Bundesliga: Leverkusen vs Frankfurt

Bundesliga continuă să ne ofere meciuri foarte interesante în acest final de sezon. Chiar dacă titlul este decis în proporție foarte mare,lupta se duce pentru ultimul loc de UEFA Champions League. Sunt 5 formații despărțite de un singur punct. Astăzi vom asista la un meci ca la o finală între Leverkusen vs Frankfurt. Oricare dintre cele două formații poate spera la UEFA Champions League în cazul în care vor reuși să câștige. Ne așteptăm la un meci foaret spectaculos. Meciul tur s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru cei de Eintracht. Biletul zilei poate fi o sursă de profit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi.

Meci decisiv: Leverkusen vs Frankfurt

Leverkusen se află într-o formă foarte bună și a ajuns să se lupte pentru primele 4 poziții. Înaintea acestei partide, gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 8-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 51 de puncte. Ei sunt la doar 3 puncte distanță față de adversarii de astăzi. Bayer Leverkusen vine după trei victorii obținute în ultimele trei meciuri. În aceste meciuri au primit un singur gol ceea ce ne arată că echipa este într-o continuă creștere de la meci la meci. Bellarabi este o absență destul de importantă pentru cei de la Leverkusen în acest meci. Pariază și câștigă cu biletul zilei oferit de noi.

Frankfurt face un sezon foarte bun. Eintracht este pe poziția a 4-a a clasamentului cu 54 de puncte. În Bundesliga nu au mai câștigat de 3 etape. Eintracht se află într-o săptămâna foarte importantă. Pe lângă acest meci Eitracht se pregătește de returul de săptămâna viitoare contra celor de la Chelsea. În tur au remizat cu scorul de 1-1 astfel că încă păstrează șanse la calificare. În meciurile din deplasare din acest sezon, cei de la Eintracht au cea mai bună defensivă. Leverkusen vs Frankfurt se anunță a fi un meci de totul sau nimic pentru cei de la Leverkusen. Aceștia au mare nevoie de victorie astfel că îi vedem mult mai motivați. O victorie a gazdelor partidei de astăzi vine cu o cotă de 1.66. Un alt pariu în care avem încredere foarte mare este cel conform căruia,ambele echipe vor reuși să marcheze. GG la o cotă de 1.70 pare a fi un pariu ce nu trebuie ratat. Sfaturile noastre de pe Beturi.ro ne pot aduce un profit consistent în fiecare zi la pariuri.