Bundesliga: Red Bull Leipzig vs Hoffenheim

Runda cu numărul 23 din Bundesliga se încheie cu un meci ce se anunţă foarte disputat. Red Bull Leipzig va primi vizita celor de la Hoffenheim. Ambele formaţii practică un fotbal bazat foarte mult pe ofensivă aşa că ne aşteptăm la multe goluri. Antrenorul oaspeţilor Nagelsmann îşi va înfrunta viitoarea echipă deoarece din sezonul viitor el îi va pregăti pe cei de la Leipzig. Cele două formaţii s-au întâlnit deja de 2 ori în acest sezon, în cupă şi în Bundesliga. Ambele meciuri au fost câştigate de Leipzig astfel că şi astăzi au prima şansă la victorie.  Cei mai buni pariori ne aduc ponturi câştigătoare pentru astăzi.

Goluri în Red Bull Leipzig vs Hoffenheim

Red Bull Leipzig are avantajul moral în faţa adevrsarilor de astăzi. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 4- a clasamentului cu 41 de puncte. Cu un succes în această seară ei pot ajunge chiar pe poziţia a treia reuşind să îi depăşească pe Monchengladbach. Cei de la Leipzig vin după trei victorii şi un rezultat de egalitate în ultimele patru runde din Bundesliga. Upamecano este sigurul indisponibil pentru partida din această seară a celor de la Leipzig. Mergi pe mâna celor mai buni pariori şi o să reuşeşti să câştigi zi de zi.

Hoffenheim  ocupă poziţia a 8-a a clasamentului. Ei vin după două victorii şi două înfrângeri în ultimele 4 etape ceea ce înseamnă că şi ei sunt într-o formă bună. Totuşi trenuie să ţinem cont că pe terenul celor de la Leipzig se câştigă foarte greu. Ceea ce remarcăm la oaspeţii de astăzi este faptul că ei înscriu multe goluri dar şi primesc destul de multe. Baumgartner şi Geiger sunt incerţi pentru jocul de astăzi. În deplasare cei de la Hoffe vin după 4 rezultate de egalitate şi o victorie. Acest lucru ne arată că obţin rezultate foarte bune departe de proprii fani.

Red Bull Leipzig vs Hoffenheim este un joc ce nu trebuie ratat de pe biletul de pariuri. Vom paria pe fapul că cei de la Red Bull Leipzig vor reuşi să e impună. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.79. Un alt pont în care noi avem mare încredere este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.80. Ţine cont de sfaturile noastre şi pe teremen lung o să reuşeşti să ai un profit consistent.