Bundesliga: Wolfsburg vs Borussia Dortmund

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Wolfsburg - Borussia Dortmund
1
3.55
X
3.55
2
2.04

Borussia Dortmund își continuă cursa spre titlu. Chiar dacă sunt pe prima poziție au nevoie de puncte deoarece Bayern Munchen se pare că și-a revenit și este într-o formă destul dde bună. Astăzi unul dintre cele mai interesante meciuri din Bundesliga va fi partida dintre Wolfsburg vs Borussia Dortmund. Două dintre ultimele trei dueluri directe au fost câștigate de cei de la Borussia Dortmund cu scorul de 3-0. Chiar dacă în ultimele trei jocuri a marcat doar una dintre cele două formații, astăzi ne așteptăm la un meci foarte spectaculos și probabil cu multe goluri pe tabela de marcaj. Cele mai bune predicții fotbal le găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Goluri multe Wolfsburg vs Borussia Dortmund

Wolfsburg este genul de echipă ce poate pune probleme oricărui adversar. Ei vin după două victorii obținute la zero în ultimele două meciuri din toate competițiile. În ultima etapă din Bundesliga au învins cu scorul de 3-0 pe Dusseldorf pentru ca în Cupa Germaniei să învingă pe Hannover cu scorul de 2-0. Pe cei de la Wolfsburg îi va aștepta un meci foarte dificil în aceatsă seară și niciunul dintre adversarii întâlniți nu se ridică la nivelul celor de la Dortmund. Ține cont de predicții fotbal oferite de echipa noastră și o să câștigi pe termen lung.

Borussia Dortmund este obligată să își treacă în cont cele trei puncte pentru a fi sigură de prima poziție. Oaspeții partidei de astăzi au acumulat 21 de puncte, cu doar două în plus față de Bayern. Dortmund vine după o remiză contra celor de la Hertha cu scorul de 2-2. În acest sezon Dortmund este singura echipă neînvinsă și este aproape sigur că își va continua această serie și după meciul de astăzi. Dialo este singurul indisponibil al celor de la Dortmund dar aceștia mai au o serie de jucători incerți.

Meciul dintre Wolfsburg vs Borussia Dortmund este unul dintre cele mai interesante ale acestei etape din Bundesliga. Cei de la Dortmund ar trebui să se impună dar oricând cei de la Wolfsburg pot surprinde printr-o replică puternică. La o cotă de 1.70 vom miza pe faptul că ambele formații vor reuși să marcheze cel puțin un gol. În plus vom miza și pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri la o cotă de 1.75.  Ține cont de sfaturile noastre și pe termen lung o să realize un profit din ce în ce mai consistent.