Campionatul Germaniei: Schalke – Dortmund

Recomandarea noastră: 2

Campionatul Germaniei - Revierderby
Schalke 04 - Borussia Dortmund
1
3.35
X
3.40
2
2,15

Ne apropiem de jumătatea sezonului în marile campionate de fotbal europene și lucrurile încep să se contureze într-o anumită direcție. Un exemplu bun în acest sens este Campionatul Germaniei, unde Borussia Dortmund a luat un avans considerabil față de favorita ultimelor sezoane, Bayern Munich. BVB are un avans de 9 puncte după desfășurarea a 13 etape. Cea mai bună strategie la pariuri ar fi fost să joci pe meciurile Borussiei la victorie sau pe foarte multe goluri. Echipa antrenată de Favre a înscris deja 37 de goluri, ceea ce reprezintă o medie de aproape 3 goluri pe meci. Încearcă cotele la top case de pariuri online pe aceste marketuri. La disputa dintre Schalke și Dortmund vă sugerăm să mizați pe victoria galben-negrilor pentru o cotă de 2.15 la Netbet.

Campionatul Germaniei – derby de zile mari

Revierderby (cum este cunoscută disputa dintre Schalke și Borussia) se joacă sâmbătă, 8 decembrie, la ora 16:30, pe stadionul Veltins-Arena din Gelsenkirchen. Cele două echipe au sezoane diametral opuse în Campionatul Germaniei. Dacă oaspeții sunt liderii autoritari ai Bundesligii, vecinii de regiune au început foarte prost sezonul (cinci înfrângeri în primele cinci meciuri,  actualmente locul 12 în liga germană). Cea mai bună strategie la pariuri poate fi să prinzi momentul în care echipa cu multe înfrângeri consecutive pune capăt în sfârșit formei proaste cu o victorie. Top case de pariuri online vin cu cote pe măsură pentru genul acesta de evenimente.

După ce sezonul trecut echipa din Gelsenkirchen încheia campionatul pe a doua poziție, actualul campionat îi găsește pe Minerii cufundați în mediocritate. După începutul dezastruos, au urmat și alte rezultate nedorite de antrenorul Domenico Tedesco (0-3 la Frankfurt, 0-2 cu Bremen acasă). E bine de menționat că aceasta este prima experiență cu adevărat serioasă pentru tehnicianul în vârstă de 33 de ani.

Pe lângă sezonul german, echipa lui Tedesco mai are de înfruntat și dificilul sezon din Champions League, unde nemții îi au ca adversari pe FC Porto, Galatasaray și Zenith Sankt Petersburg. Oare vor fi capabili să adopte cea mai bună strategie la pariuri? Cu toate acestea, S04 a reușit să obțină locul al doilea în grupă, calificându-se pentru primăvara europeană din UEFA Champions League. Este a treia echipă din Germania care reușește acest lucru în acest sezon, după Dortmund și Bayern. Top case de pariuri online consideră Schalke ca fiind un adversar periculos pentru aspirațiile la titlu ale Dortmundului.

Dortmund, vedeta pentru top case de pariuri online

Cine s-ar fi gândit că echipa lui Favre va fi neînvinsă după 13 etape în Campionatul Germaniei (10 victorii, 3 egaluri și nicio înfrângere) și că va avea de departe cel mai bun atac (37 goluri) și a doua cea mai eficientă apărare (13 goluri primite. Doar Leipzig are o apărare mai bună, 10 goluri primite? Lucrurile nu stau rău nici în Champions League, unde Dortmund ocupă a  doua poziție după Atletico, încă având șanse de a câștiga grupa. Argumentele pentru acest parcurs sunt desigur coeziunea grupului, atacantul Paco Alcacer, extrem de efficient, axul central (Witsel, Delaney și Dahoud fac legea în Bundesliga și în Europa), dar și excelentul sezon al căpitanului Marco Reus.

Mai mult, excelenta formă a ofensivei i-a adus pe Alcacer și pe Reus în postura de a fi în topul marcatorilor din Campionatul Germaniei. Spaniolul are 10 reușite, în timp ce internaționalul german 9. Un alt evidențiat este mijlocașul englez Jadon Sancho, care a contribuit cu șase pase decisive în Bundesliga.

Un  moment foarte important pentru jucătorii lui Favre a fost derby-ul cu Bayern de acasă, meci în care s-au impus cu 3-2. Atunci distanța a fost extinsă la șapte puncte. După care a urmat Victoria de la Mainz, concomitant cu remiza bavarezilor de pe teren propriu cu Dusseldorf. Atunci sp-a stabilit actuala distanță, 9 puncte. Poate Borussia să ducă această luptă până la final? Te ținem la curent cu informații despre Campionatul Germaniei în secțiunea Biletul Zilei. Învață cea mai bună strategie la pariuri alături de echipa de specialiști de la BETuri.

Cea mai bună strategie la pariuri pentru Schalke vs. Dortmund

Oferta partenerului nostru, Netbet, este foarte generoasă pentru acveastă partidă. Poți combina victoria lui Dortmund cu peste 2.5 goluri (over 2.5) pentru o cotă de 2.95. POți juca această variant atât pe un bilet single, cât și pe un combo extrem de spectaculos. În plus, un gol înscris de principalele guri de foc ale galben-negrilor (Reus și Alcacer) sunt cotate la 2.60 fiecare.

Dacă vrei totuși o variantă mai safe, pe care să o poți combina cu alte meciuri pentru un bilet multiplu, poți să încerci și X2 la 1.35 (tot cote de la Netbet), dar și pariul combinat Ambele echipe înscriu și peste 2.5 goluri. Cota pentru pariorii curajoși ca tine în acest caz este de 1.95. Îți poți dubla miza pariind inteligent. Pentru a înțelege și mai bine pariurile pe fotbal European, te invităm să citești și articolul referitor la cea mai bună strategie la pariuri.