Bundesliga: Mainz vs Borussia Dortmund

Recomandarea noastră: 2

Bundesliga, Mainz. Borussia Dortmund
Mainz - Borussia Dortmund
1
5.30
X
4.30
2
1.58

Borussia Dortmund țintește încă trei puncte astăzi în meciul contra celor de la Mainz. Stadionul pe care se va disputa partida dintre Mainz vs Borussia Dortmund este unul ce le poartă noroc oaspeților. În ultimele trei meciuri aici au obținut două victorii și un rezultat de egalitate. Între cele două formații este o diferență destul de mare în clasament iar acest lucru ne face să sperăm că Dortmund este favorită clară la încă trei puncte. Acest meci este unul dintre cele mai interesante jocuri ale acestei etape. O bună strategie meciuri fotbal ne va aduce spre câștig astăzi.

Spectacol ofensiv în Mainz vs Borussia Dortmund

Mainz este o echipă ce pare că în acest sezon este lipsită de griji. Ei ocupă poziția a 9-a a clasamentulșui după ce au acumulat 15 puncte. Punctul lor forte în acest sezon putem spune că este defensiva. Ei au priimit doar 12 goluri și trebuie să norăm faptul că tot atâtea a primut și Dortmund. În ultimele cinci etape cei de la Mainza au înregistrat două victorii, două înfrângeri și un rezultat de egalitate. Trebuie să notăm faptul că victoriile au venit în ultimele două etape disputate. Din analiza ultimelor meciuri dispuatte de Mainz am tras concluzia că sunt o echipă ce acordă multe cornere adversarilor. Cu strategie meciuri fotbal pe termen lung o să avem de câștigat.

Borussia Dortmund este cea mai puternică echipă din Bundesliga în acest moment. Ei sunt pe prima poziție și nu au suferit nici un eșec. Au cea mai puternică ofensivă cu o medie de 3 goluri pe meci. În cele 11 etape disputate au marcat de 33 de ori. Principalii marcatori au echipei sunt Reus și Paco Alcacer, fiecare cu câte 8 goluri marcate. În acest sezon Dortmund și-a dominat în cea mai mare parte adversarii. În ultima etapă disputată au obținut un success în fața marii rivale, Bayern Munchen cu scorul de 3-2. Sperăm ca Dortmund să obțină un nou success astăzi.

Meciul dintre Mainz vs Borussia Dortmund vine cu o serie de pariuri câștigătoare. Ținând cont că cei de la Dortmund vor fi foarte mult timp în atac, se vor executa și foarte multe cornere. Vom paria la o cotă de 1.80 că se vor executa peste 9,5 cornere. La finalul celor 90 de minute am ales să pariem pe o victorie a celor de la Dortmund care au o cotă foarte bună de 1.58. Pariază cu noi.