Cagliari – Juventus

Duminică seara campioana Juventus se deplasează la Cagliari în căutarea celei de-a cincea victorii consecutive în Serie A. Echipa lui Allegri nu a mai primit gol de patru etape, timp în care a adunat toate cele 12 puncte puse în joc. Bianco- nerii au avans de şapte puncte faţă de locul doi ocupat de AS Roma. Torinezii par că se îndreaptă şi în acest sezon către titlul de campioană, al şaselea consecutiv.

Cagliari are un sezon decent până acum. Ei au reuşit să culeagă 27 de puncte în primele 23 de etape. Se află la 13 puncte deasupra liniei retrogradării. În mare măsură se poate spune că restul sezonului poate fi unul fără griji pentru Cagliari, fiind dificil pentru ei să retrogradeze şi imposibil să se califice pe vreun loc european. Cagliari are cea aproape cea mai slabă defensivă din Serie A – 48 de goluri încasate în 23 de meciuri. Doar ultima clasată Pescara a primit mai multe goluri – 50.

Echipa lui Allegri poate conta pe un Gonzalo Higuain în mare formă. Argentinianul a marcat 16 goluri în acest sezon şi a fost fără îndoială principala armă ofensivă a campionilor. Allegri nu se poate baza duminică doar pe Lemina, având restul lotului la dispoziţie. Juventus este marea favorită a întâlnirii, toate casele de pariuri oferind cote atrăgătoare pentru o victorie a bianconerilor în handicap.