Bundesliga: Stuttgart vs Red Bull Leipzig

Prima zi a etapei cu număul 22 din Bundesliga ne aduce meciuri foarte interesante. Unul dintre aceste jocuri este duelul dintre Stuttgart vs Red Bull Leipzig. În opinia noastră acest meci va fi unul foarte spectaculos, deaceea am ales să îl avem şi pe biletul zilei. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria, celor de la Leipzig cu scorul de 2-0. Ambele echipe au nevoie de punctele puse în joc în acest meci pentru a se apropia de obiectivul propus pentru acest sezon. Mergi pe mâna celor mai bunipariori şi câştigă.

Meciul etapei Stuttgart vs Red Bull Leipzig

Stuttgart nu face un sezon cu care se poate mândrii. Gazdele partidei de astăzi ocupă doar poziţia a 16 a clasamentului, prima care retorgradează. Ei au reuşit să acumuleze 15 puncte. În ultimele şase etape au suferit 5 înfrângeri şi au reuşit un singur rezultat de egalitate. După Nurnberg este cea mai ieşită echipă din formă şi acest lucru le poate crea mari probleme pentru meciul de astăzi. Gonzalez este singurul absent al echipei. Pe teren propriu au două înfrângeri şi un rezultat de egalitate în ultimele trei etape disputate.  Cei mai buni pariori de la Beturi.ro ne aduc pronosticuri foarte avantajoase pentru astăzi.

Red Bull Leipzig porneşte din postura de mare favorită şi trebuie să profite de forma slabă a celor de la Stuttgart. Oaspeţii parrtidei de astăzi ocupă poziţia a 4-a a clasamentului. Cu o victorie astăzi se pot apropria la un singur punct de cei de la Monchengladbach care sunt pe poziţia a treia a clasamentului. Două victorii şi un rezultat de egalitate este bilanţul celor de la Leipzig după ultimele trei etape disputate. Werner şi Poulsen sunt cei mai buni marcatori ai oaspeţilor reuşind să înscrie 21 de goluri împreună.

Stuttgart vs Red Bull Leipzig se anunţă a fi o partidă foarte spectaculoasă dar în care oaspeţii pornesc cu prima şansă la victorie. Cota de 1.65 pe care o au cei de la Leipzig pentru a se impune este una foarte avantajoasă în opinia noastră. Peste 2,5 goluri ne aduce o cotă de 1.70 care este un pariu ce nu trebuie ratat pentru meciul de astăzi. Un gol al lui Timo Werner ne va aduce o cotă foarte avantajoasă de 2.30. Ne aşteptăm la multe goluri de la cei de la Leipzig deoarece au o ofensivă puternică şi în plus vor întâlni una dintre echipele modeste ale Germaniei.