Bundesliga: Hoffenheim vs Schalke

Recomandarea noastră: 1

Bundesliga, Hoffenheim, Schalke
Hoffenheim - Schalke
1
1.76
X
4.00
2
4.30

În Bundesliga în acest week-end se desfășoară o etapă foarte interesantă. Partida dintre Hoffenheim vs Schalke este una dintre cele mai interesante ale etapei. Se vor duela două echipe care reprezintă campionatul Germaniei în UEFA Champions League. Mai mult, ambele echipe își vor dori cu ardoare victoria astăzi deoarece în meciurile de la mijlocul săptămânii au suferit înfrângeri. Ne așteptăm la o partidă cu multe goluri deoarece ambele formații, mai ales gazdele, joacă un fotbal foarte deschis. Între cele două formații înaintea partidei este o diferență destul de mare și acest lucru ne face să credem că avem o favorită clară la cele trei puncte puse în joc. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei oferit de echipa noastră.

Goluri multe în Hoffenheim vs Schalke

Hoffenheim pornește cu prima șansă în acest meci. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 6-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 20 de puncte. În Bundesliga au o serie de meciuri foarte bună. Nu au suferit nici o înfrângere în ultimele cinci etape, interval în care au înregistrat patru victorii și un rezultat de egalitate. În UEFA Champions League au pierdut la mijlocul acestei săptămâni contra celor d ela Sahtior Donetsk cu scorul de 3-2 chiar pe acest stadion. Singurul absent al gazdelor pentru acest meci este Rupp. Pariază și câștigă zi de zi cu biletul zilei.

Schalke nu face un sezon de Bundesliga așa cum erau așteptările. Oaspeții partidei de astăzi ocupă doar poziția a 14-a a clasamentului după ce au reușit să aumuleze 13 puncte. Ei vin după două victorii în ultimele trei etape. Trebuie să notăm că ambele victorii au fost obținute pe teren propriu. În deplasare cei de la Schale au un singur succes în acest sezon. La mijlocul acestei săptămâni au pierdut în UEFA Champions League contra celor de la FC Porto în deplasare cu scorul de 3-1. Cei de la Schhalke au șansa lor astăzi și pot profita de acest lucru.

Întâlnirea dintre Hoffenheim vs Schalke se anunță a fi una foarte interesantă. Ne așteptăm ca ambele formații să marcheze cel puțin un gol. Un astfel de pont ne va aduce o cotă de 1.70 care în opinia noastră este una foarte avantajoasă. Putem miza și pe un GG și peste 2,5 goluri care ne va crește cota la 1.90. Pariază în fiecare zi alături de noi și pe termen lung o să câștigi.