Bundesliga: Werder Bremen vs Schalke

O nouă etapă din Bundesliga va debuta în această seară. Meciul ce va deschide runda cu numărul 25, este o partidă extrem de interesantă. Werder va primi vizita celor de la Schalke. Ambele echipe au nevoie de victorie în această seară deoarece niciuna nu se află pe o poziţie foarte bună şi în plus forma de moment pe care o traversează este una destul de modestă. Cei de la Werder au avantajul moral deoarece în ultimele două meciuri directe au reuşit să îşi treacă în cont victoria. Meciul tur s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea celor de la Werder. Pariază şi câştigă cu ponturi pariuri fotbal.

Spectacol în Werder Bremen vs Schalke

Werder Bremen porneşte cu prima şansă în jocul de astăzi. Gazdele partidei de astăzi nu au înregistrat nici o înfrângere în acest an. Totuşi, nu se pot lăuda cu foarte multe victorii. În cele 7 etape disputate în acest an în Bundesliga cei de la Werder au obţinut 2 victorii şi cinci rezultate de egalitate. Ultimele trei meciuri s-au încheiat la egalitate cu scorul de 1-1. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 10-a a clasamentului. Ei au acumulat până acum 33 de puncte. Langkamp este singurul absent al partidei din această seară. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal le găseşti zi de zi pe site-ul Beturi.ro.

Schalke traversează un sezon foarte dificil. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 14-a a clasamentului după ce au acumulat 23 de puncte. În ultima perioadă par a fi uitat să câştige. În ultimele 6 etape din Bundesliga nu au obţinut nici un succes. Mai mult în ultimele două runde din Bundesliga au înregistrat două înfrângeri. Golaverajul acestor două meciuri este de 7 goluri primite şi niciunul marcat. Astăzi o să îi aştepte un nou meci foarte dificil pe cei de la Schalke. Werder Bremen vs Schalke se anunţă a fi un meci foarte inetresant. Werder porneşte ca favorită deoarece are avantajul moral şi în plus va evolua şi pe teren propriu. Cota pentru ca Werder să obţină cele 3 puncte este de 2.00. Un alt pariu de luat în calcul pentru jocul din această seară este cel conform căruia se vor executa peste 9,5 cornere. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.90 care în opinia noastră este uan foarte avantajoasă. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră şi o să reuşeşti să câştigi.