Calificări Euro 2020: Serbia vs Portugalia

Portugalia va încerca vara viitoare să își apere titlul european câștigat la turneul final din Franța. Pentru asta are nevoie în primul rând de calificare. În această seară Serbia vs Portugalia se anunță a fi o partidă extrem de interesantă în care ambele formații au mare nevoie de victorie pentru a continua cursa de calificare. Partida ce va avea loc la Belgrad se va disputa de la ora 21:45. Jocul acesta se va disputa în cadrul grupei B din care mai fac parte Ucraina, Luxemburg și Lituania. După primele meciuri, Ucraina pare a domina grupa deoarece după primele 5 meciuri au acumulat 13 puncte. Pariază și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei.

Derby-ul grupei: Serbia vs Portugalia

Serbia are avantajul că va evolua pe teren propriu dar o va aștepta un meci foarte dificil. După primele 3 partide disputate în această grupă, sârbii au acumulat doar 4 puncte. Ei au învins Luxemburg și au remizat în Portugalia scor 1-1. Singura înfrângere a fost suferită în fața celor din Ucraina cu scorul de 5-0. Ultima înfrângere a sârbilor pe teren propriu a fost tot contra Portugaliei cu destul de mult timp în urmă. Dacă Serbia dorește să se califice trebuie să obțină un rezultat foarte bun în această seară. Joacă alături de noi biletul zilei.

Portugalia pornește din postura de Campioană Europeană și nu are voie să nu se califice. Lusitanii au acumulat doar 2 puncte în această grupă după ce au remizat contra celor de Ucraina și Serbia. Astfel în această seară Ronaldo și compania pot obține primul succes din aceste preliminarii.  Oaspeții partidei de astăzi vin după o serie de 11 meciuri fără înfrângere înregostrate în toate comeptițiile. Chiar dacă îi va aștepta un meci foarte dificil, Portugalia pornește ca favorită în meciul din această seară. Serbia vs Portugalia ne vor asigura spectacol în această seară într-un meci pe care nu avem voie să îl ratăm. O posibilă victorie a Portugaliei ne va aduce o cotă foarte avantajoasă de 2.25. Această cotă ne va dubla suma pariată și plus altă sumă. Ținând cont d ece forță ofensivă au cele două naționale ne putem aștepta la un pariu câștigător pentru ambele echipe vor marca. GG la o cotă de 1.70 ne poate aduce un profit considerabil. Dacă va fi un meci cu GG sunt șanse foarte mari să avem peste 2,5 goluri la o cotă de 1.80. Pariază și câștigă alături de echipa noastră.