Bundesliga play-off: Union Berlin vs Stuttgart

În această seară o să avem tabloul complet al echipelor participante în viitorul sezon din Bundesliga. De la ora 21:30 va avea loc manşa retur a play-off-ului pentru Bundesliga. Union Berlin vs Stuttgart va începe de la scorul de 2-2 înregistrat la finalul manşei tur. Acest meci este unul de totul sau nimic pentru ambele formaţii. Ne aşteptăm ca ambele echipe să dea totul astfel că jocul va fi cu siguranţă unul spectaculos. În tur am asistat la 11 ţuturi pe spaţiul porţii, ca să ne facem o părere la ce să ne aşteptăm astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit acă alegi să mergi pe mâna noastră.

Lupta pentru Bundesliga: Union Berlin vs Stuttgart

Union Berlin porneşte ca favorită pentru a promova deoarece este avantajată de rezultatul meciului tur. Gazdele partidei de astăzi se pot mulţumi şi cu un rezultat de egalitate dar cu puţine goluri. Abdullahi şi Friedrich au marcat pentru Union care a fost de două ori condusă în tur. Union a încheiat sezonul din liga a doua pe poziţia a 3-a a clasamentului. Pentru meciul de astăzi Union nu se va putea baza pe Schonzeim. Ar fi o performanţă foarte mare pentru Union dacă ar reuşi să promoveze în dauna unei echipe din primul eşalon. Pariază alături de noi pe meciurile din Bundesliga.

Stuttgart era favorită la începutul dublei manşe dar acum este văzută cu şansa a doua. Chiar dacă în tur au avut în cea mai mare parte posesia, acest lucru nu le-a asigurat victoria. Gentner şi Mario Gomez au marcat pentru oaspeţii partidei de astăzi în meciul tur. Chiar şi în urma rezultatului din tur, cei de la Stuttgart încă au şanse la menţinere deoarece nu trebuie să uităm că sunt o echipă cu experienţă, dar şi valoroasă. Beck este singurul indisponibil al celor de la Stuttgart în partida din această seară. Union Berlin vs Stuttgart este o partidă de totul sau nimic pentru ambele formaţii. Cu siguranţă cei de la Union Berlin vor adopta un joc defensiv în care vor încerca să lovească pe contraatac. La finalul celor 90 de minute, vom paria pe 1X. Un alt pariu în care avem foarte mare încredere este cel conform căruia vor reuşi să înscrie ambele echipe. Acest pariu vine cu o cotă de 1.70 care în opinia noastră are şanse foarte mari de a fi una câştigătoare. Pariază şi că se vor marca peste 2,5 goluri, alături de noi.