trebuie făcut este să accesezi butonul de mai sus: “Vreau Oferta!”. Urmărește cu atenție toate detaliile ce vor fi menționate în cadrul prezentării ofertei și bucură-te de bonusurile puse la dispoziție de Casa Pariurilor. 

Bonus Market Casa Pariurilor se desfășoară zilnic în perioada 16 – 22.05.2022. Pe parcursul articolului vom dezvolta aspecte cu privire la premiile campaniei, termenii și condițiile promoției, dar și acordarea bonusurilor. 

Pe lângă această ofertă, nu uita că vei găsi o gamă largă de alternative pe site-ul nostru. Verifică și Bonusul de 100 RON Gratis la verificarea contului pe Casa Pariurilor, Bonusul de Bun Venit la Casa Pariurilor sau Promoția Casino Fortuna care te trimite la festivalul Electric Castle din această vară. 

Acordarea premiilor în cadrul campaniei Bonus Market Casa Pariurilor

Pentru a primi unul din cele 4 bonusurile disponibile va trebui ca jucătorii să efectueze o depunere de minimum 50 RON. Depunerea se face pe site-ul operatorului și/sau în aplicația Sport Casa. 

După efectuarea depunerii menționate va fi acordat unul dintre următoarele bonusuri prezente în Bonus Market Casa Pariurilor:

 • Cotă Mărită 20% – Utilizabil pe biletul de tip pre match, cu minimum 3 selecții/bilet, cotă minimă de 1.5/selecție, miză maximă 100 RON. Șansa de a lua acest bonus este de 50%.
 • 25% Cashback – Utilizabil pe biletul de tip pre match, cu minimum 2 selecții/bilet, cotă minimă de 1.8/bilet și miză maximă în valoare de 100 RON. Șansa de a lua acest bonus este de 30%
 • Pariu Fără Risc 50 RON, utilizabil pe biletul de tip pre match, cu minimum 3 selecții/bilet, cotă minimă de 1.8/bilet. Șansa de a lua acest bonus este de 10%.
 • 20 RON CASH – nu există condiții de rulaj. Șansa de a lua acest bonus este de 10%.

Cum funcționează acordarea bonusurilor

 • Jucătorii pot profita de un singur bonus pe zi, dintre cele 4 bonusuri disponibile în oferta Bonus Market Casa Pariurilor. 
 • Unul dintre aceste 4 bonusuri disponibile este acordat în mod automat imediat după depunerea sumei de minim 50 RON
 • Timpul pus la dispoziție pentru acceptarea bonusului primit este de o zi. Limita de timp pentru plasarea unui pariu este de 3 zile

Termeni și condițiile generale pentru participarea la Bonus Market Casa Pariurilor

 • Pentru a primi unul din cele 4 bonusurile disponibile va trebui ca jucătorii să efectueze o depunere de minimum 50 RON. Depunerea se face pe site-ul operatorului și/sau în aplicația Sport Casa. 
 • În cadrul campaniei pot participa doar clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și dețin un cont valid la Casa Pariurilor. 
 • Pentru a fi considerat un jucător eligibil pentru această ofertă trebuie să fii cetățean român / cetățean cu rezidență română.
 • În cazul în care jucătorul deschide mai multe conturi pentru a revendica Bonus Market Casa Pariurilor de mai multe ori, conturile vor fi închise și fondurile vor fi reținute.
 • Se poate dispune de un singur bonus pe rând în secțiunea bonus din contul de jucător. După finalizarea cerințelor de rulaj ale unui bonus, pot fi începute cerințele de rulare pentru următorul bonus disponibil. 
 • Pariurile ce conțin promoții de tip Pariu Șansă, Ofertă Plus și Meciul Zilei nu vor fi luate în considerare în vederea realizării rulajului. 
 • Pariurile ce conțin selecții pe Marcator în meci nu vor fi luate nici ele în considerare la realizarea rulajului. 
 • Operatorul care pune la dispoziție promoția are dreptul de a anula, șterge, modifica sau suspenda oricând această campanie. De asemenea, Casa Pariurilor are dreptul de a modifica termenii și condițiile campaniei din orice motiv, inclusiv din motive de ordin tehnic. 

Concluzii

Profită de oportunitatea oferită de partenerul nostru și bucură-te de ceea ce oferă Bonus Market Casa Pariurilor. Ia în considerare toți pașii menționați pe parcursul articolului pentru a face parte din această campanie cât mai repede. Cum participi? Foarte ușor! Accesează butonul de mai jos “Vreau Oferta!” și vei fi redirecționat imediat către campanie.

casa pariurilor online
Înscrie-te în Bonus Market Casa Pariurilor!
7 zile cu 4 bonusuri diferite

Bucură-te de șansa oferită de Casa Pariurilor și profită de această ocazie disponibilă exclusiv în luna mai a acestui an!

Punem la dispoziție o serie de bonusuri pentru tine, astfel poți intra oricând la secțiunea Oferte Cazino pentru a găsi bonusul tău ideal. Nu uita de detaliile despre aplicația Casa Pariurilor sau modalitatea de verificare bilet Casa Pariurilor.

Verifică și secțiunea de Ponturi Pariuri pentru a beneficia de pronosticuri zilnice din lumea sportivă! Te așteptăm și cu opțiuni profitabile precum Cota 2 sau Biletul Zilei. Pentru un aer inspirațional proaspăt – haide pe grupul nostru de Telegram! Nu uita de pagina de Facebook BETuri – mereu pregătită să îți ofere inspirație!