Bundesliga: Nurnberg vs Schalke

O nouă rundă din Bundesliga va debuta în această seară. Meciul ce va deschide etapa cu numărul 29 din campionatul Germaniei este duelul dintre Nurnberg vs Schalke. Ţinând cont că ne apropiem de sfârşitul sezonului trebuie să ne îndreptăm atenţia şi spre zona retrogradării. În acest moment ambele echipe se află într-o zonă periculoasă astfel că acest meci este unul foarte important. Meciul tur a fost câştigat de cei de la Schalke cu scorul de 5-2 dar în această seară cu siguranţă lucrurile vor sta în alt mod. Ponturi pariuri sportive online găseşti zi de zi doar pe Beturi.ro.

Derby pentru evitarea retrogradării Nurnberg vs Schalke

Nurnberg are avantajul de a evolua în faţa propriilor suporteri în jocul de astăzi. Gazdele partidei de astăzi mai pot spera la evitarea retorgradării doar în cazul unui succes. Înaintea acestui joc ei se află pe poziţia a 17-a a clasamentului cu doar 17 puncte acumulate. Sunt la 8 puncte distanţă pe prima poziţie ce asigură menţinerea şi pentru sezonul următor. Nurnberg vine după două rezltate bune, obţinând 4 puncte în ultimele două meciuri contra unor vecine de clasament. Pe teren propriu Nurnberg are o singură înfrângere în ultimele 4 etape. Zrelak, Valentini, Vura şi Goden nu vor putea evolua în această seară. Pariază şi câştigă cu cele mai bine pariuri sportive online.

Schalke face un sezon foarte modest. După ce au ajuns în optimile de finală ale UEFA Champions League, în campionatul intern au mari probleme. Oaspeţii partidei de astăzi au acumulat doar 26 de puncte cu care ocupă poziţia a 14-a a clasamentului. Forma lor de moment în Bundesliga este una foarte slabă. În ultimele 4 etape au înregistrat o singură victorie şi patru înfrângeri. Astăzi se anunţă un noi meci fparte dificil pentru ei.

Nunrberg vs Schalke este un meci de totul sau nimic pentru gazde. Nunrnberg este obligată să câştige astfel că ne aşteptăm să fie foarte motivaţi. Cota pentru un succes al celor de la nurnberg este de 3.35 astfel că putem risca o sumă destul de mică pe o victorie a lor. Ne aşteptăm la un meci cu foarte multe lovituri de la colţul terenului deoarece ambele echipe vor forţa victoria. Am ales să mizăm pe faptul că se vor executa peste 10,5 cornere al o cotă de 1.90. Pariază în fiecare zi pe pontuile propuse de echipa noastră şi pe termen lung o să ai profit.