baumbet bonus de bun venit

Baumbet Pariuri Bonus Bun Venit – 500 RON Gratis

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: martie 18, 2023
5/5 - (1 vote)

Baumbet bonus de bun venit de 500 lei gratis este o super ofertă pentru clienții noi. În plus, pe lângă acest bonus poți primi și două pariuri gratuite în valoare de 150 RON! Mai multe detalii mai jos!

Baumbet Pariuri
Bonus de 100 % la prima depunere – 500 RON
Dublează-ți banii depuși la Baumbet!

Depui 500 RON, primești alți 500 de la Baumbet Pariuri. E atât de simplu! Și nici rulajul nu este de speriat! În plus, următoarele două depuneri îți aduc două pariuri gratuite în valoare de până la 150 RON!

Baumbet oferta de bun venit

Dacă deschizi un cont nou la Baumbet ai șansa unui bonus de 500 de lei care va fi dublat automat. Exemplu: Dacă depui 500 de lei, operatorul îți oferă ca Baumbet bonus de bun venit încă 500. Practic, ai 1000 de lei în cont cu un depozit de 500!

Pentru a putea beneficia de Bonus Baumbet de bun venit trebuie să îți deschizi în primul rând un cont Baumbet. Procesul de înregistrare este ușor de realizat și conține câteva rubrici obligatorii pe care trebuie să le completezi.

Clienții noi beneficiază de bonusuri și pentru a doua și a treia depunere Baumbet, pe lângă bonusul inițial acordat pentru prima depunere. Iată cum stau lucrurile:

  • A doua depunere Baumbet îți aduce un pariu gratuit egal cu 50% din suma depusă, până la suma de 100 RON. Pariul trebuie folosit integral și este valabil timp de 3 zile din momentul acordării. Funcția de Cash Out nu este disponibilă pentru acest bonus.
  • A treia depunere Baumbet îți aduce un pariu gratuit egal cu 100% din suma depusă, până la suma de 50 RON. Pariul trebuie folosit integral și este valabil timp de 3 zile din momentul acordării acestuia. Funcția de Cash Out nu este disponibilă pentru acest bonus. Ambele pariuri gratuite trebuie rulate cel puțin o dată!

La fel ca toate casele de pariuri, Baumbet este obligată să verifice contul tuturor clienților. Procesul de verficare (KYC) reprezintă de fapt o poză cu buletinul, o factură de utilități sau un extras de cont bancar dacă ai depus cu un card bancar. Nu lăsa asta să stea în calea acestui bonus de bun venit de la Baumbet!

Bonus Baumbet La Depunere – Condiții de rulaj ale bonusului

Bonusul maxim de 500 de lei este creditat automat după prima depunere la Baumbet. El trebuie rulat de 10 ori pe cote de 1.70. Pentru a activa bonusul trebuie să intri pe pagina „Promoții” și să dai click pe butonul „Ia bonusul acum”.

De exemplu: Dacă ai depus 500 de lei ești obligat să rulezi 5.000 de lei în termen de 30 de zile pentru a putea beneficia și de acest bonus Baumbet. În cazul în care depui 200 de lei și vrei să primești alți 200 de lei Baumbet bonus de bun venit trebuie să rulezi suma de 2.000 de lei. Totuși, nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește rulajul bonusului.

Echipa BETuri.ro îți oferă zilnic Cota 2 sau Biletul Zilei pariuri sportive. Asta înseamnă că poți realiza rulajul fără mari probleme dacă urmărești site-ul nostru. Poți utiliza bonusul oferit de Baumbet atât la pariuri pre-meci cât și la pariuri live. Baumbet bonus de bun venit poate fi încasat indiferet de metoda prin care alegi să depui bani în contul tău de jucător.

Dacă nu uiți câți bani ai rulat din suma primită bonus, atunci poți verifica statusul bonusului în „Contul Meu” la rubrica „Detalii Bonus Jucător”, iar mai departe la „Bonus Actual”.

Află mai multe din recenzia Baumbet pariuri sportive de pe site-ul nostru! Citește și despre Baumbet pariuri gratuite săptămânale sau despre bonus casino Baumbet, de până la 1500 RON!

Concluzii – Baumbet bonus de bun venit

Baumbet îți oferă cele mai bune condiții pentru a paria, chiar și de pe telefonul mobil. Echipa BETuri.ro te va ține la curent cu toate ofertele și promoțiile pe care le poți găsi la acest operator de pariuri sportive. Bonus Baumbet de bun venit este printre cele mai importante din România. Iar condițiile de rulaj pot fi îndepline ușor cu ajutorul recomandărilor de pe pagina noastră.

Baumbet bonus de bun venit are condiții normale de rulare: nici prea grele, nici foarte ușoare. Operatorul a găsit o cale de mijloc, iar acest pare suficient pentru clienții noi. Dacă ești un client nou în lumea pariurilor, atunci poți intra pe pagina noastră Top Case Pariuri pentru a alege operatorul de pariuri sportive care ți se potrivește cel mai bine.

În cazul în care ești un parior experimentat și ai epuizat toate bonusurile, atunci poți încerca Baumbet bonus pentru o nouă aventură în lumea pariurilor sportive. Vezi și alte oferte case pariuri pe site!