Bundesliga: Red Bull Leipzig vs Bayern Munchen

Cu doar două etape înainte de finalul sezonului, Bundesliga ne propune un meci foarte interesant. Partida dintre Red Bull Leipzig vs Bayern Munchen este ultimul mare derby al sezonului din Germania. Sunt echipele clasate pe poziţiile 1 şi 3 în clasament iar ambele sunt sigure de prezenţa în UEFA Champions League pentru sezonul următor. Partida tur a fost câştigată de Bayern cu scorul de 1-0. Forma bună pe care o traversează cele două adversare de astăzi ne face să sperăm la un meci deosebit de interesant. Pariază pe biletul zilei oferit de echipa noastră şi o să realizezi un profit consistent.

Spectacol în Red Bull Leipzig vs Bayern Munchen

Red Bull Leipzig nu mai are presiune pentru ultimele 2 etape. Ei sunt siguri că vor termina acest sezon pe poziţia a treia. Dacă vor învinge astăzi îi pot ajuta pe cei de la Dortmund în lupta la titlu. Între Leipzig şi Dortmund este o rivalitate foarte mare, astfel că nu ne aşteptă la o dăruire foarte mare a gazdelor în jocul de astăzi. Kampl nu va putea evolua în acest meci din cauza cartonaşelor galbene.  Pariază pe biletul zilei oferit de echipa noastră şi vei câştiga.

Bayern Munchen porneşte din postura de favorită la cele trei puncte. La finalul acestui meci, bavarezii pot sărbătorii câştigarea titlului. În cazul în care Dortmund nu va câştiga contra celor de la Dusseldorf, lucru puţin probabil, Bayern va fi campioană. Oaspeţii partidei de astăzi au reuşit până acum să acumuleze 74 de puncte. Ei au un avans de 4 puncte faţă de marea rivală Borussia Dortmund. Dacă e să ne luăm după cifrele acestui sezon putem spune că Bayern l-a dominat. Ei au cea mai bună ofensivă dar şi a doua cea mai bună apărare. Faptul că vor ieşi campioni şi sunt şi în finala cupei le asigură un final de sezon destul de bun.

Red Bull Leipzig vs Bayern Munchen este un derby foarte important al Bundesligii. La acest meci vom miza pe o victorie a celor de la Bayern. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.71. În acest meci se vor întâlni cea mai bună apărare şi cea mai bună ofensivă. Lipsa presiunii ne poate oferi un meci foarte frumos şi cu multe goluri. Astfel vom paria pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri la o cotă de 1.70. Pariază zi de zi alături de noi.