bonus oktocash netbet selfpay
Cristi Geiger
5 mai 2022

Bonus Oktocash NetBet Selfpay – Primești bani în plus la depunere

4.9/5 - (18 votes)

Una dintre ofertele momentului este Bonus Oktocash Netbet Selfpay, un cadou valabil pentru toți utilizatorii care vor să facă o depunere NetBet cu ajutorul automatelor de tip Selfpay.

netbet sport
Bani în plus la depunerile prin Oktocash!
Profită și tu de oferta NetBet!

Vrei să profiți de bani în plus la fiecare depunere NetBet? Folosește atunci metoda de plată OKTO.CASH din contul tău și primești 10 % bonus din partea NetBet!

Da, vorbim aici de acele automate plasate la intrările anumitor spații comerciale. Unde poți plăti facturile de telefonie sau de electricitate poți face și o depunere Netbet. Ce primești? 10% în plus pentru fiecare depunere

Pe site-ul Netbet Pariuri poți găsi lista completă cu locațiile de tip Selfpay. Află și tu care este cel mai apropiat punct de plată digital!

Oferta este valabilă pentru toți utilizatorii înregistrați la Netbet România. Dacă ai deja un cont Netbet, poți profita chiar acum de Bonus Oktocash Netbet SelfPay. Dacă nu ai un cont Netbet, nu trebuie să te îngrijorezi. Echipa BETuri ți-a pregătit un articol special dedicat procesului de înregistrare Netbet. Acolo vei găsi toate informațiile importante.

Cum faci o depunere cu extra-cash Netbet?

Așa cum ți-am spus și mai devreme, Bonus Oktocash Netbet Selfpay îți oferă un cadou egal cu 10% din suma depusă de tine. Astfel, la o depunere de 100 lei, operatorul îți adaugă în balanța contului tău alți 10 lei cu care poți juca. Vei avea, practic, un câștig de 10 lei din nimic. Totuși, hai să vedem cum stă treaba cu aceste depuneri Selfpay.

Pași necesari pentru depunere Selfpay Netbet:

  1. În cadrul contului tău online la Netbet există opțiunile cunoscute pentru depunere Netbet. Selectează varianta de plată OKTO.CASH disponibilă în cont. Apoi, nu-ți mai rămâne decât să introduci suma pe care dorești să o depui și să selectezi bonusul pe care dorești să-l primești. Apasă pe butonul Depunere și ai trecut de primul pas.
  2. Imediat după ce apeși pe acest buton, site-ul îți va atribui un cod unic format din 6 cifre. Cu ajutorul acestui cod vei reuși să faci depunerea de la automatul Selfpay.
  3. Mergi către automatul Selfpay unde dorești să faci depunerea (tranzacția poate fi realizată cu numerar, bon de rest Selfpay sau chiar cu cardul bancar). Alege din meniul principal al automatului butonul pentru NetBet și tastează CODUL generat mai devreme din contul tău Netbet. În acest fel se va crea legătura dintre contul tău de utilizator și automat. Nu-ți mai rămâne de făcut decât plata propriu-zisă. Din acest punct, fondurile vor fi automat trimise în contul de jucător. Lor li se adaugă și Bonus Oktocash Netbet Selfpay!

Recapitulăm: Intră în contul tău, optează pentru metoda de depunere cu ajutorul Selfpay. Apoi, du-te la cel mai apropiat punct de plată Selfpay și finalizează tranzacția. CODUL primit are o valabilitate de 24 de ore. Ai tot timpul din lume ca să realizezi cu succes plata și să fii gata de joc!

Trebuie să reții încă un mic aspect: asupra banilor bonus Oktocash NetBet Selfpay (adică asupra sumei egală cu 10% din depunerea ta) este necesar un rulaj de x1 înainte de a efectua o retragere. Depunerile prin Selfpay Netbet impun și un extra rulaj al sumei totale de cel puțin 20% din sumă înainte de o eventuală retragere NetBet. Practic, este metoda organizatorului de a se asigura că Selfpay Netbet nu este folosit doar ca o platformă de tranzacționare între diverse părți.

Concluzii Bonus Oktocash Netbet Selfpay

Un câștig de 10% nu strică nimănui, mai ales atunci când gradul de risc este 0%! Cu Netbet Selfpay îți alimentezi contul tău de oriunde, instant. Astfel, depunerile cu bani CASH devin o realitate chiar și când vine vorba de pariuri și sloturi online. Și primești și un bonus NetBet pentru asta!

Credem că oferta este avantajoasă pentru toți utilizatorii, indiferent de metoda de depunere preferată. În cazul fanilor numerarului, facilitatea Selfpay Netbet face diferența. Poți uita de cardurile bancare dacă dorești să tranzacționezi doar cash. Citește și despre Pokerfest, by NetBet. Hai alături de BETuri și pe canalul de Telegram. Mult succes!

netbet sport
Bani în plus la depunerile prin Oktocash!
Profită și tu de oferta NetBet!

Vrei să profiți de bani în plus la fiecare depunere NetBet? Folosește atunci metoda de plată OKTO.CASH din contul tău și primești 10 % bonus din partea NetBet!