maxbet esports pariu gratuit
Cristi Geiger
5 aprilie 2021

Maxbet Esports pariu gratuit – Nu ezita și prinde cadoul de 100 RON!

Maxbet Esports pariu gratuit de 100 LEI este o nouă dovadă că la Maxbet toți clienții sunt fericiți. Promoția se aplică pentru secțiunea de jocuri Esports odată ce ai făcut prima ta depunere.

Maxbet Pariuri
Maxbet Esports Pariu Gratuit de 100 RON!
Pariază gratuit pe competițiile de sporturi virtuale la Maxbet!
Cod bonus: ESPORTS

Maxbet vine cu o ofertă de nerefuzat pentru toți fanii sporturilor virtuale! 2 pariuri gratuite în valoare totală de 100 RON pentru e-sports este un cadou pe care nu ai voie să-l ratezi! Optează pentru ofertă și bucură-te de profit!

Pentru a participa la oferta Maxbet free bet Esports trebuie să depui 50 RON și să folosești un cod bonus. Îți explicăm mai departe ce trebuie să faci pentru a pune mâna pe cadoul de 100 RON. Pe Beturi.ro ai mai multe informații despre Maxbet la secțiunea de recenzii. Nu uita de pronosticurile noastre zilnice. Ai parte de cele mai tari ponturi pe pagina Biletul Zilei.

Regulile promoției Maxbet free bet Esports

Prin oferta Maxbet Esports pariu gratuit poți obține 2 pariuri de 50 RON. Tot ce trebuie să faci inițial este să mizezi suma de 50 RON pe un eveniment din secțiunea Esports. Pentru pariurile single, cota minimă trebuie să fie de 1.85, iar cota maximă va fi 20.00. Dacă ai de gând să construiești un pariu multiplu, atunci cota minimă este de 1.35 pentru fiecare selecție. Promoția este disponibilă până la data de 31.12.2022.

Jocurile pe calculator au căpătat o notorietate uriașă în ultimii ani. Pariorii mizează sume frumoase pe competiții deja populare. Maxbet a fost atentă la cerințele clienților și are în ofertă cele mai cunoscute jocuri Esports: Dota 2, Starcraft 2, Nba 2k, Fifa, E-volleyball, E-tenis, Countre strike, League of Legends, Call of Duty și Raibow Six.

Ce reguli trebuie să îndeplinești pentru a obține Maxbet Esports pariu gratuit?

  • Freebet-urile pot fi utilizate doar în secțiunea E-Sports.
  • Această promoție se aplică doar clienților noi cu vârsta de peste 18 ani.
  • Trebuie să mizezi pe cote de minim 1.85 și maxim 20.00 pentru ca pariurile să fie eligibile pentru promoție.
  • În cazul pariurilor multiple, fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.35
  • Dacă au fost îndeplinte toate condițiile menționate, freebet-urile vor fi creditate automat.
  • Nu vei avea voie să plasezi pariuri contradictorii pentru oferta Maxbet free bet Esports.
  • Maxbet Esports pariu gratuit este valabilă timp de 3 zile din momentul acordării.
  • Ai voie să pariezi o singură dată pariul gratuit pe o cotă minimă de 2.00 pentru pariurile single.
  • Dacă vei juca un pariu multiplu fiecare selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.50.
  • Pariurile de tip sistem nu sunt acceptate.

Câștigul maxim care poate fi obținut este de 10 ori valoarea freebet-ului primit cadou. Trebuie să știi că pariul va fi considerat pierdut, dacă un eveniment pe care ai pariat acest bonus și-a schimbat cota în 1.00 sau dacă pariul a fost închis prin opțiunea cashout. De asemenea, în cazul în care accepți alt bonus, toate câștigurile din acest freebet vor fi anulate. Nu poți avea activ decât un singur bonus.

Freebet Maxbet Esports – Cum faci o înregistrare și o depunere?

Pentru a obține bonusul Maxbet Esports pariu gratuit, mai întâi trebuie să-ți creezi un cont de jucător Maxbet pariuri. Intră pe site-ul operatorului și apasă butonul ”Înregistrează-te”. Ulterior, vei completa câteva informații generale: CNP, data nașterii, adresa, nume utilizator și parolă cont. După ce ai încheiat acest proces, vei primi un email de verificare și confirmare.

După ce ai terminat etapa de înregistrare vei dori să-ți alimenezi contul pentru ca să începi să pariezi pe echipa sau jucătorul favorit. La Maxbet, modalitățile de depunere sunt multiple și sunt pregătite să satisfacă orice utilizator. Există mai întâi varianta online. Trebuie să intri pe site-ul operatorului, să te loghezi și să apeși căsuța ”DEPUNERE” din colțul dreapta sus al paginii. Ulterior, vei alege varianta de alimentare cont Maxbet: Card Bancar (Visa, Mastercard, Maestro), Transfer Bancar, Paysafe Card, EcoPayz, Neteller sau Skrill.

Maxbet percepe un comision în valoare de 2% din fiecare depunere de fonduri pe care o realizezi. Pe lângă variantele online, poți să optezi pentru o depunere de modă veche direct la agențiile stradele ale operatorului. Vei plăti suma pe care vrei să o depui și contul tău va fi alimentat imediat. E nevoie doar să prezinți actul de identitate și numele de utilizator cu care te-ai înregistrat pe site. Pentru mai multe detalii verifică recenzia Maxbet pariuri sportive.

Pariu gratuit Maxbet – Bonus de bun venit de 800 RON

În afara de Maxbet Esports pariu gratuit, ai multe alte promoții de care trebuie să profiți. După ce ți-ai deschis cont la Maxbet te așteaptă un cadou de bun venit care poate ajunge la 800 RON. Tot ce trebuie să faci este să introduci cod bonus Maxbet: „800SPORT” la prima ta depunere. Vezi și cum iei 100 ron fără depunere de la Maxbet pentru cazino!

Maxbet Esports pariu gratuit – Profită și de alte bonusuri!

În acest moment, pe lângă Maxbet Esports pariu gratuit, ai parte de un bonus frumos și la categoria Virtuale unde poți obține până la 500 RON. Tot ce trebuie să faci este să depui 10 euro (50 RON) și să utilizezi codul: VR100. Cadoul este disponibil, de asemenea, până la finalul anului 2022. Tot pentru pasionații de Virtuale există un bonus fără depunere de 50 RON. Acesta poate fi revendicat imediat după ce ți-ai creat contul de jucător. Trebuie doar să intri la rubrica bonusuri disponibile și să introduci un cod. Ai mai multe informații pe pagina Maxbet.

De asemenea, Maxbet are grijă și de pasionații competițiilor din America. Promoția Maxbet pentru sporturile americane este foarte atractivă și poate fi utilizată zilnic. Tot ce trebuie să faci este să plasezi minim 3 pariuri de tip multiplu pe evenimente sportive din următoarele ligi din SUA: NBA (baschet), MLB (baseball), NHL (hochei pe gheață), NFL (fotbal american), MLS (fotbal). Poți obține până la 300 de RON în fiecare zi. Află mai multe detalii AICI.

Îți recomandăm să nu stai pe gânduri și să te bucuri cât mai repede de ofertele operatorului. Poți să începi chiar cu Maxbet Esports pariu gratuit. Nu uita să verifici mereu pe pagina noastră secțiunea Oferte Case Pariuri. Găsești acolo ultimele promoții ale celor mai populare agenții din România.

Pariază inspirat și bucură-te de fiecare ofertă!