happy monday netbet
Vlad M.
17 martie 2022

Promoție Happy Monday NetBet – Freebeturi și Runde Gratuite

5/5 - (1 vote)

Hai pe NetBet și profită de promoția Happy Monday! Câștigă în fiecare zi de Luni un Freebet de 50 RON și mai apoi 100 de Runde Gratuite la jocul Bigger Bass Bonanza.

netbet sport
Happy Monday NETBET – Freebeturi și Runde Gratuite
Profită acum de Freebeturile și Rotirile Gratuite de la NetBet pentru orice jucător de pe platformă!

Profită acum de Freebeturile și Rotirile Gratuite de la NetBet! Participă la promoție pornind de la oferta prezentată aici și beneficiază de 50 RON Freebet + 100 Runde Gratuite la Bigger Bass Bonanza.

Tot ce trebuie să știi despre promoția Happy Monday NetBet

Această campanie se adresează tuturor jucătorilor ce dețin un cont pe platforma NetBet!

Detalii despre Freebeturi – Happy Monday NetBet

Participarea la promoția Happy Monday necesită plasarea biletelor cu evenimente desfășurate în ziua de Luni a fiecărei săptămâni.

Valoarea totală a biletului trebuie să fie de minim 100 RON, iar cota de minim 2.10 per selecție. Află mai multe despre cum faci o depunere la NetBet în articolul nostru specializat.

Evenimentele de pe pariurile selectate spre plasare trebuie să fie stabilite în aceeași zi în care au fost plasate. După ce biletele sunt stabilite – vei primi în contul NetBet un Freebet de 50 RON ce poate fi jucat pe un bilet Live sau Pre-Live cu selecții din orice sport.

Creditarea acestui pariu gratuit din promoția Happy Monday NetBet are loc în secțiunea de Freebet-uri din contul de Sport al jucătorilor în maximum 24 de ore la finalizarea promoției.

Jucătorii trebuie să parieze o singură dată Freebet-ul pe un bilet ce poate fi simplu din orice sport (cotă min. 1.60) sau pe un bilet combo (cotă min. 1.40). Totul trebuie să aibă loc înainte de înregistrarea unei cereri de retragere.

Dacă pariul plasat va fi câștigat – jucătorul primește profitul (câștig total – valoare Freebet) în bani reali. Pariurile din secțiunea NetBet Special (Cote Mărite) nu se califică la această promoție.

Detalii despre Rundele Gratuite – Happy Monday NetBet

Pentru primirea Rundelor Gratuite este necesară înscrierea pe NetBet Cazino.

Jucătorii pot beneficia de aceste Runde Gratuite prin accesarea butonului ”Accept” din fereastra pop-up prezentă după finalizarea biletului și stabilirea pariurilor.

Obținerea celor 100 de Runde Gratuite din cadrul promoției Happy Monday NetBet implică înscrierea jucătorilor prin intermediul utilizării butonului de ”Înscriere” de pe pagina promoției.

Rundele Gratuite sunt acordate doar dacă jucătorii plasează un pariu eligibil în fiecare zi de Luni ale lunii calendaristice în desfășurare.

Rundele Gratuite se acordă pe NetBet Cazino la cel mult 72 de ore distanță de încheierea lunii precedente. Utilizarea lor poate avea loc exclusiv la jocul Bigger Bass Bonanza.

Valoarea fiecărei rotiri gratuite din cadrul promoției este de 0.48 RON. În urma rulării acestui bonus obținut din runde, suma maximă de bani reali ce poate fi câștigată este de 1000 RON. Verifică pe site-ul nostru și oferta bonus NetBet Oktocash!

Cum eviți anularea Freebetului?

  • Îndeplinirea cerințelor de pariere se face până la sfârșitul săptămânii în care a fost primit Freebetul. După intervalul menționat – orice freebet regăsit în balanță se anulează.
  • Dacă optezi pentru parierea unei sumei mai mici decât freebetul acordat – automat este anulată suma rămasă din freebet în urma plasării pariului selectat.
  • Selecția unui eveniment anulat sau pariu cashout nu se ia în considerare în campania Happy Monday NetBet.

Concluzii

Acum o scurtă recapitulare a celor prezentate! Promoția Happy Monday NETBET se adresează tuturor jucătorilor cu un cont pe platforma NetBet. Promoția Happy Monday poate fi accesată cu ajutorul click-ului pe butonul de ”Profită Acum” de mai jos. Freebetul si Rundele Gratuite sunt pregătite pentru tine, nu uita să iei în considerare toate condițiile de obținere menționate în articol.

Stai aproape de noi pentru a fi sigur că nu pierzi nimic din noutățile jocurilor online! În zona de Top Casino Online, ofertele devin tot mai atractive..îți recomandăm să consulți de fiecare dată site-ul nostru, dar și grupul de Telegram sau pagina de Facebook BETuri. Pe site-ul nostru poti sta conectat cu podcastul nostru BETuri Show, dar și postări zilnice precum Cota 2 sau Biletul Zilei.

netbet sport
Happy Monday NETBET – Freebeturi și Runde Gratuite
Profită acum de Freebeturile și Rotirile Gratuite de la NetBet pentru orice jucător de pe platformă!

Profită acum de Freebeturile și Rotirile Gratuite de la NetBet! Participă la promoție pornind de la oferta prezentată aici și beneficiază de 50 RON Freebet + 100 Runde Gratuite la Bigger Bass Bonanza.