Bundesliga: Hoffenheim vs Leverkusen

Meciurile spectaculoase din Bundesliga revin. Partida ce va deschide runda cu numărul 27 se va disputa între Hoffenheim vs Leverkusen. Ne așteptăm la o partidă cu multe goluri. Ultimele 2 jocuri directe s-au încheiat cu scorul de 4-1 în favoarea echipe oaspete de la acel moment. În fiecare din ultimele 3 jocuri directe s-au marcat cel puțin 4 goluri. Sperăm ca și în acestă să asistăm la un număr mare de goluri. În clasament cele două formații sunt despărțite de doar 4 puncte astfel că meciul de astăzi este deschis oricărui rezultat. Pariază în fiecare zi pe ponturi pariuri fotbal propuse de noi.

Goluri multe în Hoffenhein vs Leverkusen

Hoffenheim poate profita de avantajul terenului propriu. Totuși gazdele partidei de astăzi nu fac un sezon la fel de bun ca cel de anul trecut când au obținut calificarea în UEFA Champions League. Înaintea acestui joc Hoffen ocupă poziția a 9-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 38 de puncte. Pauza competițională a venit perfect pentru ei putem spune. În ultimele 4 runde din Bundesliga au bifat o singură victorie. Pe teren propriu gazdele partidei de astăzi evoluează mai bine. Într-un clasament al meciurilor de acasă ei ocupă poziția a 7-a. Ține cont de sfaturile noastre și o să câștigi la pariuri.

Leverkusen nu face nici ea un sezon foarte bun. Farmaciștii sunt pe poziția a 6-a a clasamentului. Ei au reușit până acum sa acumuleze 42 de puncte. Se află în lupta cu cei de la Wolfsburg, Bremen și chiar cu Hoffe, pentru ultimul loc de UEFA Europa League. Oaspeții partidei de astăzi sunt echipa cu cele mai puține rezultate de egalitate, doar 3. Asta ne arată că fiecare meci îl abordează la totul sa nimic.  Wendell este singurul jucător indisponibil al oaspeților.

Hoffenheim vs Leverkusen este un meci în urma căruia putem câștiga la pariuri. Anticipăm un meci deschis oricărui rezultat, astfel că ne vom îndrepta atenția spre numărul de goluri. La o cota de 2.10 vom paria că se vor marca peste 2.5 goluri. Credem că va fi un meci deschis cu multe ocazii de gol. Vom paria pe faptul că vor fi peste 9,5 cornere la o cotă de 1.80. Avem foarte mare încredere în acest pariu. Ține cont de sfaturile noastre și o să câștigi la pariuri.