Bundesliga: Werder Bremen vs Borussia Dortmund

Lupta la titlu în Bundesliga se duce de la distanță între Bayern Munchen și Borussia Dortmund. Despărțite de doar 2 puncte ambele formații vizează victoria meci de meci. Astăzi în meciul dintre Werder Bremen vs Borussia Dortmund, oaspeții nu se gândesc decât la celetrei puncte puse în joc. Totuși Borussia va avea un meci foarte dificil la Bremen deoarece este un teren unde se câștigă foarte greu. În acest sezon cele două formații s-au întâlnit de două ori. În Bundesliga s-a impus Dortmund în timp ce în Cupă, s-a calificat Werder. Meciul de astăzi se anunță a fi unul foarte interesant și o să pariem la pariuri sportive online.

Fotbal ofensiv în Werder Bremen vs Borussia Dortmund

Werder Bremen nu are niciun felde griji pe acest final de sezon iar dacă va obține trei victorii în aceste ultimel trei etape se vor putea gândi și la un loc de cupă europeană. În acest moment gazdele partidei de astăzi sunt pe poziția a 9-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 46 d epucnte. Faptul că în ultimele două etape au suferit două înfrângeri ne face să credem că nu își doresc un loc de Europa pentru acest sezon. Pariază alături de noi la pariuri sportive online.

Borussia Dortmund nu mai are voie să facă pași greșiți. Oaspeții partidei de astăzi sunt pe locul al doilea al clasamentului la doar 2 puncte în spatele celor de la Bayern. Dortmud a ratat etapa trecută șansa de a trece pe prima poziție după ce a pierdut derby-ul Ruhr-ului contra celor de la Schalke cu scorul de 4-2. Pentru meciul din această seară, oaspeții nu se vor putea baza pe Hakimi, Reus și Wolf.  Dortmund are al doilea cel mai bun atac al Bundesligii astfel că ne așteptăm la un meci cu multe goluri.

Werder Bremen vs Borussia Dortmund ne aduc un meci foarte interesant. Sperăm să vedem multe goluri. Chiar dacă este destul de greu de anticipat un rezultat final în acest meci putem merge pe o victorie a celor de la Dortmund care sunt mult mai motivați pentru victorie. Așa cum am mai spus ne așteptăm la un meci cu multe goluri. Am selectat o cotă foaret bună, conform căreia se vor marca peste 3,5 goluri. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.80. Sfaturile noastre ne pot duce spre un câștig important în fiecare zi.