baumbet pariuri gratuite
Andrei ReF
1 septembrie 2021

Baumbet Pariuri Gratuite Săptămânale – Până la 500 RON Gratis pentru tine!

În acest articol îți vom prezenta o promoție foarte interesantă și anume Baumbet Pariuri Gratuite Săptămânale. Acesta se acorda clienților Baumbet, în funcție de numărul de bilete jucate într-o săptămână și are valori cuprinse între 50 și 500 lei.

Baumbet Pariuri
Pariuri Gratuite la Baumbet de până la 500 lei!
Joci mai mult, primești mai mult înapoi!

Joacă la Baumbet pariuri sportive și câștigă bilete gratuite de până la 500 RON! Tot ce trebuie să faci este să pariezi și să accepți bonusul! Apasă butonul de „Vreau oferta” și intră la joc!

Cum primești Baumbet Pariuri Gratuite Saptamanale?

După ce ai apăsat butonul de „Vreau oferta!” vei ajunge pe site-ul operatorului. Acolo va trebui să te înregistrezi. Procesul de creare cont Baumbet este descris amplu într-un articol de pe site-ul nostru. Nu-ți va lua mai mult de 5 minute să te înregistrezi aici. Și astfel să poți profita de un free bet Baumbet săptămânal de până la 500 lei.

Dar ce prespunere oferta? Prin promoția numită Baumbet Pariuri Gratuite Saptamanale, această casă de pariuri online își propune să-i răsplătească pe cei mai activi dintre jucători. Astfel, în funcție de numărul de bilete jucate într-o săptămână, de luni, ora 00:01 și până duminică, ora 23:59, pariorii vor primi un Freebet la începutul următoarei săptămâni.

Grila de acordare a unui Freebet

Iată cum se acordă aceste pariuri gratuite Baumbet:

  • Între 10-19 bilete jucate, un freebet de 50 RON
  • Între 20-29 bilete, un freebet de 100 RON
  • Între 30-39 bilete, un freebet de 200 RON
  • Între 40-49 bilete jucate, un freebet de 400 lei
  • Pentru mai mult de 50 de bilete jucate într-o săptămână, freebetul pe care Baumbet îl va oferi va fi de 500 de lei.

Pariuri Gratuite Baumbet – Condiții de acordare și rulaj

Sunt doar două condiții importante aici, pe lângă numărul de bilete jucate. Miza minimă per bilet trebuie să fie de 50 RON, iar cota minimă per eveniment de 1.65.

În rest, nu există condiții de rulaj, iar suma provenită din Freebet-ul aferent poate fi retrasă imediat. Miza din Free bet nu îți va fi returnată. Vei putea profita imediat de câștigul provenit din el, în sensul în care retragerea va fi disponibilă imediat. Despre cum te înregistrezi, despre cum depui sau retragi la Baumbet am scris recent, pentru ca tu să fii informat.

În această promoție Baumbet sunt eligibile atât biletele câștigătoare, cât și cele declarate pierdute, dar nu și cele cu evenimente anulate. Nu uita să parcurgi și termenii și condițiile puse de această casă de pariuri, pentru a înțelege pe deplin promoția.

Cum intri în posesia pariurilor gratuite saptămânale?

Pentru a intra în posesia unor Baumbet pariuri gratuite trebuie să folosești codul de activare pe care îl vei primi pe mail. Ține minte că această promoție nu poate fi combinată cu vreo alta oferită de acest operator de pariuri sportive online.

Nu uita de asemenea că aceste Baumbet Pariuri Gratuite Saptamanale sunt valabile doar 3 zile din momentul creditării lui. Așadar, the sooner the better, cum s-ar spune. Mai ales că poți ajunge destul de ușor la câștigurile dorite, după cum îți vom arăta mai jos.

Bonus Baumbet fără Depunere – Cum alcătuiești bilete bune?

Partea foarte interesantă este că trebuie să ai doar 2 evenimente cu cota minimă de 1.65 pe bilet, cu miza mai sus-menționată, pentru a te califica pentru această ofertă. Și că poți paria pe ce sport vrei tu, cu excepția celor virtuale. Iată un lucru de care poți profita! Cum? Urmărind zi de zi site-ul Beturi.ro, dar și pagina noastră de Facebook. Noi îți vom oferi zilnic și cu titlu gratuit Cota 2, Biletul Zilei, ponturi din fotbal, tenis. Dar și pronosticuri din alte sporturi. Iar rata noastră de succes este una foarte bună! Nu de puține ori am oferit cote de peste 2.00 corecte.

Baumbet pariuri gratuite – Pe ce poți paria?

Într-o săptămână care, să zicem, începe cu meciuri din Liga 1 și Premier League și continuă apoi cu partidele din cupele europene pentru a termina în forță cu alte meciuri din cele mai tari campionate ale lumii, dar și din fotbalul românesc, vei avea de unde alege ponturile potrivite pentru a ajunge la un număr decent de bilete. Astfel încât să fii eligibil pentru acest Baumbet bonus fara depunere.

Dacă nu ești la curent cu noutățile din aceste campionate, nu-i nimic. Avem o secțiune de știri din sport unde poți să recuperezi repede informația pierdută, din știrile, analizele și editorialele noastre.

În plus, tenisul a revenit și nu stă degeaba! Se joacă turnee la foc automat, iar cotele, mai ales pentru un meci echilibrat, sunt foarte bune și intră în cerințele pentru această promoție Baumbet. Nici handbalul, baschetul, fotbalul american sau Formula 1 nu sunt sporturi peste care să trecem cu vederea atunci când oferim ponturi.

Pre-Match sau Live pentru acest Bonus Baumbet fără depunere?

Faptul că poți paria atât pe opțiuni pre-meci, cât și pe evenimente live, poate fi iarași în avantajul tău. Dacă ai puțină răbdare, un eveniment care are cota de 1.50 înainte de începerea lui poate sări repede la valori de 1.70 sau 1.80. În cazul ăsta, poți combina ușor două meciuri pentru a bifa un pariu eligibil pentru această promoție.

Cotele variază destul de mult și dacă este vorba despre un pariu pre-match. Ca o regulă, trebuie să știi că urmărim și acest aspect atunci când îți oferim ponturile noastre. De aceea, ideal ar fi să pariezi din timp, pentru a prinde cea mai bună cotă și a putea apoi să alcătuiești un alt bilet. Dacă nu știi ce strategie să aplici, te putem ajuta și aici cu sfaturi, la secțiunea noastră de Ghid Pariuri.

Concluzii – Free Bet Baumbet

Aceste Baumbet Pariuri Gratuite Saptamanale pot fi varianta ideală pentru tine. Mai ales dacă vei merge pe mâna noastră. Nu uita că ai și un Baumbet bonus de bun venit de top, despre care am scris de asemenea pe site-ul nostru.

Noi suntem alături de tine mereu cu ponturi informate și inspirate, pentru ca tu să poți face alegerea corectă pentru biletul tău. Nu uita că am scris și despre bonusul de bun venit de la Baumbet. Dar și că pe site-ul nostru poți afla tot ce trebuie știut despre acest operator de pariuri sportive online, la secțiunea Recenzii. În plus, pe site-ul nostru vei fi mereu la curent cu cele mai noi bonusuri pariuri, pentru că ne place să te ținem informat. Pariază responsabil, pariază informat alături de echipa BETuri!

Baumbet Pariuri
Pariuri Gratuite la Baumbet de până la 500 lei!
Joci mai mult, primești mai mult înapoi!

Joacă la Baumbet pariuri sportive și câștigă bilete gratuite de până la 500 RON! Tot ce trebuie să faci este să pariezi și să accepți bonusul! Apasă butonul de „Vreau oferta” și intră la joc!