promoția penalty Fortuna
Perioada Promoție: 22.11 - 18.12.2022
Ciuvni
24 noiembrie 2022

Promoția Penalty Fortuna – Înscrie golurile și ești premiat!

Ia parte la promoția penalty Fortuna pentru a experimenta trăiri demne de Cupa Mondială! În cele ce urmează, îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține câștiguri avantajoase. Citește până la final și vei afla ce presupune oferta, care sunt premiile, cum funcționează și multe alte informații relevante!

fortuna pariuri sportive
Intră în careul câștigătorilor cu Fortuna!
Marchează între 3 și 5 goluri și câștigi premii avantajoase!

Prinde febra Cupei Mondiale alături de Fortuna! Operatorul îți pune la dispoziție 3 variante de premii, în funcție de câte goluri marchezi. De asemenea, la verificarea contului, primești alte 5 încercări gratuite.

Așa că ce mai aștepți? Distrează-te jucând responsabil cu Fortuna!

Fortuna Careul Câștigătorilor – Ce presupune?  

Promoția penalty Fortuna începe din 22 noiembrie, și se desfășoară până pe 18 decembrie 2022, în perioada Cupei Mondiale din Qatar. În acest timp, ai zilnic ocazia să joci și câștigi din Penalty Kicks la fiecare depunere Fortuna de cel puțin 20 de lei

Ține cont, însă, că pentru această promoție sunt eligibile doar persoanele care au împlinit deja vârsta de 18 ani. Aceștia trebuie să aibă, de asemenea, și un cont Fortuna activ și valid. Cetățenii cu rezidență în România sunt eligibili pentru a participa la acest program. 

Care sunt premiile? 

Cea mai importantă parte din promoția penalty Fortuna sunt cele trei premii pe care le poți obține în urma jocului virtual. Desigur că ești interesat să afli care sunt și ce presupun premiile, așa că am creat pentru tine o listă scurtă cu acestea. Ai la dispoziție cinci încercări, iar în funcție de câte goluri marchezi, vei câștiga după cum urmează: 

  • Marchezi 3/5 goluri –  Primești 20 Rotiri Gratuite Fortuna la Flaming Bars (rulaj x5).
  • Marchezi 4/5 goluri – Primești 2 Jetoane de Aur Fortuna (5 ron per jeton cu rulaj x1 la Casino Live).
  • Marchezi 5/5 goluri – Primești 25 ron Pariu Fără Risc Fortuna (la un bilet tip Prematch).

Pentru câștiguri în plus, asigură-te că urmezi procesul de verificare cont Fortuna. Pentru acest lucru, operatorul îți va acorda alte 5 încercări gratuite

De asemenea, important de reținut este că încercările care se află încă în desfășurare vor fi pierdute pe acea zi dacă sesiunea de joc se încheie. Bonusurile le vei primi automat și vei avea la dispoziție trei zile pentru a le revendica și cheltui.

Fortuna Ofertă Cupa Mondială – Cum funcționează? 

Doa jucătorii care au un cont Fortuna pot accesa jocul. În cazul în care nu ai încă unul, înregistrează-te. Cel mai important pas este să te conectezi înainte de a începe să joci pentru a putea obține premiile. 

Cum funcționează, însă, promoția penalty Fortuna? Ei bine, am conceput o listă scurtă ce îți va facilita înțelegerea acestui proces. Așadar, tot ce trebuie să faci este: 

  • Să te conectezi la contul tău deja existent sau îți creezi unul pornind de la butonul “Vreau Oferta!” din acest articol.  
  • Îți verifici identitatea pentru extra încercări. 
  • Depui minim 20 de lei.
  • Începi să joci și obții premiile mult dorite!  

Concluzie  

Sperăm că îți petreci mondialele cu ochii pe BETuri și că ți-a plăcut promoția penalty Fortuna! Aici nu numai că vei găsi o multitudine de oferte sport, dar avem pentru tine atât ponturi inspirate, cât și ultimele știri despre campionatul mondial. Devino câștigător alături de BETuri.ro!  

fortuna pariuri sportive
Intră în careul câștigătorilor cu Fortuna!
Marchează între 3 și 5 goluri și câștigi premii avantajoase!

Prinde febra Cupei Mondiale alături de Fortuna! Operatorul îți pune la dispoziție 3 variante de premii, în funcție de câte goluri marchezi. De asemenea, la verificarea contului, primești alte 5 încercări gratuite.

Așa că ce mai aștepți? Distrează-te jucând responsabil cu Fortuna!

De asemenea, dacă te-a atras această promoție penalty Fortuna, operatorul are și un bonus bun venit sport avantajos pentru tine! Nu uita, însă, că Fortuna îți pune la dispoziție și un bonus fără depunere, pentru a-ți oferi mai multe șanse de câștig!