Bundesliga: Nurnberg vs Wolfsburg

Recomandarea noastră: 2

Nurnberg - Wolfsburg
1
3.70
X
3.50
2
2.00

O nouă etapă din Bundesliga stă să înceapă. Este vorba despre runda cu numărul 14. Jocul care va deschide această etapă este partida dintre Nurnberg vs Wolfsburg. Cele două formații nu s-au mai întâlnit într-un meci direct de mult timp deoarece gazdele de la Nurnberg au evoluat în ligiile inferioare. Între cele două echipe diferența din clasament din acest moment poate părea una destul de mare dar oricând se poate produce o surpriză. Ne așteptăm la un meci în care să se înscrie multe goluri deoarece ambele formații practică un joc ofensiv. Doar la cele mai bune case de pariuri poți să câștigi o sumă important de bani.

Primul meci al etapei Nurnberg vs Wolfsburg

Nurnberg are un avantaj destul de mare, acela că a evolua pe teren propriu. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 15-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze doar 11 puncte. Este destul de puțin dar ținând cont că vin din postura unei echipe nou-promovate nu ne așteptam la mai mult din partea lor. În ultimele patru etape au reușit să obțină un singur punct, în urma unui rezultat de egalitate. Din cele 11 puncte, 9 au venit în urma unor partide disputate pe teren propriu. Cei de la Nurnberg au ajuns la 8 etape în care nu au simțit gustul victoriei. Cele mai bune case de pariuri de peBeturi.ro ți oferă bonusuri consistente.

Wolfsburg pornește ușor favorită în acest meci. Oaspeții partidei de astăzi au de partea lor experiența meciurilor la nivelul Budesligii dar și un loc superior în clasament. Cei de la Wolfsburg ocupă poziția a 9-a a clasamentului. Ei au reușit în acest sezon să acumuleze 19 puncte. În ultimeletrei etape au reușit să acumuleze 7 puncte ceea ce ne arată că sunt într-o formă foarte bună. Într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare ei ocupă poziția a 5-a. Acest lucru înseamnă că evoluează foarte bine departe de proprii suporteri.

Meciul dintre Nurnberg vs Wolfsburg se anunță a fi o partidă extreme de disputată. Ambele formații au nevoie de cele trei puncte și vor da totul pentru a le obține. Putem miza pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pronostic vine cu o cotă de 1.80. Putem paria la acest meci și pe o victorie a celor de la Wolfsburg dacă vrem să riscăm pentru un câștig mai mare. Pariază alături de noi și câștigă.