Bundesliga: Mainz vs Leverkusen

Runda cu numărul 21 din Bundesliga va debuta în această seară cu un meci foarte interesant. Mainz va primi vizita celor de la Bayer Leverkusen, o echipă aflată în mare formă în ultima perioadă. Am ales acest meci pentru a îl juca la pariuri deoarece, la formația gazdă evoluează și românul Alex Maxim. Chiar dacă în ultimele meciuri directe au cam lipsit golurile și am avut parte de meciuri echilibrate, astăzi ne așteptăm la un joc foarte spectaculos. În trei din ultimele patru meciuri directe a marcat o singură echipă și s-au marcat mai puțin de 2,5 goluri.  Cei mai buni pariori ne aduc pronosticuri ce nu trebuie ratate.

Goluri în Mainz vs Leverkusen

Mainz se află în acest moment la mijlocul clasamentului și pare a fi o echipă lipsită de orice fel de griji. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 11-a a clasamentului cu 27 de puncte. În ultima etapă a Bundesligii au pierdut contra celor de la Augsburg cu scorul de 3-0. Pentru cei de la Mainz se anunță a fi un meci foarte dificil în această seară deoarece vor lipsi mulți ucători. Adler, Bell, Huth, Bungert nu vor putea evolua astăzi. În aceste condiții se poate să îl vedem pe Maxim din primul minut. Pariază pe cei mai buni pariori și câștigă alături de noi.

Leverkusen pornește ca favorită ținând cont că traversează o formă foarte bună. În ultima etapă au învins pe propriul teren cu scorul de 3-1 pe Bayern Munchen.  Farmaciștii au patru victorii și o înfrângere în ultimele cinci meciuri disputate. După această searie de meciuri cei de la Leverkuse au ajuns pe poziția a 7-a a clasamentului fiind la un singur punct în spatele pozițiilor ce asigură calificarea în cupele europene.  La mijlocul acestei săptămâni cei de la Leverkusen au pierdut contra celor de la Heidenheim în Cupa Germaniei și astfel au fost eliminați din acea competiție.

Mainz vs Leverkusen se anunță a fi un meci foarte interesant.  La o cotăde 1.86 vom risca și vom paria pe victoria celor de la Leverkusen. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.86 care în privința noastră este una deosebit de avantajoasă. La o cotă de 1.70 putem miza pe faptul că vor reuși ambeleechipe să marcheze. Peste 2,5 goluri ne aduc o cotă de 1.80 care are mari șanse de a fi câștigătoare. Pariază zi de zi alături de noi.